PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Power&Soul Cosmopolitan 130 Ručni tuš sa 4+mlaza

27664000 - Power&Soul Cosmopolitan 130 Ručni tuš sa 4+mlaza
  • chrome
Broj proizvoda 27664000
EAN 4005176905469

Opis proizvoda

Ručni tuš GROHE Power&Soul Cosmopolitan s tuš slušalicom od 130 mm – elegantan dizajn za raskošno tuširanje i učinkovito korištenje vode

Univerzalna raskoš u inovativnom ručnom tušu! Ovaj ručni tuš GROHE Power&Soul Cosmopolitan s tuš slušalicom od 130 mm ima četiri uzorka raspršivanja koja će okrijepiti vaše tijelo i umiriti vaš duh. Pruža sve od osnažujuće masaže glave i vrata do blagog raspršivanja koje vam daje nježan osjećaj tople ljetne kiše. Zahvaljujući četirima inovativnim uzorcima raspršivanja jednostavno je odabrati odgovarajući uzorak za tuširanje – GROHE Rain O², Rain, Jet i Bokoma – oni se mogu čak i kombinirati jednim klikom pomoću praktičnog birača uzorka raspršivanja. S integriranom tehnologijom GROHE EcoJoy sadrži gumb za uštedu vode koji smanjuje potrošnju vode do 50 % – što je jednostavan način uštede dragocjenog prirodnog resursa, kao i novca! Odlikuje se i kromiranim premazom GROHE StarLight otpornim na ogrebotine koji je zaštićen unutarnjim vodenim tokovima, kako bi premaz godinama zadržao sjaj. Silikonske mlaznice sprječavaju nakupljanje kamenca i iznimno se lako čiste. Ovaj moderni ručni tuš pristaje širokom rasponu stilova kupaonica i savršen je izbor za čistu raskoš i udobnost.

Istaknute značajke proizvoda

GROHE EcoJoy – dobro za okoliš i za vaš novčanik

GROHE EcoJoy pruža vam svu udobnost koju očekujete od GROHE tuša, a ujedno smanjuje potrošnju vode do čak 40 %. Ova tehnologija uštede vode nema samo pozitivan učinak na okoliš, već će vam pomoći smanjiti i troškove kućanstva.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući kromiranom premazu GROHE StarLight

Samo obrišite suhom krpom – izuzetno gladak površinski sloj otporan je na ogrebotine i jamči trajan i blistav sjaj. Uštedjet ćete puno vremena pri čišćenju, a vaša će miješalica uvijek izgledati blistavo i novo.

GROHE DreamSpray za raskošno tuširanje

Tehnologija GROHE DreamSpray pretvara vaše svakodnevno tuširanje u raskošan, opuštajući doživljaj. Napredna izvedba slušalice tuša omogućava ujednačen protok vode iz svih mlaznica, koji god uzorak raspršivanja odabrali.

SpeedClean – bez taloženja kamenca na tuš slušalici

S našim mlaznicama sa značajkom SpeedClean, kamenac više ne predstavlja problem: zahvaljujući integriranom sustavu za sprječavanje kamenca, mlaznice vašeg tuša GROHE iznimno se lako čiste. Da biste uklonili naslage kamenca s fleksibilnih silikonskih mlaznica, jednostavno ih prebrišite rukom.

Značajka Inner WaterGuide štiti premaz

Jaka izolacija vodenih tokova u tušu sprječava pregrijavanje površine tuša, stoga on nikad neće biti prevruć na dodir. Ova značajka u isto vrijeme štiti premaz vašeg tuša GROHE, dodatno produžujući njegovu trajnost.

Značajka GROHE tuširanje jednim klikom – praktično mijenjanje i kombiniranje uzoraka raspršivanja

S GROHE tušem možete birati i kombinirati različite načine raspršivanja pritiskom na gumb: uživajte u ugodnoj masaži glave ili osjećaju blage ljetne kiše na svom tijelu. Kombinirajte različite postavke za stvaranje vlastitog doživljaja tuširanja s GROHE tuširanjem jednim klikom.

Uzorak raspršivanja Rain – poput ljetne kiše na vašoj koži

Uživajte u opuštajućem uzorku raspršivanja Rain na vašoj koži. Ovaj meki i blagi uzorak raspršivanja podsjeća na toplu ljetnu kišu i umirit će vaše tijelo i um, ispirući sve napetosti i stres.

Uzorak raspršivanja GROHE Rain O² – predivno mekan i umirujući

Prepustite se raskošnom tuširanju s uzorkom raspršivanja GROHE Rain O². Zrak ulazi u masku tuša i miješa se s vodom kako bi se postiglo nježnije i šire raspršivanje i stvorilo jedinstveno, opuštajuće ozračje za vaše tijelo i dušu.

Jet Spray – revitalizing massage and efficient cleaning

The perfect combination: whenever you're in need of a fresh burst of energy, our dynamic Jet Spray provides a pleasant revitalizing sensation on your skin. And after your shower, the powerful water jet will easily clean your shower or tub.

Uzorak raspršivanja Bokoma Spray za umirujuću masažu

Naš inovativni uzorak raspršivanja Bokoma stvara učinak „disanja“ pomoću osam dinamičnih mlaznica koje se otvaraju i zatvaraju svake sekunde kako bi vam pružile umirujuću masažu glave i vrata za osnažujući početak dana.

Tehnički podaci & Upute za održavanje i njegu

Tehničke informacije

Tehničke informacije proizvoda
Tehnički nacrt

Upute za održavanje i njegu

Upute za održavanje i njegu

Rezervni dijelovi

Broj pozicije Opis proizvoda Broj narudžbe
Galanterija po izboru
1 Dirt strainer 0700200M

Proizvodni asortiman

Handshowers

Wall holder set 4+ sprays
Ručni tuš sa 2 mlaza
Ručni tuš sa 4+mlaza
Ručni tuš sa 4+mlaza
27663LS0
moon white/chrome
Dodaj na popis
Ručni tuš sa 4+mlaza

Headshowers

Set glavnih tuševa 142 mm
26173LS0
moon white/chrome
Dodaj na popis
Set glavnih tuševa 142 mm
Tuš ruža, 4+ mlaza
27764LS0
moon white/chrome
Dodaj na popis
Tuš ruža, 4+ mlaza

Showerrail sets

Željeznički set tuš sa 4+ mlaza
Željeznički set tuš sa 4+ mlaza
Željeznički set tuš sa 4+ mlaza
Željeznički set tuš sa 4+ mlaza
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Najinovativniji tuš na svijetu.

Prikaži kolekciju