PREDSTAVLJAMO VAM UŽITAK TUŠIRANJA

Upotrijebite sva fizička svojstva vode kako biste dobili jedinstveno iskustvo tuširanja. Veličina L ili XL; montaža na strop ili zid; GROHE tuševi i termostati dolaze u svim oblicima, stilovima i veličinama – svaki je dizajniran imajući na umu vaše zadovoljstvo i užitak.

GROHE VIDEO VODIČ

Tražite li visokokvalitetni tuš set koji odgovara Vašim potrebama, ali smeta Vas složena terminologija koja se odnosi na tehničke detalje proizvoda? Samo zamislite ... da bez ikakvih problema birate savršeno rješenje. To je moguće zahvaljujući GROHE video savjetima koji Vas vode korak po korak kroz pitanja vezana uz odabir savršene tuš miješalice.

Pogledajte odmah

GROHE TERMOSTAT TEHNOLOGIJA
POKRETAČ SAVRŠENOG ISKUSTVA TUŠIRANJA

Kao mjerilo pri izradi GROHE tuševa i termostata upotrijebili smo najosjetljiviji termometar koji postoji – vašu kožu. Revolucionarni termostati iz naše ponude tuševa i termostata osiguravaju da vruća i hladna voda dodiruju Vašu kožu u točno onim omjerima koje ste odredili. GROHE TurboStat revolucionarna je tehnička značajka – pruža željenu temperaturu tuširanja u samo nekoliko sekundi te je održava stalnom za vrijeme cijelog tuširanja.

GROHE SMARTCONTROL
SNAŽNO I UGODNO TUŠIRANJE KOJIM U POTPUNOSTI UPRAVLJATE VI

GROHE SmartControl predstavlja inovativno upravljanje tušem koje omogućuje jednostavno podešavanje količine vode i temperature, kao i odabir željenog mlaza i kombiniranje tuš ruže i ručnog tuša. Za povećavanje volumena s mogućnosti Eco na Full Flow jednostavno okrenite GROHE ProGrip ručicu, a za smanjivanje je okrenite prema dolje. Pritisnite ako želite nakratko zaustaviti mlaz vode. SmartControl vam također omogućuje pohranjivanje željenih postavki za sljedeći put.

Pritisnite tipku za početak tuširanja.

Okrenite kako biste postupno prilagodili volumen vode s mogućnosti Eco na Full Flow.

Ponovo pritisnite za zaustavljanje ili pauziranje tuširanja. Vaš željeni volumen vode ostaje isti kad ponovno pokrenete tuš.

RASPRŠIVANJA GROHE TUŠEVA – POMLAĐIVANJE ILI OPUŠTANJE?

Naš jedinstveni dizajn distribuira istu količinu vode u svaku mlaznicu, što dovodi do ujednačenog mlaza. Stoga, bez obzira na to koji obrazac odgovara vašem raspoloženju – Rain, SmartRain, Jet ili Massage – jamčimo vam da će vam biti pruženo izuzetno uzbudljivo iskustvo tuširanja. TrioMassage i ActiveRain mlazovi najnoviji su primjeri GROHE DreamSpray tehnoloških inovacija.

RAIN MLAZ

RAIN
MLAZ

Širok i luksuzan - nježan, delikatan uzorak koji umiruje kožu. Imitirajući toplu ljetnu kišu, mlaz pruža potpunu i ravnomjernu pokrivenost.

SMARTRAIN MLAZ

SMARTRAIN
MLAZ

Sve značajke i prednosti našeg autentičnog Rain mlaza, ali s reduciranim protokom. Pametan uzorak koji koristi manje vode za potpuno uživanje u tuširanju.

ACTIVERAIN MLAZ

ACTIVERAIN
MLAZ

Inovativni mlaz za opuštanje napetih mišića ili ispiranje šampona iz kose.

TRIOMASSAGE MLAZ

TRIOMASSAGE
MLAZ

Kombinacija poznatog Bokoma mlaza i dva masažna mlaza pruža Vam masažu glave i ramena u jednom kombiniranom mlazu.

Podžbukni tuševi

PODŽBUKNI
TUŠEVI

Otkrijte tehnologiju skrivenih sustava za tuširanje.

Podžbukni tuševi
Bespoke spa tuševi

Nadžbukni tuševi

NADŽBUKNI
TUŠEVI

Nude visoku učinkovitost i jednostavnu ugradnju.

Nadžbukni tuševi
Complete shower portfolio

CJELOKUPNI PORTFELJ TUŠEVA

Pregledajte cjelokupni asortiman GROHE tuševa.

Pogledajte cjelokupni asortiman