PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Kuhinjski sudoperi

SAVRŠEN SPOJ

NAPRAVLJENI DA ODGOVARAJU OBLIKOM I FUNKCIJOM, PREDSTAVLJAMO GROHE SUDOPERE

GROHE kuhinjski sudoperi

Punjenje posuda, priprema povrća, pranje nakon velikog obroka. To je mjesto na koje ćete se zaustaviti nebrojeno mnogo puta svaki dan, pa zašto ne odabrati sudoper koji premašuje vaše potrebe u pogledu kvalitete, dizajna i značajki?

GROHE sudoperi odgovaraju svakom kuhinjskom uređenju, s nizom inovativnih, modernih dizajna koji su savršeni za vaš prostor. Možete birati između elegantnog, izdržljivog modela od nehrđajućeg čelika ili iznimno izdržljivog kompozita dostupnog u dvije suvremene boje. Pronaći ćete kompaktne modele s integriranim cjedilima, velikim dvostrukim sudoperima kada se trebate raširiti i elegantnim ugrađenim sudoperima koji su u ravnini s vašom radnom pločom. Sa značajkama kao što su GROHE QuickFix sustav i reverzibilni dizajni kao standard, možete imati svoj novi GROHE sudoper ugrađen za nekoliko minuta bez muke i gnjavaže.

Također smo uvjereni da će vam se svidjeti posebne značajke koje su u ponudi, poput automatskog sustava za otpad, što znači da više nikada nećete gurnuti ruku u prljavu vodu. Zahvaljujući GROHE Whisper tehnologiji možete čak biti sigurni da će to biti vaš najtiši sudoper ikada - za kompozitne sudopere materijal sam smanjuje buku protoka vode i za GROHE sudopere od nehrđajućeg čelika posebna integrirana izolacija postiže isti učinak. Sa GROHE sudoperom primijetit ćete razliku, čineći pranje svaki put kad koristite sudoper manjom obavezom.

Otkrij GROHE kuhinjske sudopere

Br. 1 brend kuhinjskog sustava, GROHE pokriva sve

Kao kuhinjski brend broj 1, GROHE pokriva sve - naše kuhinjske miješalice, sustavi za vodu, sudoperi, galanterija i sustavi za otpad čine stvaranje inovativne, udobne i praktične kuhinje lakim.

Kvaliteta koju možete vidjeti i osjetiti

Naša kvaliteta je bez premca. S patentiranom površinskom tehnologijom koja olakšava čišćenje, GROHE kuhinjski sudoperi od nehrđajućeg čelika jamče trajnost i čvrstoću. Izdržljivi i otporan, GROHE kompozitni sudoperi koriste kvarc, najteži dio granita, kako bi stvorili besprijekorni sudoper koji je otporan na ogrebotine, udubine, toplinu i mrlje, pa čak i gubitka boje od UV svjetla. GROHE sudoper je lijep središnji kuhinjski element a ipak dovoljno čvrst za svaki posao.

GROHE kuhinjski paketi - Sve u 1 paketu

Neka vaša kupnja bude još i lakša uz naše pakete - 4 modela sudopera i miješalica se prodaju zajedno, jamčeći jednostavan stil i savršeno odgovarajuću izvedbu.

Potpun portfelj u svim cjenovnim segmentima

Izbor za svaku kuhinju - asortimani naših sudopera pokrivaju svaki stil, veličinu i cijenu tako da ćete sigurno pronaći svoj savršeni model. Odaberite čvrste, elegantne modele od nehrđajućeg čelika ili izdržljivi kompozitni sudoper stvoren od 80% kvarca. Kompozitni modeli dolaze u dva suvremena izbora boja - Granit Black i Granit Grey. Izbor je zaista u potpunosti vaš.

">

Potpuni pregled proizvoda

Pronađi svoj savršen sudoper uz GROHE. GROHE K serija sudopera daje mogućnost odabira među mnoštvo veličina i stilova za svaki tip kuhinje. Odaberite sudoper s 1, 1.5 i 2 bazena. Odaberite ugradbeni ili podgradni sudoper. Upotpunite svoje područje sudopera s našom korisnom galanterijom. GROHE sudoperi nude mnoštvo trajnih opcija dizajna.

Otkrijte sve proizvode

Značajke proizvoda

Uvjereni smo da će vam se svidjeti posebne značajke koje nudimo, od GROHE Whisper koji smanjuje buku do automatskog sustava za otpad, što znači da više nikada nećete morati gurnuti ruku u prljavu vodu. Sa GROHE sudoperom primijetit ćete razliku, čineći pranje svaki put kad koristite sudoper manjom obavezom.

Otkrij sve značajke

Potpuni pregled proizvoda

Pronađi svoj savršen sudoper s GROHE. GROHE K serija sudopera daje mogućnost odabira među mnoštvo veličina i stilova za svaki tip kuhinje. Odaberite sudoper s 1, 1.5 i 2 bazena. Odaberite ugradbeni ili podgradni sudoper. Upotpunite svoje područje sudopera s našom korisnom galanterijom. GROHE sudoperi nude mnoštvo trajnih opcija dizajna.

Otkrij sve proizvode

Značajke proizvoda

Uvjereni smo da će vam se svidjeti posebne značajke koje nudimo, od GROHE Whisper koji smanjuje buku do automatskog sustava za otpad, što znači da više nikada nećete morati gurnuti ruku u prljavu vodu. Sa GROHE sudoperom primijetit ćete razliku, čineći pranje svaki put kad koristite sudoper manjom obavezom.

Otkrij sve značajke