BAU CERAMIC

Raznolikost za moderan život


Svaki osobni projekt zahtijeva raznovrstan dizajn koji će se skladno uklopiti u svaku kupaonicu. Nježni, zaobljeni oblici kolekcije BAU CERAMIC savršen su odabir za kupaonice hotela, ureda i rezidencijalnih objekata. Njihov je suvremen stil savršeno rješenje za vaš projekt i odgovara svakom ukusu.

Kolekcija BAU CERAMIC raznolika je, a zaokružena i upotpunjena vrhunskom tehnologijom. Školjkama bez ruba svim smo kupcima omogućili najviše higijenske standarde. Ova će se kolekcija sigurno uspješno uklopiti u vaš projekt.

Bau Ceramic kolekcija

Čist i moderan dizajn može biti istinski privlačan, zato smo kolekciji
BAU CERAMIC dali nenametljiv izgled. Ova kolekcija nudi zaokruženo rješenje za kupaonicu sa širokom ponudom umivaonika različitih veličina i načina ugradnje.

Svaka WC školjka iz BAU CERAMIC kolekcije je opremljena mehanizmima za
sporozatvaranje i brzo uklanjanje. Zahvaljujući GROHE Rimless tehnologiji, sve se školjke iz kolekcije jednostavno čiste. Odabirom ove kolekcije možete biti sigurni da imate sve što vam je potrebno za vaš poslovni projekt, po atraktivnim cijenama.

Kupaonica koja se sviđa svima: uglađene linije kolekcije BAU CERAMIC čine je idealnom za rezidencijalne i javne zgrade.

Proizvodni asortiman

GROHE Tehnologije

RIMLESS TEHNOLOGIJA

BAKTERIJE SE NEMAJU GDJE SAKRITI

SPOROSPUŠTAJUĆA WC DASKA & POKLOPAC

NJEŽNO I TIHO

BRZO UKLONJIVA WC DASKA

BRZO SKIDANJE ZA JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

S NAŠIM SAVRŠENIM PAROVIMA SIGURNI STE DA SVE ODGOVARA

Dosljedan dizajn i ergonomski način upotrebe čine vašu kupaonicu mjestom istinskog opuštanja. S našim savršenim parovima napravili smo tri kolekcije potpunih rješenja za kupaonice.

Nova Cosmopolitan

Nova Cosmopolitan

View Collection
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost