Kupaonica uređena u sivoj, crnoj i bijeloj boji s GROHE Sensia WC školjkom s funkcijom bidea u prvom planu.

GROHE WC ŠKOLJKA S FUNKCIJOM BIDEA
INTELIGENTNA NJEGA

Iskusite poboljšanu higijenu i udobnost s inovativnim GROHE WC školjkom s bide funkcijom, pametnom kombinacijom tradicionalnih WC funkcija i luksuza bidea. Nudi nježno čišćenje za vašu kožu i potiče naprednu higijenu. Dostupna u različitim modelima, GROHE WC školjka s bide funkcijom čini vašu svakodnevnu rutinu praktičnijom i ugodnijom, zahvaljujući svojim modernim značajkama. Nadogradnja na GROHE WC školjku s bide funkcijom pojednostavljuje poboljšanje vašeg iskustva u kupaonici s naprednom čistoćom i udobnošću.

Snimka izbliza GROHE Sensia WC školjke s bide funkcijom koja prikazuje rad mlaznica.

NAPREDNA OSOBNA HIGIJENA

Funkcija WC školjke s bideom dizajnirana je za pranje stražnjeg i intimnog područja vodom, fokusirajući se na promicanje čistoće i nudeći osvježavajuće iskustvo. Upotreba vode za čišćenje općenito je poznata po svojoj učinkovitosti u uklanjanju nečistoća i pružanju osjećaja svježine.

Grohe Sensia daljinski upravljač

OPTIMALNA UDOBNOST

Praktičan daljinski upravljač omogućuje vam odabir između mnogih dostupnih značajki udobnosti kao što je podešavanje jačine prskanja i temperatura. Noćno svjetlo vodi vas noću.

Četiri ruke čine krug oko mladice koja raste kroz tlo.

EKOLOŠKA OSVIJEŠTENOST

Korištenje WC školjke s bide funkcijom obično smanjuje potrebu za toaletnim papirom, promičući ekološki prihvatljivu kupaonsku praksu.

Krupni plan ispiranja GROHE Sensia WC školjke s bide funkcijom.

PRODUŽENA ČISTOĆA

WC školjka bez ruba za sprječavanje nakupljanja bakterija, antibakterijski premaz, mlaznice koje se automatski čiste i učinkovito ispiranje doprinose dugotrajnoj higijeni WC školjke.

UPOZNAJTE GROHE SENSIU

SENSIA
MAKSIMALNA HIGIJENA, PRECIZNE LINIJE

Toliko je pametnih značajki upakirano u ovaj elegantni i funkcionalni dizajn! Ovaj zidni model kombinira funkcije WC školjke s praktičnošću bidea. Poboljšajte svoju dnevnu rutinu s prirodnom snagom čišćenja vode. Doživite maksimalnu higijenu po povoljnoj cijeni uz GROHE Sensiu.

SENSIA PRO
ČISTA HIGIJENA, PLUS UDOBNOST

GROHE Sensia Pro WC školjka s bide funkcijom nudi personalizirano čišćenje s inovativnim funkcijama pranja. Brojne pametne značajke osiguravaju higijenski i prilagođeni doživljaj kupaonice. Uživajte u nježnoj njezi kože u kombinaciji s blagotvornim funkcijama udobnosti po povoljnoj cijeni.

PREUZMI BROŠURU

SENSIA ARENA
NAPREDNA HIGIJENA I UDOBNOST KORIŠTENJA

GROHE Sensia Arena WC školjka s bide funkcijom nudi naprednu higijenu i širok izbor dodataka. Kombinirajući funkcije čišćenja s korisnim značajkama udobnosti kao što su podesivi mlazovi, kontrola temperatura i upijanje mirisa, omogućuje opuštajući doživljaj u kupaonici. Njen elegantan, moderan dizajn besprijekorno se uklapa u suvremene kupaonice.

PREUZMI BROŠURU

GROHE Sensia WC školjka s bide funkcijom u bež kupaonici i mat crna slavina za tuš, sustav i galanteriju
GROHE Sensia WC školjka s bide funkcijom u bež kupaonici sa zlatnom tipkom za ispiranje
Nagrađivani GROHE Sensia Arena WC školjka s funkcijom bidea u sivoj kupaonici s kromiranom slavinom, tuš sustavom i dodacima
WC s bide funkcijom GROHE Sensia Arena pričvršćen na tamno sivi zid iznad sjajnog, crnog poda, s dvije lampe koje vise sa stropa.
GROHE Sensia WC školjka u svijetloj kupaonici s kromiranom tipkom za ispiranje
GROHE Sensia Arena WC školjka s bide funkcijom postavljena iznad drvenog poda s mnogo GROHE dodataka pričvršćenih na zid.
GROHE Sensia PRO WC školjka s bide funkcijom u bež i sivo uređenoj kupaonici s drvenim ormarićima.
GROHE Sensia PRO WC školjka s bide funkcijom s bočne strane, smještena u sivoj kupaonici s biljkom pored.
Grohe Sensia WC školjka s bide funkcijom u bež i zelenoj kupaonici

VRHUNSKA FUNKCIONALNOST

Otkrijte iz prve ruke razne prednosti koje obogaćuju GROHE Sensia WC školjke s bide funkcijom. S prilagodljivim postavkama možete prilagoditi temperaturu vode, tlak i položaj mlaznica tuša kako biste personalizirali svoje iskustvo u kupaonici.

SVE ZNAČAJKE I USPOREDBA

OSOBNA HIGIJENA

Krupni plan GROHE Sensia WC školjke s bide funkcijom prikazuje mlaznicu u radu.

DVOSTRUKE MLAZNICE

GROHE Sensia WC školjke s bide funkcijom imaju odvojene mlaznice za maksimalnu higijenu. Ženski tuš nudi nježan, širi mlaz prilagođen čišćenju intimnog područja. U međuvremenu, stražnji sprej dizajniran je za čišćenje stražnjeg područja, dajući mu higijenski i svježi osjećaj.

Krupni plan koji prikazuje mlaznice WC školjke

ANTI-BAKTERIJSKE I SAMOČIŠTEĆE MLAZNICE

GROHE Sensia WC školjke opremljene su naprednom higijenskom tehnologijom. Značajke uključuju antibakterijske i samočisteće mlaznice za još detaljnije čišćenje.

Krupni plan bočne strane WC-a s bideom koji prikazuje zaštićene mlaznice.

UVLAČIVE MLAZNICE

Mlaznice GROHE Sensia WC školjke s bide funkcijom zaštićene su antibakterijskim poklopcem. Ovo je osmišljeno kako bi se osiguralo da i glava raspršivača i mlaznica budu u potpunosti čiste.

VRHUNSKA PERFORMANSA

Krupni plan ispiranja WC školjke s bide funkcijom sa strelicama koje pokazuju smjer vode.

TRIPLEVORTEX ISPIRANJE

Triple Vortex sustav ispire iz tri izlaza tako da je čitava školjka prekrivena vodom za holističko čišćenje. Ispiranje je dizajnirano da bude ne samo snažno, već i održivo i tiho kako bi osiguralo minimalne smetnje.

Krupni plan WC-a s bide funkcijom, na kojem se vidi premaz AquaCeramic.

AQUACERAMIC & HYPERCLEAN

GROHE AquaCeramic korisna je tehnologija koja pomaže u sprječavanju lijepljenja ružnog kamenca i prljavštine na keramičku površinu. HyperClean glazura ima antibakterijski učinak.

Slika koja prikazuje pozitivne i negativne ione koji uništavaju bakterije.

PLASMACLUSTER*

Naša PlasmaCluster tehnologija dizajnirana je za sprječavanje nakupljanja bakterija na keramičkoj površini. Ova inovativna metoda koristi pozitivne i negativne ione za povećanje čistoće i promicanje naprednih higijenskih standarda u vašem WC okruženju Sensia Arena proizvoda.

*PlasmaCluster i PlasmaCluster logotipi registrirani su zaštitni znaci Sharp Corporation.

OSOBNA UDOBNOST

Otvaranje i zatvaranje poklopca WC školjke.

AUTOMATSKO OTVARANJE I ZATVARANJE WC DASKE*

Zahvaljujući integriranom senzoru pokreta, poklopac WC-a s bide funkcijom GROHE Sensia automatski se otvara i zatvara. Pun je dodatnih značajki dizajniranih za vašu osobnu udobnost.

