STRUJA NIJE POTREBNA - GROHE WC-bide sjedalo

STRUJA NIJE POTREBNA - GROHE WC-bide sjedalo

Pretvorite svoje kupaonsko iskustvo u ono gdje su higijena, svježina i udobnost standard uz GROHE WC-bide sjedalo, s ručnim upravljanjem. Čišćenje vodom je prirodnije nego papirom, više je higijenski i nježnije na vašoj koži, ostavljajući vam samopouzdan, svjež osjećaj.

Dizajnirano da odgovara vašem postojećem WC-u, GROHE WC-bide sjedalo nudi ciljano osobno čišćenje pomoću dvije odvojene mlaznice. Sofisticirani tuš ostavlja kupaonicu čistom i suhom. Tuš se može prilagoditi vašoj vlastitoj udobnosti, a higijena je osigurana zahvaljujući funkciji čišćenja.

GROHE WC-bide sjedalo, s ručnim upravljanjem pretvara vašu kupaonicu u higijensku, prikladnu zonu za osobno čišćenje, gdje se možete nježno očistiti u opuštajućem, prilagođenom iskustvu koje kontrolirate. Samo se smjestite i pustite da vas GROHE WC-bide sjedalo, s ručnim upravljanjem transportira na čistije i ugodnije mjesto. Toliko je jednostavno.

PRONAĐITE IZLOŽBENI SALON U BLIZINI

TAKO JE JEDNOSTAVNO: KAKO WC-bide sjedalo RADI

Pričvršćeno na WC školjku, sjedalo ne zahtijeva struju - već se tuš ručicom upravlja pomoću bočne poluge pokretana samo pritiskom vode, stavljajući kontrolu na dohvat ruke za učinkovito, ali nježno iskustvo čišćenja.

ANALNI TUŠ

  • Precizno osobno čišćenje
  • Podesiva snaga tuša

ŽENSKI TUŠ

  • Odvojena tuš ručica za žensko intimno područje
  • Podesiva snaga tuša

FUNKCIJA ČIŠĆENJA ZA TUŠ RUČICE

  • Mlaznice se mogu čistiti prije i nakon svake uporabe
  • Tuš ručice izrađene su od antibakterijskog materijala

SPOROSPUŠTAJUĆE SJEDALO

  • I sjedalo i pokrov imaju tihi SoftClose mehanizam

UVLAČIVE MLAZNICE

  • Dvije uvlačive tuš ručice su zaštićene za dodatnu higijenu

INTUITIVNA KONTROLA

Na dohvat ruke, upravljačka ručica može se naći sa bočne strane WC-bide sjedala. Ručica vam omogućuje odabir funkcije tuša i podešavanje tlaka vode prema vašoj udobnosti. Pritisnite ručicu dolje ili je podignite prema gore kako biste aktivirali funkciju čišćenja tuš ručica. Za funkciju analnog tuša pritisnite ručicu potpuno dolje. Za funkciju ženskog tuša potpuno podignite ručicu.

POZICIJA SAMOG ČIŠĆENJA

RUČICA DOLJE: ANALNI TUŠ

POZICIJA SAMOG ČIŠĆENJA

RUČICA GORE: ŽENSKI TUŠ

DIZAJNIRAN SA MIŠLJU NA VAŠU UDOBNOST

GROHE wc-bide sjedalo, s ručnim upravljanjem pretvara jednostavan WC u ugodno higijensko mjesto gdje su osobna njega i čišćenje sasvim prirodna stvar. Pričvršćeno na WC školjku, sjedalo ne zahtijeva struju - umjesto toga, tušem se upravlja pomoću bočne ručice koju pokreće samo tlak vode, a kontrolu stavljate na dohvat ruke za učinkovito, ali nježno iskustvo čišćenja. Bez nereda, bez prskanja i bez stresa. Izrađeno od tvrdog Duroplasta, sjedalo samo po sebi stvara elegantan vizualan dodatak kupaonici.

SAVRŠEN SPOJ

U GROHE-u vjerujemo da uspješna kupaonica u središtu ima skladan dizajn. To bi trebao biti prostor u kojem svaki element savršeno funkcionira zajedno, i u funkciji i u obliku. Uz GROHE možete biti sigurni da je sve savršeno uklopljeno, od keramike preko slavina do najmanjih dodataka. Naša savršeno koordinirana kupaonska rješenja osiguravaju vaš dizajn koji je jednako prepoznatljiv kao i vi.

BAU CERAMIC - SVESTRANOST ZA MODERAN ŽIVOT

Dizajnirano da bude kompatibilno sa širokim rasponom WC-a, GROHE wc-bide sjedalo, s ručnim upravljanjem jednostavno je rješenje. Može se lako instalirati na vaš postojeći WC i trebate ga samo povezati s vodom.

Međutim, za savršen spoj oblika i funkcije, GROHE preporučuje da ga uparite s kolekcijom GROHE Bau Ceramic, atraktivnim, suvremenim asortimanom sa svime što vam je potrebno za stvaranje atraktivne moderne kupaonice, uključujući umivaonike i WC-e. Taktilne linije asortimana djelovati će u potpunom estetskom skladu sa sjedalom za bide, osiguravajući maksimalnu udobnost, performanse i vizualnu privlačnost.

Detalji proizvoda

Bau Ceramic
Manual bidet seat
39648SH0

Brošura

UDOBNA, BESPRIJEKORNA HIGIJENA

Želite saznati više?

Preuzmite našu brošuru za više detalje.

Savjeti za instalaciju

Želite znati odgovara li WC-bide sjedalo vašoj trenutnoj WC keramici?

Otkrijte više ovdje

Želite znati kako instalirati WC-bide sjedalo s ručnim upravljanjem?

Otkrijte više ovdje

Trebate podršku ili imate pitanje?

Otkrijte više ovdje