ZAPOČNITE SVOJE POSLOVANJE U PODRUČJU ZAŠTITE OD VODE ODMAH!

OD POPRAVKA ŠTETE UZROKOVANE VODOM DO SUSTAVA ZA ZAŠTITU OD VODE

Popravak štete uzrokovane vodom dio je posla svakog instalatera. To je važan posao, ali vjerojatno ne i najugodniji – pozivi u svako doba i u svim vremenskim uvjetima, ostavljanje drugih poslova kako bi ubacili hitne intervencije. Štete uzrokovane vodom ne predstavljaju gnjavažu samo za vlasnike.

A što ako biste svojim klijentima uz svoje usluge popravka mogli ponuditi i automatski sustav za upozoravanje? Ponuditi im bezbrižnost i istodobno ograničiti razinu štete uzrokovane vodom koju ćete morati popravljati?

GROHE Sense i GROHE Sense Guard sustav za zaštitu od vode može otkriti probleme i istjecanja iz cijevi prije nego što voda uzrokuje veliku štetu, što svima daje više vremena za reakciju. U takvim slučajevima možete i bolje planirati narudžbe svojih klijenata te nećete trebati žuriti na toliko hitnih intervencija. Manje vremena za popravke šteta uzrokovanih vodom, manje nereda, stresa i gnjavaže.

ŠTETE UZROKOVANE VODOM: PROBLEM BR. 1 U KUĆANSTVIMA!

54% OBITELJI DOŽIVJELO JE POPLAVU U SVOJEM DOMU*.

Saznajte činjenice o štetama uzrokovanim vodom

SVATKO MOŽE INSTALIRATI GROHE SENSE, PAMETNI SENZOR ZA VODU

GROHE Sense senzor za vodu predstavlja prvi korak u stvaranju sustava za zaštitu od vode u svakom domu. Jednostavno ga je kupiti i instalirati. A nakon što klijenti iskuse prednosti sustava za zaštitu od vode kroz GROHE Sense i GROHE aplikaciju, poželjet će cijeli paket za potpunu zaštitu od istjecanja vode, poplava i šteta uzrokovanih vodom. I tada nastupate vi, instalater.

Pročitajte više o GROHE Sense

SAMO VI MOŽETE INSTALIRATI GROHE SENSE GUARD, PAMETNI REGULATOR VODE

Kad je riječ o GROHE Sense Guard pametnom regulatoru vode, za sigurnu i ispravnu instalaciju kupcima ste potrebni vi, profesionalni instalater. Zahvaljujući inovativnom i inteligentno osmišljenom dizajnu ovog GROHE proizvoda, to je posao koji možete obaviti brzo i jednostavno.

Pročitajte više o GROHE Sense Guard

PROĐITE OBUKU I POSTANITE STRUČNJAK ZA ZAŠTITU OD VODE!

Sve više potrošača postaje svjesno prednosti koje donose sustavi i tehnologije pametnog doma. Zato bi obuka o GROHE Sense i GROHE Sense Guard sustavu za zaštitu od vode pomogla osigurati vaše poslovanje u budućnosti i pružila vam dodatno stručno znanje i savjete koje možete ponuditi, kao i vještine da pružite uslugu.

Želite li saznati više o GROHE proizvodima pametnog doma? Ili želite pogledati tehničke pojedinosti koje Sense i Sense Guard čine jedinstvenim sustavom zaštite od šteta uzrokovanih vodom. Pozivamo vas da sudjelujete u online obuci!

Saznajte više o proizvodima GROHE Sense i GROHE Sense Guard u online obuci!

MI VAM DOVODIMO POTENCIJALNE KLIJENTE, POBRINITE SE DA VAS MOGU NAĆI!

Klijenti zainteresirani za sprječavanje šteta uzrokovanih vodom i instaliranje GROHE Sense Guard upućuju se stručnjacima za zaštitu od vode koji su navedeni u online pretraživaču instalatera, kao i izravno u GROHE Sense aplikaciji. Jeste li vidljivi potencijalnim klijentima u vašem području? Provjerite!

Prikaži stručnjake za zaštitu od vode

Ostanite obaviješteni o najnovijim vijestima iz tvrtke GROHE!

PROČITAJTE VIŠE

Pametni senzor za vodu.

Otkrijte GROHE Sense

Pametni zaštitnik vašeg doma.

Otkrijte GROHE Sense Guard

Aplikacija za osobno upravljanje vodom.

Otkrijte GROHE Sense app

*Izvor: The ConsumerView, siječanj 2017., Quantitative Assessment Europe.