*Dostupno u Sensia Areni i Sensia Pro

Krupni plan WC-a s bide funkcijom koji prikazuje ispuštanje zraka za sušenje.

SUŠILO*

Funkcija sušenja osmišljena je tako da se osjećate čisto i suho nakon korištenja toaleta. Podesiva temperatura sušenja znači da možete odabrati savršenu toplinu za trenutak, čineći iskustvo još ugodnijim.

*Dostupno u Sensia Areni i Sensia Pro

GROHE Sensia WC školjka s bide funkcijom u mraku za naglašavanje meke noćne svjetlosti

NOĆNO SVIJETLO*

Za dodatnu udobnost i sigurnost, noćno svjetlo olakšava pronalaženje puta u mraku, posebno kada noću idete na zahod.

*Dostupno u Sensia Areni i Sensia Pro

Gdje kupiti

ISPROBAJTE

Obratite se željenom GROHE partneru već danas za personaliziranu podršku.

Gdje kupiti

UPOTPUNITE SVOJ IZBOR

RAPID SLX SUSTAV UGRADNJE

GROHE Rapid SLX dizajniran je kao fleksibilan sustav koji se lako postavlja s integriranom utičnicom za struju WC školjke i kompatibilan je s različitim dizajnom WC školjki. Kompatibilan je sa sve 3 GROHE Sensia tuš WC školjke.

SENSIA BUNDLE

Bundle GROHE Sensia sastoji se od GROHE Sensia WC školjke i Rapid SLX ugradbenog kotlića tako da ih ne morate kupovati zasebno, što je ujedno i praktično.

ODGOVARAJUĆE TIPKE ZA ISPIRANJE

GROHE nudi širok izbor tipki za aktiviranje u raznim bojama i dizajnu tako da možete pronaći onu koja savršeno odgovara vašoj WC školjki Sensia kao i ostatku vaše kupaonice.

SUSTAV AUTOMATSKOG ISPIRANJA

GROHE Auto Flush Kit može se opcionalno koristiti s Rapid SLX ugradbenim kotlićem, a zatim kombinirati s bilo kojim Sensia WC školjkom s funkcijom bidea za podršku opcijama automatskog ispiranja i prethodnog ispiranja.

GROHE Sensia
Shower toilet complete system for concealed flushing cisterns, wall-hung
36507SH0
Rapid SLX
4-in-1 set for WC, 1.13 m installation height
36509SH0
GROHE Sensia Pro
Shower toilet complete system for concealed flushing cisterns, wall-hung
36508SH0
Sensia® Arena
Shower toilet complete system for concealed flushing cisterns, wall-hung
39354SH1
Rapid SLX
Element for WC, 1.13 m installation height with integrated socket and shower toilet connection
39596000
Installation kit for automatic flush and pre-flush
46944001
GROHE stručni instalateri

STRUČNI INSTALATERI U BLIZINI

Pronađite certificirane instalatere na svom području kako biste osigurali da su naši inovativni proizvodi besprijekorno i profesionalno postavljeni. Radujte se bezbrižnom i učinkovitom postavljanju, koje vašoj kupaonici donosi optimalnu funkcionalnost.

PRONAĐITE INSTALATERA

WC daska s bide funkcijom pričvršćena na WC školjku u bež kupaonici.

GROHE WC DASKA S FUNKCIJOM BIDEA

GROHE WC daska s funkcijom bidea poboljšava vašu kupaonicu nadogradnjom koja ne zahtijeva opsežno renoviranje. Besprijekorno se integrira u vašu trenutnu postavu WC-a, funkcionira bez potrebe za električnom energijom i dizajnirana je da odgovara različitim modelima WC-a. Ovaj dodatak pojednostavljuje proces uvođenja modernih higijenskih značajki u vašu kupaonicu.

OTKRIJ VIŠE

USLUGE

Imamo više usluga za podršku vašim potrebama.

REGISTRIRAJTE SVOJ PROIZVOD

Dobijte još jednu godinu jamstva kada sada registrirate svoj proizvod.