SUSTAV ZAŠTITE OD VODE ZA VAŠE PODUZEĆE I VAŠU NEKRETNINU

Vođenje poduzeća ili posjedovanje nekretnine donosi brojne odgovornosti te dugačak popis stvari o kojima treba brinuti. Pa zašto ne biste jednu stvar maknuli s tog popisa? S pametnim sustavom za zaštitu od vode možete svoj prostor zaštititi od razornih učinaka šteta uzrokovanih vodom i uložiti u svoju bezbrižnost.

Štete uzrokovane vodom i poplave mogu imati ogromne posljedice za poduzeća. Ne radi se samo o trošku oštećenih zaliha, opreme i ugrađenih elemenata, već i o vremenu potrebnom za saniranje nastale štete, pri čemu samo isušivanje prostora može trajati danima ili čak tjednima prije nego što popravak može početi. Za najmodavce to može značiti da moraju riješiti pitanje smještaja najmoprimaca za vrijeme popravka. Naravno, štete uzrokovane vodom i poplave mogu predstavljati rizike za zdravlje i sigurnost zaposlenika i klijenata.

I još gore, istjecanja vode i štete uzrokovane vodom nemaju radno vrijeme! Zato bi svaki vlasnik poduzeća ili nekretnine trebao razmotriti pametni sustav za zaštitu od vode koji vas može rano upozoriti na probleme te čak daljinski isključiti dovod vode prije nego što se istjecanje vode pretvori u skupu katastrofu za poslovanje.

MALA PODUZEĆA, TRGOVINE, RESTORANI – NEMA VIŠE RADNIH DANA PROPUŠTENIH ZBOG ŠTETE UZROKOVANE VODOM

Ne samo da će istjecanje vode rezultirati troškovima u pogledu vaše imovine i zaliha, već ćete morati i zatvoriti svoje mjesto poslovanja na nekoliko dana! Zahvaljujući GROHE sustavu za zaštitu od vode takve se neugodne situacije mogu izbjeći otkrivanjem istjecanja vode i automatskim isključivanjem vode prije nego što može izazvati veću štetu.

GROHE Sense senzor za vodu i GROHE Sense Guard prikladni su za poslovna okruženja ovisno o broju kupaonica i kuhinjskoj opremi.

Prostori s ograničenim brojem sanitarnih uređaja i opreme:

  • trgovina,
  • manji uredski prostor,
  • restoran,
  • ordinacija
  • i ostali slični prostori.

Osoba koja ima kontrolu nad protokom vode može donijeti odluku o zatvaranju vode bez daljnjeg negativnog utjecaja na poslovanje. Tu kontrolu nad sustavom dovoda vode ostvaruje putem aplikacije za pametni telefon.

Kontaktirajte nas za rješenje koje odgovara vašim potrebama

GRADILIŠTA – NEMA VIŠE ŠTETE UZROKOVANE VODOM ZBOG POGREŠNE INSTALACIJE

Gradilište je noću ostavljeno prazno, a cijev ili element pogrešno su instalirani i, odjednom, voda je istjecala nekoliko sati prije nego što je zaustavljena. Potrebno je zamijeniti uništeni materijal, pokriti dodatne troškove, a dolazi i do kašnjenja u izvođenju radova. Sustav GROHE Sense Guard može smanjiti istjecanja vode na najmanju moguću mjeru automatskim zatvaranjem vode prije nego što uzrokuje ogromnu štetu.

GROHE Sense Guard sadrži automatsku zaštitu u slučajevima puknuća cijevi i prekomjernog ispuštanja vode – pametni regulator vode otkriva takve događaje i automatski isključuje dovod vode. Ako je instaliran na dovod vode i uključen u struju, uređaj osigurava ovu osnovnu funkciju čak i kad nije povezan s bežičnom (Wi-Fi) mrežom.

Kontaktirajte nas za rješenje koje odgovara vašim potrebama

VLASNICI NEKRETNINA – ZAŠTITITE VRIJEDNOST SVOJE IMOVINE OGRANIČAVANJEM ŠTETA UZROKOVANIH VODOM

jeste li vlasnik poslovne ili stambene nekretnine? Možda ste ju već opremili detektorima dima u svrhu ranog otkrivanja požara i izbjegavanja znatne štete. A da odete korak dalje i zaštitite svoju nekretninu sustavom za zaštitu od vode? Istjecanje vode u zgradi koje se odvijalo satima ili čak danima prije nego što je otkriveno i zaustavljeno može ostaviti značajne i dugoročne negativne posljedice na zgradu. Zahvaljujući GROHE sustavu za zaštitu od vode, ako je otkriveno istjecanje vode, dovod se automatski zatvara prije nego što može uzrokovati veću štetu.

Treba napomenuti da se GROHE sustav za zaštitu od vode trenutno može instalirati samo u nekretninama u kojima je veličina sanitarnih instalacija slična onima u obiteljskoj kući.

Kontaktirajte nas za rješenje koje odgovara vašim potrebama