About GROHE

O GROHE

O GROHE

GROHE je vodeći svjetski brend za kompletna rješenja za kupaonice i kuhinjske elemente. Od 2014. GROHE je dio snažnog portfelja brendova LIXIL-a, proizvođača pionirskih proizvoda za vodu i stanovanje. Kako bismo ponudili “Pure Freude an Wasser”, svaki se proizvod temelji na vrijednostima kvalitete, tehnologije, dizajna i održivosti.

Brend nudi proizvode koji unapređuju život kao i usluge sa svojim namjenskim portfeljem GROHE QuickFix, GROHE Professional i svojim premium podbrandom GROHE SPA. Svi zadovoljavaju specifične potrebe GROHE-ovih profesionalnih poslovnih partnera i njihove diferencirane ciljne skupine.

S vodom u središtu svog poslovanja, brend doprinosi LIXIL-ovoj strategiji utjecaja vrijednosnim lancem koji štedi resurse: od CO2-neutralne* proizvodnje, uklanjanjanje nepotrebne plastike u pakiranju proizvoda, pa sve do tehnologije proizvoda koja štedi vodu i energiju kao što je GROHE Everstream, tuš s recirkulacijom vode.

Zahvaljujući hibridnom komunikacijskom ekosustavu GROHE X, brend daje daljnje impulse industriji. Bilo digitalno u središtu doživljaja brenda, fizički ili hibridno u centru GROHE X Brand & Communication Experience Center u Hemeru, Njemačka ili na cesti s GROHE X Motion Trucks, brend povezuje ljude kako bi doprinijeli LIXIL-ovoj svrsi da „učini bolje domove stvarnost za sve, posvuda”.

*uključuje projekte kompenzacije CO2, više na grohe-x.com/sustainability

O LIXIL-u

LIXIL (TSE šifra 5938) proizvodi pionirske proizvode za vodu i stanovanje koji rješavaju svakodnevne izazove stvarnog života, čineći bolje domove stvarnošću za sve, posvuda. Oslanjajući se na naše japansko naslijeđe, stvaramo vodeću svjetsku tehnologiju i inovacije kako bismo izradili visokokvalitetne proizvode koji transformiraju domove. Ali LIXIL razlika je u tome kako to radimo; kroz smislen dizajn, poduzetnički duh, predanost poboljšanju pristupačnosti za sve i odgovoran poslovni rast. Naš pristup oživljava kroz vodeće robne marke u industriji, uključujući INAX, GROHE, American Standard i TOSTEM. Otprilike 55.000 kolega koji rade u više od 150 zemalja s ponosom stvaraju proizvode koji svakodnevno dotiču živote više od milijarde ljudi. Saznajte više na www.lixil.com

Our Brand Values

Quality, technology, design and sustainability. Four brand values that illustrate our commitment to creating exceptional experiences. We set our standards extremely high to ensure that every time you turn on a GROHE tap mixer or step into a GROHE shower you can feel the difference.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group Website

Visit the GROHE Group website for facts and figures about the company as as well as information for Investors, Press, Supplier and International Project Planner.