PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove®

Jedino GROHE miješalice pružaju jedinstveno GROHE SilkMove® iskustvo. Bogato, glatko rukovanje s našom jednoručnom miješalicom prenosi kvalitetu i superiornost našeg brenda.

Senzorne povratne informacije koje pružaju GROHE miješalice su jedna od materija – kako mijenjate temperaturu iz vruće u hladno, jedan keramički disk jednostavno klizi preko rugog s apsolutnom preciznošću. GROHE SilkMove® je interaktivni osjećaj koji ćete svakodnevno doživjeti za životno vijek vaše miješalice. Kartuša je središte živčanog sustava svake miješalice i mjesto gdje se nalaze keramički diskovi.

GROHE SilkMove

Spremnik je središnji dio svake miješalice i mjesto gdje se nalaze keramički diskovi. Izrađene su od svemirske keramičke legure, jedna klizi preko druge s besprijekornom preciznošću. Sjajna površina diskova slična zrcalu obložena je posebnim lubrikantom s Teflon® tehnologijom za besprijekornu izvedbu. Ručica miješalice povezana je s diskovima s čvrstim mesingom za maksimalnu čvrstoću i izdržljivost. Bitno je da su strojna obrada i kvaliteta tih preciznih dijelova najviših standarda, tako da pružaju nepobjedivu izvedbu.

GROHE je jedan od vodećih svjetskih proizvođača miješalica i jedan od rijetkih proizvođača vlastitih kartuša. Naše su kartuše proizvedene u visokotehnološkom procesu i imaju diskove izrađene od svježe keramičke legure. Sjajna površina diskova slična ogledalu obložena je posebnim Teflonskim mazivom za rad bez trenja. A budući da su naše miješalice dizajnirane uz izdržljivost višegodišnje uporabe, ugrađujemo mikro komore ovog lubrikanta u kartušu – za doživotnu operaciju bez održavanja.

Kao rezultat ove najsuvremenije tehnologije, naše miješalice imaju izuzetno širok radni kut koji vam omogućuje točno upravljanje protokom vode i temperaturom. Kao i sve naše tehnologije GROHE SilkMove® još je jedan savršeni primjer dizajna i tehnologije koji rade u skladu kako bi vam pružili izraženije iskustvo s vodom.

GROHE SilkMove

Posebni keramički diskovi i Teflon® tehnologija u GROHE SilkMove® kartušama osigurava doživotnu preciznost bez napora.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® radni kut.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® garantira glatkoću operacija kao i prvog dana – čak i nakon 20 godina.

Preporučeni proizvodni asortimani