GROHE WC ŠKOLJKE S TUŠEM

Što je WC školjka s tušem?

WC školjka s tušem kombinira prednosti WC školjke i bidea. WC školjka s tušem koristi tuš ručicu za nježno čišćenje s vodom nakon korištenja WC-a.

Mali tuš koji čini veliku razliku.

Čišćenje vodom nakon upotrebe WC-a trend je u cijelom svijetu. To ne bi trebalo biti iznenađenje, jer je voda najprirodnije sredstvo za čišćenje koje postoji. Također je ugodniji, higijenski i korisniji od svega što znate. Uvjerite se i sami iskusite kako ćete se osjećati znatno bolje zahvaljujući maloj ručici za tuširanje.

Koji je vaš GROHE WC s tušem?

GROHE SENSIA ARENA

GROHE Sensia Arena WC je viši stupanj osobne njege u kupaonici 21. stoljeća koji nudi širok raspon značajki. Potaknut senzorom, poklopac se automatski otvara i zatvara, dok vam nježna noćna svjetlost pokazuje put u mraku. Apsorpcija mirisa podupire pretvaranje jednostavne kupaonice u opuštajuću i higijensku zonu. Pomno je razmatran svaki detalj dizajna koji nudi novu razinu čistoće u svakoj fazi. Posebni higijenski premazi i moćno ispiranje održavaju toalet čistim, dok antibakterijske tuš ručice, koje se same čiste, pružaju potpuni mir pri korištenju funkcija mlaznica. Otkrijte Sensia Arenu i povećajte svoje osobno blagostanje i udobnost.

Otkrijte GROHE Sensia Arenu

GROHE wc-bide sjedalo, S RUČNIM UPRAVLJANJEM

GROHE wc-bide sjedalo, s ručnim upravljanjem, pretvara jednostavan WC u ugodno higijensko mjesto gdje su osobna njega i čišćenje sasvim prirodna stvar. Pričvršćeno na WC školjku, sjedalo ne zahtijeva struju - umjesto toga, tušem se upravlja pomoću bočne ručice koju pokreće samo tlak vode, a kontrolu stavljate na dohvat ruke za učinkovito, ali nježno iskustvo čišćenja. Bez nereda, bez prskanja i bez stresa. Izrađeno od tvrdog Duroplasta, sjedalo samo po sebi stvara elegantan vizualan dodatak kupaonici. Samo se smjestite i pustite da GROHE wc-bide sjedalo pruža čišće i ugodnije mjesto.

Otkrijte GROHE wc-bide sjedalo, s ručnim upravljanjem