PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Red Duo Miješalica i single-bojler (4 l)

30145000 - GROHE Red Duo Miješalica i single-bojler (4 l)
  • chrome
Broj proizvoda 30145000
EAN 4005176903762

Opis proizvoda

Bojler iz linije GROHE Red Duo zapremnine 4 litre s Duo miješalicom – kompaktni bojler za trenutno kipuću vodu

Osvježite kuhinju s ovim kompaktnim bojlerom koji se ugrađuje ispod sudopera i daje 3 litre kipuće vode izravno iz miješalice. Tako više nema potrebe za električno kuhalo za vodu ili posudu za štednjak, što znači više mjesta u kuhinji. I nema više čekanja da voda zavrije. Visoki izljev u obliku slova U mogućnošću zakretanja idealan je za punjenje i pranje velikih posuda. Duo miješalica dolazi s patentiranom sigurnosnom ručkom za djecu za trenutno kipuću vodu na jednoj strani i drugom ručkom za miješanu vodu, od hladne do vruće, na drugoj strani. Zahvaljujući tehnologiji GROHE CoolTouch površina vaše miješalice nikad neće biti prevruća na dodir. Stoga je potpuno sigurna i funkcionalna. Za iznimno laku i jednostavnu upotrebu jednoručna miješalica izrađena je s keramičkim kartušama GROHE SilkMove. Njezina moderna površina GROHE StarLight otporna je na ogrebotine, a njezin će sjaj trajati godinama. Linija GROHE RED – savršen spoj performansi i dizajna.

Istaknute značajke proizvoda

Bojler GROHE Red zapremnine 4 litre – trenutno dostupna kipuća voda kad god je trebate

Bojler GROHE Red zapremnine 4 litre sjajan je dodatak malim kuhinjama: može se smjestiti ispod svakog standardnog kuhinjskog sudopera, a oslobodit će i vaš kuhinjski prostor. S do 3 litre kipuće vode (100°C) izravno iz miješalice uštedjet ćete dragocjeno vrijeme za pripremu vrućih pića, blanširanje povrća, steriliziranje dječjih bočica ili čišćenje kuhinjskog pribora.

Miješalica GROHE Red Duo za kipuću i standardnu miješanu vodu

Miješalica GROHE Red Duo osigurava kipuću vodu i uobičajenu miješanu vodu. U kombinaciji s bojlerom GROHE Red, idealna je za kuhinje bez dovoda vruće vode. S ovom inovativnom miješalicom počnite štedjeti vrijeme na kuhinjskim poslovima. Savršena je za nadogradnju na postojeće elemente pa ćete njome lako zamijeniti svaku postojeću miješalicu.

GROHE ChildLock – sigurnosna ručica za kipuću vodu sa zaštitom za djecu

Zaštita djece jedan je od prioriteta tvrtke GROHE. S našim sustavom GROHE ChildLock za otvaranje kipuće vode potrebna su dva koraka koja uključuju povlačenje i okretanje lijeve ručke. Sukladnost ove miješalice sa sigurnosnim standardima za zaštitu djece potvrđena je testiranjem i atestiranjem od strane neovisnih ovlaštenih tijela.

Termostat GROHE CoolTouch – nikad prevruće na dodir

Termostat GROHE CoolTouch pruža pouzdanu izolaciju unutarnjeg vodenog kanala tako da je kućište miješalice sigurno na dodir čak i pri protoku vode temperature od 100°C. Zahvaljujući tehnologiji koja štiti osjetljivu kožu djece od opeklina na vrućim površinama, miješalica se može sigurno koristiti u kućanstvima s djecom.

Bojler od titana GROHE Red – kvaliteta i izdržljivost

Svi bojleri iz linije GROHE Red napravljeni su od titana. Ovaj vrhunski materijal iznimno je otporan na koroziju i nakupljanje kamenca te je poznat po svojoj biokompatibilnosti. Vodi ne daje metalni okus, stoga će voda iz vaše miješalice GROHE Red uvijek zadržati svoj izvorni čisti okus.

Visok izljev za jednostavno punjenje velikih posuda

Jednostavno pranje velikih posuda: vaša GROHE miješalica s visokim izljevom svladat će svaki kuhinjski izazov. Proizvodi GROHE savršeno odgovaraju vašim potrebama i zahtjevima vašega doma – sve za vašu potpunu udobnost.

Neometano okretanje

S fleksibilnim zakretnim izljevom ova miješalica pruža maksimalnu udobnost uz minimalan trud. Posebno je praktična u kuhinjama s dva sudopera.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

Jednostavna ugradnja s jasnim uputama

Ovu ćete miješalicu ugraditi u tren oka. Za ugradnju je potrebno svega nekoliko dijelova koji se lako postavljaju. U paketu su savitljiva crijeva i jasne upute zahvaljujući kojima će ugradnja vaše nove miješalice biti vrlo jednostavna.

Raspon zakretanja od 180°: iznimno lako pomicanje bez poteškoća

Savršena funkcionalnost za svakodnevnu upotrebu: izljev se lako zakreće do 180°, pružajući vam potpunu kontrolu korištenja bez udaranja u elemente ili zidove.

Tehnologija kartuše GROHE SilkMove omogućuje lako rukovanje

Ova vrhunska miješalica s tehnologijom za prilagodbu kontinuirano varijabilne temperature i protoka vode jamči vam lako rukovanje ručkom čak i nakon godina upotrebe.

Tehnički podaci & Upute za održavanje i njegu

Rezervni dijelovi

Broj pozicije Opis proizvoda Broj narudžbe
Galanterija po izboru
1 Screw coupling 46460000
2 Cap 46116000
3 Lever 46653000
4 Cartridge 46374000
5 Mousseur 13263000
6 Shank fastening assembly 46249000
7 Single boiler without safety unit 40409000
8 Filter with filter head 40438001*
9 Mounting wrench 19017000*
10 Shorter mixed water lever 40621000*
Kitchen Brochure
Brošure
Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.