Lineare

SEZNUALNI MINIMALIZAM

Kozmopolitska estetika serije Lineare je minimalna, ali vrlo privlačna. U skladu s konceptom minimalizma, Lineare je sveden samo na neophodne elemente kako bi se postigao najtanji mogući izgled. Linija se temelji na kombinaciji dviju jednostavnih geometrijskih oblika - zaobljeno tijelo i tanke, pravokutne linije ručice i izljeva stvaraju lijepu skladnu kombinaciju.

GROHE Lineare

Pronađi Lineare izložbeni salon blizu tebe

UNIVERZALNA LJEPOTA.<br><b>PRISTAJE OKRUGLOM I KVADRATNOM DIZAJNU </b>

Tanka, pravokutna geometrija izljeva i ručice paralelno se uzdižu iz potpuno zaobljenog tijela miješalice. Izljev je podignut prema gore kako bi se postigla elegancija i lakoća izgleda i stvorio proizvod koji se savršeno uklapa u moderan, arhitekturni kontekst. Tanke proporcije i čista kompozicija zaobljenih i pravokutnih oblika linije Lineare pružaju vrhunsku fleksibilnost kada je u pitanju dizajnerski odabir za kupaonicu.

VRSTE & VELIČINE

Lineare kombinira okrugle i četvrtaste oblike na uzbudljiv način. Vješta igra oblika provlači se cijelom linijom, od luksuznih tuševa do blistavih miješalica koje su dostupne u veličinama od XS do XL

ZNAČAJKE & PREDNOSTI

Lineare miješalica za umivaonik

  • Izljev na većoj visini za veću udobnost
  • Perlator GROHE EcoJoy SpeedClean koji štedi vodu i lako se čisti.
  • Mogućnost zakretanja do 90° znači bolju pristupačnost, lakše čišćenje i veću udobnost.
  • Udobnija upotreba zbog bočnog položaja i neometano rukovanje koje pruža preciznost bez napora i maksimalnu ugodu za čitavo vrijeme upotrebe zahvaljujući tehnologiji GROHE SilkMove.
  • Izuzetno tanko tijelo sa svega 40 mm u promjeru.

Zidna mješalica za umivoanike

  • GROHE Aqua Guide ima dvije veličine kako bi se savršeno uklopio i omogućio pranje ruku bez prskanja.
  • Ugradnja s lijeve i desne strane omogućuje savršenu usklađenost i vrhunsku ergonomičnost.

<b>GROHE PVD</b> - NEUSPOREDIVA ČVRSTOĆA I OTPORNOST NA OGREBOTINE

Izrađene od površine stvorene da traje, od GROHE Starlight kroma do PVD čelika

Miješalice GROHE napravljene su da izgledaju prelijepo desetljećima, baš kao što su izgledale onoga dana kad ste se u njih zaljubili. Specijalni recept za uspjeh krije se u dugoročnoj kvaliteti površina. GROHE koristi vrhunsku tehnologiju za proizvodnju završnih obrada iznimne kvalitete. PVD ili depozicija iz čvrste faze proces je koji amči da je sastav površine tri puta čvršći, a omogućuje blistavo zlatnu ili profinjenu završnu obradu nehrđajućeg čelika. Osim što je tvrđa, ova je površina i deset puta otpornija na ogrebotine pa je možete koristiti čitavog života.

Pronađi Lineare izložbeni salon blizu tebe

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost