PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Rainshower System SmartControl 360 DUO Tuš sustav s termostatom za nadžbuknu ugradnju

26250000 - Rainshower System SmartControl 360 DUO Tuš sustav s termostatom za nadžbuknu ugradnju
  • chrome
Broj proizvoda 26250000
EAN 4005176316999

Opis proizvoda

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Exposed – vrhunski tuš sustav s intuitivnim kontrolama i raskošnim uzorkom raspršivanja GROHE Trio Massage

Tražite sofisticirani tuš sustav koji pruža najveću udobnost i ima elegantan dizajn? Ovakvo bi tuširanje svi odabrali: Inovativna tehnologija SmartControl omogućuje vam biranje i kombiniranje nadglavnog i ručnog tuša, kao i uzoraka raspršivanja te podešavanje količine vode pritiskom/zakretanjem gumba. Nadglavni i ručni tuš nude izbor između dva uzorka raspršivanja. Istovremeno opuštajući i osnažujući, iznimno velik nadglavni tuš s uzorkom raspršivanja GROHE Trio Massage vaše će iskustvo tuširanja dovesti na novu razinu. Radi potpune udobnosti i sigurnosti integrirana tehnologija GROHE TurboStat sprječava nepoželjne promjene temperature. Gumb GROHE SafeStop kožu štiti od opeklina, a zahvaljujući tehnologiji GROHE CoolTouch termostat nikad neće biti prevruć na dodir. Tehnologija GROHE EcoJoy štedi vodu i doprinosi očuvanju okoliša. Organskog i modernog dizajna, ovaj sustav sadrži i mnoštvo drugih ugodnih značajki. Tehnologija GROHE Rainshower SmartControl vrhunska je njemačka tehnologija. * Za nadglavni tuš, GROHE Rain O2 ili PureRain mogu se tijekom početne instalacije postaviti kao drugi uzorak raspršivanja (tvornička postavka: GROHE PureRain)

Istaknute značajke proizvoda

GROHE SmartControl: odaberite uzorak raspršivanja, podesite količinu vode i pohranite postavke za tuširanje pritiskom/zakretanjem gumba.

Ova je inovativna tehnologija razvijena kako bi pružila savršenu lakoću djelovanja: pritisnite gumb kako biste pokrenuli tuš, okrenite da biste prilagodili jačinu vode, te ponovno pritisnite kako biste napravili stanku ili zaustavili tuširanje. Vaša odabrana količina vode na ovaj je način zadana i pronaći ćete je kad ponovo pokrenete uređaj. Da biste istovremeno koristili ručni i nadglavni tuš, jednostavno aktivirajte oba gumba. Pritiskom na gumb možete pokrenuti čak i mijenjanje i kombiniranje uzoraka tuširanja.

Stalna temperatura vode zahvaljujući pouzdanoj tehnologiji GROHE TurboStat

Naša precizna kontrolna tehnologija osigurava trenutni protok vode željene temperature i održava je stalnom, bez obzira na oscilacije u tlaku ili protoku vode.

Termostat GROHE CoolTouch – nikad prevruće na dodir

Zahvaljujući tehnologiji GROHE CoolTouch, temperatura kućišta miješalice nikad neće premašiti temperaturu prikladnu za tuširanje. Sadrži integrirani kanal za hlađenje koji razdvaja tok vruće vode od vanjske površine vašeg termostata, pa je termostatn uvijek siguran za upotrebu. Ova je značajka posebno važna jer štiti djecu od opeklina uzrokovanih doticanjem vruće površine miješalice, pa tako vaša kupaonica postaje sigurno mjesto za uživanje cijele obitelji.

GROHE SafeStop (Plus) – dvostruka zaštita od opeklina na 38°C i (opcionalno) 43°C

Ova je značajka podešena na 38°C, što je izvrsno za domove s djecom jer sprječava da iz miješalice poteče voda previsoke temperature. Ako želite, pritiskom na gumb možete odabrati više temperature. Opcija za dodatnu sigurnost: lako uklopljivi limitator GROHE SafeStop Plus osigurava da temperatura ne prelazi 43°C.

GROHE EcoJoy – dobro za okoliš i za vaš novčanik

GROHE EcoJoy pruža vam svu udobnost koju očekujete od GROHE tuša, a ujedno smanjuje potrošnju vode do čak 40 %. Ova tehnologija uštede vode nema samo pozitivan učinak na okoliš, već će vam pomoći smanjiti i troškove kućanstva.

Polica GROHE EasyReach – gel za tuširanje i šampon uvijek pri ruci

Gel za tuširanje i šampon uvijek su vam pri ruci s praktičnom policom GROHE EasyReach. Ravna površina police dizajnirana je tako da izgledom odgovara vašoj miješalici kako bi sve izgledalo sjajno i olakšalo čišćenje.

