PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Eurostyle Jednoručna miješalica za bide 1/2″ S-Size

23721003 - Eurostyle Jednoručna miješalica za bide 1/2″ S-Size
  • chrome
Product Number 23721003
EAN 4005176365171

Product Description

Svojoj kupaonici udahnite besprijekoran stil i vrhunske performanse

S ovom modernom i izdržljivom miješalicom za bide GROHE Eurostyle, svojoj kupaonici dodajte taj nenadmašni završni detalj. Jednoručna miješalica instinktivno se koristi i jednostavno čisti, idealna je za obiteljske kupaonice s bideom, a čep na lancu na uvlačenje samo dodaje detalj čistom izgledu. S čvrstom metalnom ručicom i blistavim premazom izvana izgleda sjajno, dok iznutra, kao i sve miješalice GROHE, dizajnirana je za maksimalnu izdržljivost i izvanrednu izvedbu, a sve to osigurava njemačka vrhunska proizvodnja. Ako želite upotpuniti kupaonski dizajn miješalicama koje pristaju čistom i modernom dizajnu, ova miješalica za bide savršen je odabir za vas jer sadrži brojne praktične značajke, uključujući SilkMove za besprijekoran rad i EcoJoy za uštedu vode. Ova miješalica za bide dio je linije Eurostyle Solid miješalica za kupaonicu za te se jednostavno kombinira s ostalim proizvodima iz kolekcije za cjelovito rješenje za kupaonicu. Ovaj je model savršen odabir za široki raspon kupaonica jer montaža zahtijeva samo jedan montažni otvor.

Product Highlights

Nenametljiv dizajn: lanac na uvlačenje

Na vašem sudoperu nema sifona na potisak? Pričvršćen za lanac na uvlačenje, čep odvoda iza miješalice gotovo je neprimjetan, pružajući vam punu funkcionalnost uz privlačan dizajn.

GROHE EcoJoy sa značajkom uštede vode radi manje potrošnje

GROHE EcoJoy smanjuje potrošnju vode do 50 %, a da to ne utječe na performanse. Kad god otvorite miješalicu, uživat ćete u punom mlazu vode i istodobno štedjeti novac.

Tehnologija kartuše GROHE SilkMove omogućuje lako rukovanje

Ova vrhunska miješalica s tehnologijom za prilagodbu kontinuirano varijabilne temperature i protoka vode jamči vam lako rukovanje ručkom čak i nakon godina upotrebe.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

Ugradnja miješalice bez muke

Naš inovativni sustav GROHE QuickFix smanjuje vrijeme ugradnje za do 40%. Jednostavno slijedite jasne upute korak po korak i brzo i lako postavite.

Technical Data & Care Instructions

Technical Information

Technical Product Information
Dimensional Drawing

Care Instructions

Care Instructions

Spare Parts

Pos.-nr. Prod. description Order-nr.
Optional accessories
1 lever 46951000
2 Čep 46492000
3 Screw coupling 46460000
4 Kartuša 46374000
5 Lanac 06815000
6 Perlator 13998000
7 Kontra matica 46671000
8 Ključ 19332000*
9 Ključ za ugradnju 19017000*