PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Rainshower 360 Duo Set glavni tuš 450 mm,2 mlaza

26254000 - Rainshower 360 Duo Set glavni tuš 450 mm,2 mlaza
  • chrome
Broj proizvoda 26254000
EAN 4005176317026

Opis proizvoda

GROHE Rainshower 360 DUO – inovativni nadglavni tuš sustav

Prepustite se savršenom tuširanju s nadglavnim tušem GROHE Rainshower XXL ovalnog oblika. Zahvaljujući integriranoj tehnologiji GROHE DreamSpray i s praktičnih 360 mm širine, obavit će vaše cijelo tijelo u savršeni mlaz vode. Dolazi s izborom od dva uzorka raspršivanja koja se mogu kombinirati: umirujućim uzorkom PureRain, uzorkom s uvlačenjem zraka GROHE O2 (postavlja se tijekom početne instalacije) ili osnažujućim uzorkom GROHE TrioMassage. S završnim premazom kroma GROHE StarLight dijelovi za ugradnju predivno su blistavi i lako se čiste. Pločica za raspršivanje može se odvojiti, a zahvaljujući mlaznicama SpeedClean, ostaci kamenca više nikada neće biti problem. Komplet sadrži ručicu tuša visoke kvalitete (vidljiva duljina 422 mm, kromirana). Tuš sustav Rainshower DUO: sofisticirana njemačka tehnologija od tvrtke GROHE. Ovaj set nadglavnog tuša savršen je za kombiniranje s termostatskim tušem GROHE Grohtherm SmartControl s 3 ventila (34713000). Da biste nadopunili set, trebate kupiti kutiju za montažu GROHE Rainshower 360 (26264001).

Istaknute značajke proizvoda

GROHE DreamSpray za raskošno tuširanje

Tehnologija GROHE DreamSpray pretvara vaše svakodnevno tuširanje u raskošan, opuštajući doživljaj. Napredna izvedba slušalice tuša omogućava ujednačen protok vode iz svih mlaznica, koji god uzorak raspršivanja odabrali.

Raspršivanje GROHE TrioMassage – revitalizirajući trostruki učinak masaže za vašu glavu, vrat i ramena

Jedinstvena kombinacija našeg dinamičnog raspršivanja Bokoma (s mlaznicama koje se otvaraju i zatvaraju da bi stvorile osjećaj „disanja“) i dva uzorka pulsirajućeg raspršivanja pružaju vam savršen učinak masaže za glavu, vrat i ramena.

Raspršivanje GROHE PureRain: iznimno nježno, poput tople ljetne kiše

Raspršivanje GROHE Rain poboljšano je i nazvano raspršivanjeGROHE PureRain, a omotat će vas još većim, nježnijim vodenim kapljicama.

Uzorak raspršivanja GROHE Rain O² – predivno mekan i umirujući

Prepustite se raskošnom tuširanju s uzorkom raspršivanja GROHE Rain O². Zrak ulazi u masku tuša i miješa se s vodom kako bi se postiglo nježnije i šire raspršivanje i stvorilo jedinstveno, opuštajuće ozračje za vaše tijelo i dušu.

SpeedClean – bez taloženja kamenca na tuš slušalici

S našim mlaznicama sa značajkom SpeedClean, kamenac više ne predstavlja problem: zahvaljujući integriranom sustavu za sprječavanje kamenca, mlaznice vašeg tuša GROHE iznimno se lako čiste. Da biste uklonili naslage kamenca s fleksibilnih silikonskih mlaznica, jednostavno ih prebrišite rukom.

Značajka Inner WaterGuide štiti premaz

Jaka izolacija vodenih tokova u tušu sprječava pregrijavanje površine tuša, stoga on nikad neće biti prevruć na dodir. Ova značajka u isto vrijeme štiti premaz vašeg tuša GROHE, dodatno produžujući njegovu trajnost.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

GROHE EasyClean – maska za tuš za raspršivanje koja se može skinuti kako bi se lakše očistila

Uz sustav GROHE EasyClean, maska za tuš za raspršivanje može se začas odvojiti od nadglavnog tuša i oprati u tren oka. Jednostavno isperite i izgledat će kao novo!

Tehnički podaci & Upute za održavanje i njegu

Tehničke informacije

Tehničke informacije proizvoda
Tehnički nacrt

Upute za održavanje i njegu

Upute za održavanje i njegu

Rezervni dijelovi

Broj pozicije Opis proizvoda Broj narudžbe
Galanterija po izboru
1 Spray face 48348000

Shower systems with thermostat

Tuš sustav s termostatom za nadžbuknu ugradnju
Tuš sustav s termostatom za nadžbuknu ugradnju
Rainshower SmartControl

Rainshower SmartControl

3D Showering
Drücken, Drehen, Duschen
Push, Turn, Shower

Prikaži kolekciju