PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Kuhinjski sudoperi

SAVRŠENI SPOJ

STVORENI DA ODGOVARAJU OBLIKOM I FUNKCIJOM, PREDSTAVLJAMO GROHE KUHINJSKE SUDOPERE

GROHE kuhinjski sudoperi

Razmislite, koliko vremena provodite za kuhinjskim sudoperom? Punjenje lonaca, pripremanje povrća, pranje nakon velikog objeda. Vaš kuhinjski sudoper je mjesto gdje ćete stati nebrojeno puta svaki dan, stoga zašto ne odabrati sudoper koji odgovara vašim potrebama u pogledu kvalitete, dizajna i značajki?

GROHE kuhinjski sudoperi su dizajnirani kako bi pristajali svakom tipu kuhinjskog dizajna s nizom inovativnih i modernih dizajna savršenih za vaš prostor. Pronaći ćete kompaktne modele s integriranim odvodima, velikim dvostrukim sudoperima ako vam treba više prostora i šik ugradbenim sudoperima koji se savršeno uklapaju u vašu radnu plohu. S karakteristikama kao što je GROHE QuickFix sistem i standardnim reverzibilnim dizajnom, možete instalirati svoj novi GROHE sudoper za nekoliko minuta, bez buke i gnjavaže. Također smo sigurni da ćete voljeti posebne značajke koje nudimo, od GROHE Whisper izolacije koja smanjuje buku do automatskog odlaganja otpada što znači da nikada ne morate ponovno uranjati ruku u prljavu vodu. S GROHE sudoperom primijetit ćete razliku, stvarajući sebi manje posla svaki put kad koristite svoj sudoper.

Otkrijte GROHE kuhinjske sudopere

Br. 1 Brand kuhinjskog sustava - GROHE sve to pokriva

Kao kuhinjski brend broj 1, GROHE pokriva sve - naše kuhinjske slavine, sustavi za vodu, sudoperi, dodatna oprema i sustavi i za otpad čine lakim stvaranje inovativne, udobne i praktične kuhinje.

Kvaliteta koju možete vidjeti i osjetiti

Naša kvaliteta uz patentiranu tehnologiju za izradu i oblikovanje površina, olakšava čišćenje, a nerđajući čelik visoke kvalitete garantira izdržljivost i snagu.

GROHE Bundle - sve u 1 pakiranju

Učinite svoju kupovinu sudopera još lakšom s našim paketima - 4 modela sudopera i slavina zajedno u prodaji koji garantiraju jednostavan stil i savršeno usklađen učinak.

Potpun portfelj u svim cjenovnim segmentima

Opcije za svaku kuhinju - sudoperi u našoj ponudi pokrivaju svaki stil, svaku veličinu i cjenovni rang, tako da sigurno možete naći svoj savršeni model.

">

Dodatni pribor za sudopere

Pretvorite svoj sudoper u multifunkcionalnu zonu za pripremanje uz našu ponudu dodatnog pribora. Od daski za rezanje koje su izrađene od iroko drveta ili kaljenog stakla do cjedila za posuđe, imamo sve što Vam je potrebno da unaprijedite svoj sudoper kako biste stvorili još udobniji kuhinjski doživljaj.

Potpuni pregled proizvoda

Pronađite svoj savršen sudoper uz GROHE. GROHE K-serije sudopera dolaze u različitim veličinama i stilovima, za svaki tip kuhinje. Izaberite između sudopera s 1, 1,5 ili 2 korita. Odaberite ugradni ili podgradni sudoper. Upotpunite svoj prostor oko sudopera s našim korisnim priborom. GROHE sudoperi nude bogat izbor izdržljivog dizajna.

Otkrijte sve proizvode

PROIZVODNE ZNAČAJKE

Uvjereni smo da će Vam se svidjeti posebne značajke koje nudimo, od GROHE Whisper izolacije koja smanjuje buku do automatskog odlaganja otpada što znači da nikada ne morate ponovno uranjati ruku u prljavu vodu. S GROHE sudoperom primijetit ćete razliku, stvarajući sebi manje posla svaki put kad koristite svoj sudoper.

Otkrijte sve značajke