PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE za Vašu kupaonicu

Nagrađivani Dizajn

GROHE za Vašu kupaonicu

U Kupaonici imamo najširi asortiman proizvoda za sva izljevna mjesta i u tri različita stila: Kozmopolitski, Suvremeni i Autentični - svaki s posebnim izgledom i karakteristikama, kako bi zadovoljili sve naše potrošače diljem svijeta. Druga uzbudljiva inovacija uključuje naš pionirski tuš GROHE Power&Soul® sa sedam ‘jedan pritisak’ kombinacija oba okrepljujućeg i opuštajućeg mlaza, kao i kontinuiran razvoj GROHE Eurocube, koji nudi Kozmopolitski asortiman po priuštivoj cijeni.

Proizvodi i Rješenja

SAVRŠEN TUŠ

Koristite sva fizička svojstva vode kako biste kreirali svoj jedinstveni doživljaj tuširanja. Velik ili jako-velik; ugrađen u strop ili na zidu; GROHE tuševi dolaze u svim oblicima, stilovima i veličinama – svaki od njih dizajniran s mišlju na Vaše zadovoljstvo i užitak.

GROHE SmartControl

Pomislite na tuš. Nisu li to jednostavno kapljice vode koje padaju? Nije raketna znanost. Pa ipak, ono što GROHE SmartControl radi s vodom morate osjetiti da bi vjerovali. Jednostavno tuširanje podiže na potpuno novo iskustvo koje se čini kao da je napravljeno za Vas.

Povezane teme