Savjeti o održavanju

Instructions for faucet care

Kako njegovati GROHE armature

Velika nam je želja da Vas naša GROHE armatura služi dugo i dobro. Stoga Vas molimo da pozorno pročitate ovaj naputak o održavanju, jer oštećenja na površinama i materijalu, nastala uslijed nepravilnog održavanja, ne podliježu jamstvu.

Pri čišćenju nemojte upotrebljavati spužve koje grebu ili služe za ribanje. Također Vam savjetujemo da ne koristite sredstva za čišćenje koja sadrže otapala ili kiseline, sredstva za odstranjivanje kamenca, jestivi ocat, a ni sredstva za čišćenje na bazi octene kiseline. Takva sredstva razaraju površinu Vaša će armatura biti matirana i izgrebena. S obzirom da se sastavi standardnih sredstava za čišćenje koje nalazimo u prodaji često mijenjaju, ne možemo Vam jamčiti da ćete pomoću njih pravilno održavati GROHE armaturu.

Armaturu čistite samo s malo sapuna i vlažnom krpom. Potom jednostavno isperite sapunicu i obrišite armaturu suhom krpom. Mrlje od kamenca možete izbjeći ako nakon svakog korištenja armaturu obrišete krpom.

Ukoliko se unatoč tome stvore naslage kamenca, odstranite ih pomoću GrohClean-a, našeg ekološkog sredstva za čišćenje. GrohClean je svojim sastavom posebno prilagođen odgovarajućoj njezi površina naših armatura. GrohClean možete nabaviti kod naših prodajnih partnera.

Download GROHE Care Instructions