GROHE Kuhinjski sudoperi
NAPRAVLJENI DA ODGOVARAJU OBLIKOM I FUNKCIJOM, PREDSTAVLJANJE GROHE SUDOPERA

GROHE kuhinjski sudoperi

Punjenje posuda, priprema povrća, pranje nakon velikog obroka. To je mjesto na koje ćete se zaustaviti nebrojeno mnogo puta svaki dan, pa zašto ne odabrati sudoper koji premašuje vaše potrebe u pogledu kvalitete, dizajna i značajki?

GROHE sudoperi odgovaraju svakom kuhinjskom uređenju, s nizom inovativnih, modernih dizajna koji su savršeni za vaš prostor. Možete birati između elegantnog, izdržljivog modela od nehrđajućeg čelika ili iznimno izdržljivog kompozita dostupnog u dvije suvremene boje. Pronaći ćete kompaktne modele s integriranim cjedilima, velikim dvostrukim sudoperima kada se trebate raširiti i elegantnim ugrađenim sudoperima koji su u ravnini s vašom radnom pločom. Sa značajkama kao što su GROHE QuickFix sustav i reverzibilni dizajni kao standard, možete imati svoj novi GROHE sudoper ugrađen za nekoliko minuta bez muke i gnjavaže.

Također smo uvjereni da će vam se svidjeti posebne značajke koje su u ponudi, poput automatskog sustava za otpad, što znači da više nikada nećete gurnuti ruku u prljavu vodu. Zahvaljujući GROHE Whisper tehnologiji možete čak biti sigurni da će to biti vaš najtiši sudoper ikada - za kompozitne sudopere materijal sam smanjuje buku protoka vode i za GROHE sudopere od nehrđajućeg čelika posebna integrirana izolacija postiže isti učinak. Sa GROHE sudoperom primijetit ćete razliku, čineći pranje svaki put kad koristite sudoper manjom obavezom.

Otkrijte GROHE kuhinjske sudopere

Br. 1 brend kuhinjskog sustava - GROHE pokriva sve

Kao kuhinjski brend broj 1, GROHE pokriva sve - naše kuhinjske miješalice, sustavi za vodu, sudoperi, dodaci i sustavi za otpad čine stvaranje inovativne, udobne i praktične kuhinje lakim.

Kvaliteta koju možete vidjeti i osjetiti

Naša kvaliteta uz patentiranu tehnologiju za izradu i oblikovanje površina, olakšava čišćenje, a nerđajući čelik visoke kvalitete garantira izdržljivost i snagu.

GROHE Bundle - sve u 1 pakiranju

Učinite svoju kupovinu sudopera još lakšom s našim paketima - 4 modela sudopera i miješalica se prodaju zajedno, garantirajući jednostavan stil i savršeno usklađene izvedbe.

Potpun portfelj u svim cjenovnim segmentima

Opcije za svaku kuhinju - sudoperi u našoj ponudi pokrivaju svaki stil, svaku veličinu i cjenovni rang, tako da ćete sigurno pronaći svoj savršeni model.

GROHE kolekcije sudopera od nehrđajućeg čelika

Potpuni pregled proizvoda

Pronađite svoj savršen sudoper uz GROHE. GROHE K-serije sudopera dolaze u različitim veličinama i stilovima, za svaki tip kuhinje. Izaberite između sudopera s 1, 1,5 ili 2 korita. Odaberite ugradni ili podgradni sudoper. Upotpunite svoj prostor oko sudopera s našim korisnim priborom. GROHE sudoperi nude bogat izbor izdržljivog dizajna.

Otkrijte sve proizvode

PROIZVODNE ZNAČAJKE

Uvjereni smo da će Vam se svidjeti posebne značajke koje nudimo, od GROHE Whisper izolacije koja smanjuje buku do automatskog odlaganja otpada što znači da nikada ne morate ponovno uranjati ruku u prljavu vodu. S GROHE sudoperom primijetit ćete razliku, stvarajući sebi manje posla svaki put kad koristite svoj sudoper.

Otkrijte sve značajke