GROHE SENSE GUARD PAMETNI REGULATOR VODE

Preuzmite potpunu kontrolu nad sustavom vode u vašem domu s GROHE Sense Guard regulatorom. Odličan za praćenje potrošnje vode, otkrivanje istjecanja vode i puknuća cijevi** te isključenje dovoda – čak i ako tada niste kod kuće.

GROHE Sense Guard je regulator vode spojen na bežičnu (Wi-Fi) mrežu koji je instaliran na cijev glavnog dovoda vode. Doslovno vidi svu vodu koja prolazi. Kada otkrije istjecanje, može isključiti dovod vode kako bi smanjio posljedične štete. Bezbrižno uživajte dok GROHE Sense Guard pazi na vašu vodu 24 sata u danu 7 dana u tjednu.

ZADRŽITE ŠTETE UZROKOVANE VODOM KOJE SU POVEZANE S CIJEVIMA NA MINIMUMU!

CIJELI SPEKTAR ZNAČAJKI ZAŠTITE OD VODE

Otkriva puknuća cijevi** i automatski isključuje dovod vode.

Zamislite najgoru situaciju koja vam se može dogoditi: pukla je cijev, podrum je poplavljen, plijesan je na zidovima, a antikni namještaj je uništen i … stanite odmah!

Uz GROHE Sense Guard, onog trenutka kad otkrije puknuće cijevi, dovod vode se automatski isključuje. Uz GROHE Sense aplikaciju, jedan pogled na vaš pametni telefon govori vam sve što trebate znati: voda je zaustavljena i možete se opustiti.

Otkrivanje mikro istjecanja*

Pomislite na kapanje slavine u noći, vrtno crijevo koje nije do kraja zatvoreno ili kotlić koji propušta vodu. Ne zaboravite na cijev u zidu koja propušta vodu... Možda zvuče kao mali problemi, ali s vremenom dovode do velikog gubitka vode. I isto tako do velikog gubitka novca.

Povrh toga, mikro istjecanje u zidu često se otkriva tek nakon više mjeseci, a u tom razdoblju moglo je prouzročiti veliku štetu na zidovima i podovima. GROHE Sense Guard otkriva većinu mikro istjecanja u sustavu hladne vode te vas upozorava kako biste mogli reagirati.

Samoučeći algoritam za otkrivanje neobično velike potrošnje vode

GROHE Sense Guard štiti vaš dom praćenjem potrošnje vode i otkrivanjem anomalija. To je inteligentni samoučeći uređaj – što više podataka o potrošnji vode prikupi, to je vaš dom bolje zaštićen. Prilagođavajući se vašim osobnim postavkama i situaciji u vašem kućanstvu, GROHE Sense Guard osigurava vam zaštitu od vode skrojenu po mjeri.

Kada količina vode koja neprestano istječe iz sustava upućuje na neuobičajenu potrošnju ili kada premaši najveću unaprijed određenu količinu, voda se može automatski isključiti.

Konstantno mjerenje protoka, pritiska i temperature

Kako bi osigurao najvišu razinu zaštite od šteta uzrokovanih vodom koje su povezane s cijevima, GROHE Sense Guard mjeri 3 važna parametra: protok vode, pritisak vode i temperaturu sustava. Ovo konstantno praćenje u kombinaciji s GROHE Sense Guard algoritmom omogućava otkrivanje mogućih problema i istjecanja u sustavu vode u vašem domu prije nego što postanu prava poplava.

U svako doba možete provjeriti najnovije stanje tih mjerenja u GROHE Sense aplikaciji – bilo kad i bilo gdje. A imate i mogućnost daljinski isključiti dovod vode putem aplikacije.

Otkriva neobično veliku potrošnju vode te automatski isključuje vodu

Iznimno velike štete uzrokovane su velikom količinom vode koja poplavi kućanstvo. Kako bi se šteta svela na najmanju moguću mjeru, GROHE Sense Guard otkriva problem kada ukupna količina vode koja neprestano istječe iz sustava upućuje na neuobičajenu potrošnju ili kada premaši najveću unaprijed određenu količinu vode. U oba se slučaja voda može automatski isključiti.

PRATITE SVOJU POTROŠNJU VODE

Na temelju mjerenja koja prikuplja GROHE Sense Guard, GROHE Sense aplikacija pruža potpuni pregled vaše potrošnje vode – dnevni, tjedni ili mjesečni. Bez iznenađenja na kraju godine… napokon imate potpunu transparentnost svoje potrošnje vode.

Povrh toga, aplikacija prikazuje redovita mjerenja pritiska vode i temperature sustava radi provjere statusa sustava vode u bilo koje vrijeme.

Pokažite kako radi GROHE Sense Guard?

ŠTETE UZROKOVANE VODOM: PROBLEM BR. 1 U KUĆANSTVIMA!

54% obitelji doživjelo je poplavu u svojem domu.

Saznajte činjenice o štetama uzrokovanim vodom

PROVJERITE ZAHTJEVE ZA INSTALACIJU I KONTAKTIRAJTE PROFESIONALNOG INSTALATERA!

Naučite kako instalirati GROHE Sense Guard

Kako biste ODMAH zaštitili svoj dom, pronađite i kontaktirajte stručnjaka za zaštitu od vode u vašem području:

NAGRAĐIVANO RJEŠENJE ZA PAMETNI DOM

IZVANREDAN DIZAJN I NAJMODERNIJA TEHNOLOGIJA

GROHE Sense Guard osvojio je brojne prestižne nagrade za inovacije, tehnologiju
i dizajn.

Proizvodni asortiman

DODATNE INFORMACIJE O GROHE SENSE GUARD

Kako instalirati i postaviti pametni regulator vode.

Idi na instalaciju GROHE Sense Guard

GROHE SENSE GUARD PAMETNI REGULATOR VODE

Idi na instalaciju GROHE Sense Guard

Često postavljana pitanja: Što mogu učiniti ako se ne mogu spojiti na bežičnu (Wi-Fi) mrežu? i mnoga druga...

Pogledajte često postavljanja pitanja

PROČITAJTE VIŠE

Saznajte sve pojedinosti o GROHE Sense i GROHE Sense Guard proizvodima.

Preuzmite brošuru proizvoda

Pametni senzor za vodu.

Otkrijte GROHE Sense

Aplikacija za osobno upravljanje vodom.

Otkrijte GROHE Sense app

* Ispitivanje mikro istjecanja provodi se jednom svakih 24 sata. Materijal i volumen cijevi te ostale karakteristike cjevovodnog sustava mogu utjecati na rezultate. Otkrivanje mikro istjecanja u većini je slučajeva ograničeno na sustav hladne vode. Za praćenje potencijalnih povećanja vlažnosti kroz vrijeme može se kombinirati s GROHE Sense.

** GROHE definira puknuće cijevi kao rupu ili pukotinu u cjevovodnom sustavu koja dovodi do nenamjernog istjecanja vode uz skoro maksimalnu stopu protoka vode. Otkrivanje puknuća cijevi ovisi o općem profilu korištenja vode, stoga vrijeme potrebno za isključenje može znatno varirati. U tom je razdoblju moguće istjecanje vode. Veću brzinu otkrivanja možete postići kombiniranjem instalacije s GROHE Sense na kritičnim mjestima.

***Izvor: The ConsumerView, siječanj 2017., Quantitative Assessment Europe.

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost