PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

K7 Jednoručna miješalica 1/″

32175000 - K7 Jednoručna miješalica 1/″
  • chrome
Product Number 32175000
EAN 4005176860232

Product Description

Linija GROHE K7 – moderan dizajn i praktičnost u kuhinji

Linija GROHE K7 – savršen spoj performansi i dizajna. Bilo da kuhate ili perete posuđe, visoki izljev savršen je za punjenje ili ispiranje čak i vaših najviših posuda. Miješalica se također zakreće za 140° za veći raspon čišćenja pa možete uzastopno napuniti nekoliko posuda. Zahvaljujući našoj tehnologiji GROHE SilkMove, kontrola temperature i protoka vode jednostavna je i precizna. S podesivim limitatorom protoka vode smanjit ćete njezinu potrošnju. Moderna površina s premazom GROHE StarLight otporna je na ogrebotine i blistat će godinama, a sustav jednostavne instalacije osigurava brzu i jednostavnu ugradnju.

Product Highlights

Visok izljev za jednostavno punjenje velikih posuda

Jednostavno pranje velikih posuda: vaša GROHE miješalica s visokim izljevom svladat će svaki kuhinjski izazov. Proizvodi GROHE savršeno odgovaraju vašim potrebama i zahtjevima vašega doma – sve za vašu potpunu udobnost.

Neometano okretanje

S fleksibilnim zakretnim izljevom ova miješalica pruža maksimalnu udobnost uz minimalan trud. Posebno je praktična u kuhinjama s dva sudopera.

Raspon zakretanja od 140°: iznimno lako pomicanje bez poteškoća

Savršena funkcionalnost za svakodnevnu upotrebu: izljev se lako zakreće do 140°, pružajući vam potpunu kontrolu korištenja bez udaranja u elemente ili zidove.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

Tehnologija kartuše GROHE SilkMove omogućuje lako rukovanje

Ova vrhunska miješalica s tehnologijom za prilagodbu kontinuirano varijabilne temperature i protoka vode jamči vam lako rukovanje ručkom čak i nakon godina upotrebe.

Sustav SpeedClean za sprječavanje taloženja kamenca za brzo i jednostavno uklanjanje kamenca

Uz sustav protiv kamenca SpeedClean naslage kamenca na vašoj miješalici, profesionalnoj raspršujućoj slušalici ili slušalici na izvlačenje više nisu problem. Sve slušalice s raspršivanjem sadrže fleksibilne silikonske mlaznice koje je potrebno samo nježno obrisati kako bi se uklonili ostaci kamenca. I izljevi imaju vrlo slične silikonske mlaznice, pa ih je jednako lako očistiti brzim brisanjem. Bit ćete gotovi s čišćenjem u tren oka, bez napornog ribanja.

Jednostavna ugradnja s jasnim uputama

Ovu ćete miješalicu ugraditi u tren oka. Za ugradnju je potrebno svega nekoliko dijelova koji se lako postavljaju. U paketu su savitljiva crijeva i jasne upute zahvaljujući kojima će ugradnja vaše nove miješalice biti vrlo jednostavna.

Technical Data & Care Instructions

Technical Information

Technical Product Information
Dimensional Drawing

Care Instructions

Care Instructions

Spare Parts

Pos.-nr. Prod. description Order-nr.
Optional accessories
1 Ručica 46729000
2 Čep 46116000
3 Screw coupling 46460000
4 Kartuša 46374000
5 Ispravljač protoka 46718000
6 Kontra matica 46671000
7 Ključ 19332000*
8 Ključ za ugradnju 19017000*
Kitchen Brochure
Brochure
Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.