PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Power&Soul 115 Set tuš sa 2 mlaza

27759000 - Power&Soul 115 Set tuš sa 2 mlaza
  • chrome
Broj proizvoda 27759000
EAN 4005176913068

Opis proizvoda

Ručni tuš sustav GROHE Power&Soul s tuš slušalicom od 115 mm i šipkom za tuš od 900 mm – stil i raskoš!

Osvježite kupaonicu s modernim i kompaktnim ručnim tuš sustavom GROHE Power&Soul koji pruža vrhunske performanse kojima možete vjerovati. Sadrži zgodnu tuš slušalicu ručnog tuša dugačku 115 mm i praktični birač uzorka raspršivanja jednim klikom koji vam olakšava prebacivanje između dva uzorka raspršivanja – GROHE Rain, koji je poput tople ljetne kiše na vašoj koži, i predivno mekog i umirujućeg uzorka Rain O². A zahvaljujući značajci GROHE DreamSpray, osiguran je ravnomjerni protok vode kroz sve mlaznice za zaista raskošno tuširanje. Kromirani premaz GROHE StarLight otporan na ogrebotine iznimno se lako čisti brzim brisanjem suhom tkaninom i ostat će sjajan godinama. Za jednostavnu instalaciju sustav QuickFix sadrži i podesive nosače za postavljanje na šipku za tuš od 900 mm, kako bi se iskoristile postojeće rupe, smanjilo vrijeme ugradnje i opasnost od oštećivanja kupaonskih pločica. Power&Soul – za raskošno tuširanje.

Istaknute značajke proizvoda

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

GROHE DreamSpray za raskošno tuširanje

Tehnologija GROHE DreamSpray pretvara vaše svakodnevno tuširanje u raskošan, opuštajući doživljaj. Napredna izvedba slušalice tuša omogućava ujednačen protok vode iz svih mlaznica, koji god uzorak raspršivanja odabrali.

Jednostavna instalacija šipke za tuš zahvaljujući sustavu GROHE QuickFix Plus

Sustav GROHE QuickFix Plus dolazi s podesivim nosačima za zidnu ugradnju kako bi instalacija vaše šipke za tuš bila super brza i jednostavna. Jednostavno podesite udaljenost između dva ugradbena nosača kako biste iskoristili postojeće izbušene rupe – nema više dodatnog bušenja i oštećenja pločica! Sa sustavom GROHE QuickFix Plus svoju ćete šipku za tuš instalirati za dvostruko manje vremena u usporedbi s klasičnim sustavima s fiksnim ugradbenim nosačima

SpeedClean – bez taloženja kamenca na tuš slušalici

S našim mlaznicama sa značajkom SpeedClean, kamenac više ne predstavlja problem: zahvaljujući integriranom sustavu za sprječavanje kamenca, mlaznice vašeg tuša GROHE iznimno se lako čiste. Da biste uklonili naslage kamenca s fleksibilnih silikonskih mlaznica, jednostavno ih prebrišite rukom.

Značajka Inner WaterGuide štiti premaz

Jaka izolacija vodenih tokova u tušu sprječava pregrijavanje površine tuša, stoga on nikad neće biti prevruć na dodir. Ova značajka u isto vrijeme štiti premaz vašeg tuša GROHE, dodatno produžujući njegovu trajnost.

TwistFree – sprječava zavrtanje crijeva tuša

Crijeva tuša sa značajkom TwistFree nadahnute su svakodnevnim iskustvom: jeste li se ikad mučili s uvinutim crijevom tuša? Značajka TwistFree održava crijevo vašeg tuša gibljivim i pravilnog oblika, pošteđujući vas muke.

Značajka GROHE tuširanje jednim klikom – praktično mijenjanje i kombiniranje uzoraka raspršivanja

S GROHE tušem možete birati i kombinirati različite načine raspršivanja pritiskom na gumb: uživajte u ugodnoj masaži glave ili osjećaju blage ljetne kiše na svom tijelu. Kombinirajte različite postavke za stvaranje vlastitog doživljaja tuširanja s GROHE tuširanjem jednim klikom.

Uzorak raspršivanja Rain – poput ljetne kiše na vašoj koži

Uživajte u opuštajućem uzorku raspršivanja Rain na vašoj koži. Ovaj meki i blagi uzorak raspršivanja podsjeća na toplu ljetnu kišu i umirit će vaše tijelo i um, ispirući sve napetosti i stres.

Uzorak raspršivanja GROHE Rain O² – predivno mekan i umirujući

Prepustite se raskošnom tuširanju s uzorkom raspršivanja GROHE Rain O². Zrak ulazi u masku tuša i miješa se s vodom kako bi se postiglo nježnije i šire raspršivanje i stvorilo jedinstveno, opuštajuće ozračje za vaše tijelo i dušu.

Tehnički podaci & Upute za održavanje i njegu

Tehničke informacije

Tehničke informacije proizvoda
Tehnički nacrt

Upute za održavanje i njegu

Upute za održavanje i njegu

Rezervni dijelovi

Broj pozicije Opis proizvoda Broj narudžbe
Galanterija po izboru
1 Pokrovna kapa 45922000
2 Vodilica 48177000
3 Držač tuš šipke 48333000
4 Odvajač prljavštine 0700200M
5 Pločica za poravnanje 45914XE0*
GROHE Power&Soul®
Brošure
GROHE Power&Soul®

Probably the most innovative shower in the world