PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Red Mono Slavina i kombi-bojler (8 l)

30157000 - GROHE Red Mono Slavina i kombi-bojler (8 l)
  • chrome
Broj proizvoda 30157000
EAN 4005176904202

Opis proizvoda

Bojler iz linije GROHE Red Mono zapremnine 8 litara s Mono miješalicom – kipuća voda izravno iz miješalice

Kipuća voda začas stiže izravno iz miješalice – to je praktičnost u kuhinji. Za kuhinje bez dovoda vruće vode, bojler iz linije GROHE Red zapremnine 8 litara s integriranom miješalicom pruža do 6 litara kipuće vode izravno iz Mono miješalice. Više nema čekanja da voda zavrije, a ni električno kuhalo više vam nije potrebno, što znači više mjesta u kuhinji. Bojler u isto vrijeme isporučuje miješanu toplu vodu iz miješalice, eliminirajući potrebu za dodatnim protočnim bojlerom. Miješalica je izrađena s patentiranom sigurnosnom ručkom za djecu za sprječavanje opasnosti od opeklina, a njezina tehnologija GROHE CoolTouch jamči da površina nikad neće biti prevruća na dodir – čak ni površina izljeva. Stoga je potpuno sigurna i funkcionalna. Visoki izljev u obliku slova U s mogućnošću zakretanja idealan je za punjenje velikih posuda. Za laku i jednostavnu upotrebu, jednoručna miješalica dolazi s tehnološki naprednim keramičkim kartušama GROHE SilkMove, a njezina površina s kromiranim premazom GROHE StarLight otpornim na ogrebotine godinama zadržava sjaj. GROHE Red – kuhinjska tehnologija koja zaista čini razliku!

Istaknute značajke proizvoda

Bojler GROHE Red zapremnine 8 litara – trenutno dostupna kipuća voda kad god je trebate

Bojler GROHE Red zapremnine 8 litara pomaže vam u tren oka i bez napora napraviti čaj, blanširati povrće i sterilizirati kuhinjski pribor ili dječje bočice. Ovaj praktični bojler za kuhinje u kojima nema dotoka vruće vode može se smjestiti ispod svih klasičnih kuhinjskih sudopera, kao zamjena za protočni bojler. Bojler GROHE Red zapremnine 8 litara osigurava do 6 litara kipuće vode (100°C) ili 15 litara vruće vode (50°C) izravno iz miješalice, pa tako oslobađa prostor na vašoj radnoj plohi jer više ne trebate kuhalo za vodu ili posudu za grijanje na štednjaku. I više nema čekanja da voda proključa, što vam štedi dragocjeno vrijeme.

Miješalica GROHE Red Mono – trenutno kipuća voda za sve vaše potrebe

Miješalica GROHE Red Mono osigurava samo kipuću vodu. Instalira se zasebno pored standardne kuhinjske miješalice i pomaže vam uštedjeti dragocjeno vrijeme na kuhinjskim poslovima. U kombinaciji sa sustavom GROHE Blue isporučit će vam vodu željene temperature, od kipuće do hladne i ohlađene, prilagođavajući se vašim potrebama. S ovim modernim sustavom miješalice osvježite svoju kuhinju i uživajte u maksimalnoj praktičnosti.

GROHE ChildLock – sigurnosna ručica za kipuću vodu sa zaštitom za djecu

Zaštita djece jedan je od prioriteta tvrtke GROHE. S našim sustavom GROHE ChildLock za otvaranje kipuće vode potrebna su dva koraka koja uključuju povlačenje i okretanje lijeve ručke. Sukladnost ove miješalice sa sigurnosnim standardima za zaštitu djece potvrđena je testiranjem i atestiranjem od strane neovisnih ovlaštenih tijela.

Termostat GROHE CoolTouch – nikad prevruće na dodir

Termostat GROHE CoolTouch pruža pouzdanu izolaciju unutarnjeg vodenog kanala tako da je kućište miješalice sigurno na dodir čak i pri protoku vode temperature od 100°C. Zahvaljujući tehnologiji koja štiti osjetljivu kožu djece od opeklina na vrućim površinama, miješalica se može sigurno koristiti u kućanstvima s djecom.

Bojler od titana GROHE Red – kvaliteta i izdržljivost

Svi bojleri iz linije GROHE Red napravljeni su od titana. Ovaj vrhunski materijal iznimno je otporan na koroziju i nakupljanje kamenca te je poznat po svojoj biokompatibilnosti. Vodi ne daje metalni okus, stoga će voda iz vaše miješalice GROHE Red uvijek zadržati svoj izvorni čisti okus.

Visok izljev za jednostavno punjenje velikih posuda

Jednostavno pranje velikih posuda: vaša GROHE miješalica s visokim izljevom svladat će svaki kuhinjski izazov. Proizvodi GROHE savršeno odgovaraju vašim potrebama i zahtjevima vašega doma – sve za vašu potpunu udobnost.

Neometano okretanje

S fleksibilnim zakretnim izljevom ova miješalica pruža maksimalnu udobnost uz minimalan trud. Posebno je praktična u kuhinjama s dva sudopera.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

Jednostavna ugradnja s jasnim uputama

Ovu ćete miješalicu ugraditi u tren oka. Za ugradnju je potrebno svega nekoliko dijelova koji se lako postavljaju. U paketu su savitljiva crijeva i jasne upute zahvaljujući kojima će ugradnja vaše nove miješalice biti vrlo jednostavna.

Raspon zakretanja od 180°: iznimno lako pomicanje bez poteškoća

Savršena funkcionalnost za svakodnevnu upotrebu: izljev se lako zakreće do 180°, pružajući vam potpunu kontrolu korištenja bez udaranja u elemente ili zidove.

Tehnički podaci & Upute za održavanje i njegu

Tehničke informacije

Tehničke informacije proizvoda
Tehnički nacrt

Upute za održavanje i njegu

Upute za održavanje i njegu

Rezervni dijelovi

Broj pozicije Opis proizvoda Broj narudžbe
Galanterija po izboru
1 Mousseur 13999000
2 Shank fastening assembly 46249000
3 Combi boiler (EU) 40431000
4 Filter with filter head 40438000*
5 Mounting wrench 19017000*
Kitchen Brochure
Brošure
Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.