GROHE DreamSpray za raskošno tuširanje

Tehnologija GROHE DreamSpray pretvara vaše svakodnevno tuširanje u raskošan, opuštajući doživljaj. Napredna izvedba slušalice tuša omogućava ujednačen protok vode iz svih mlaznica, koji god uzorak raspršivanja odabrali.

Raspršivanje GROHE TrioMassage – revitalizirajući trostruki učinak masaže za vašu glavu, vrat i ramena

Jedinstvena kombinacija našeg dinamičnog raspršivanja Bokoma (s mlaznicama koje se otvaraju i zatvaraju da bi stvorile osjećaj „disanja“) i dva uzorka pulsirajućeg raspršivanja pružaju vam savršen učinak masaže za glavu, vrat i ramena.

Raspršivanje GROHE PureRain: iznimno nježno, poput tople ljetne kiše

Raspršivanje GROHE Rain poboljšano je i nazvano raspršivanjeGROHE PureRain, a omotat će vas još većim, nježnijim vodenim kapljicama.

Uzorak raspršivanja Rain – poput ljetne kiše na vašoj koži

Uživajte u opuštajućem uzorku raspršivanja Rain na vašoj koži. Ovaj meki i blagi uzorak raspršivanja podsjeća na toplu ljetnu kišu i umirit će vaše tijelo i um, ispirući sve napetosti i stres.

Uzorak raspršivanja GROHE Rain O² – predivno mekan i umirujući

Prepustite se raskošnom tuširanju s uzorkom raspršivanja GROHE Rain O². Zrak ulazi u masku tuša i miješa se s vodom kako bi se postiglo nježnije i šire raspršivanje i stvorilo jedinstveno, opuštajuće ozračje za vaše tijelo i dušu.

Značajka GROHE tuširanje jednim klikom – praktično mijenjanje i kombiniranje uzoraka raspršivanja

S GROHE tušem možete birati i kombinirati različite načine raspršivanja pritiskom na gumb: uživajte u ugodnoj masaži glave ili osjećaju blage ljetne kiše na svom tijelu. Kombinirajte različite postavke za stvaranje vlastitog doživljaja tuširanja s GROHE tuširanjem jednim klikom.

SpeedClean – bez taloženja kamenca na tuš slušalici

S našim mlaznicama sa značajkom SpeedClean, kamenac više ne predstavlja problem: zahvaljujući integriranom sustavu za sprječavanje kamenca, mlaznice vašeg tuša GROHE iznimno se lako čiste. Da biste uklonili naslage kamenca s fleksibilnih silikonskih mlaznica, jednostavno ih prebrišite rukom.

Značajka Inner WaterGuide štiti premaz

Jaka izolacija vodenih tokova u tušu sprječava pregrijavanje površine tuša, stoga on nikad neće biti prevruć na dodir. Ova značajka u isto vrijeme štiti premaz vašeg tuša GROHE, dodatno produžujući njegovu trajnost.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

TwistFree – sprječava zavrtanje crijeva tuša

Crijeva tuša sa značajkom TwistFree nadahnute su svakodnevnim iskustvom: jeste li se ikad mučili s uvinutim crijevom tuša? Značajka TwistFree održava crijevo vašeg tuša gibljivim i pravilnog oblika, pošteđujući vas muke.

GROHE EasyClean – maska za tuš za raspršivanje koja se može skinuti kako bi se lakše očistila

Uz sustav GROHE EasyClean, maska za tuš za raspršivanje može se začas odvojiti od nadglavnog tuša i oprati u tren oka. Jednostavno isperite i izgledat će kao novo!

GROHE EasyLogic – jasne oznake za jednostavnu upotrebu  

Oznake su uvijek vidljive tako da odmah možete vidjeti što učiniti kako biste dobili željenu temperaturu ili količinu vode. Ručice i gumb dizajnirani su za jednostavnu i intuitivnu upotrebu cijele obitelji.

Tehnički podaci & Upute za održavanje i njegu

Rezervni dijelovi

Broj pozicije Opis proizvoda Broj narudžbe
Galanterija po izboru
1 Thermostatic compact cartridge 1/2" 47439000
2 Cartridge 48297000
3 Non-return valve 4901000M
4 Non-return valve 08565000
5 Dirt strainer 0700200M
6 Spray face 48348000
7 Socket spanner 49059000*
8 Thermostatic compact cartridge 1/2" for changed waterways 47175000*
9 Compensation disc 26385000*
10 Shower system pipe for retrofitting 48349000*
11 Shower system pipe for retrofitting 48350000*

Shower systems with thermostat

Tuš sustav s termostatom za nadžbuknu ugradnju
Tuš sustav s termostatom za nadžbuknu ugradnju
Rainshower SmartControl

Rainshower SmartControl

3D Showering
Drücken, Drehen, Duschen
Push, Turn, Shower

Prikaži kolekciju