<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Potpuni kupaonski dizajn s vrhunskim izgledom

Vrhunski izgled uz GROHE-ov SuperSteel!

U dobrom prijedlogu za dizajnersku kupaonicu svi su elementi dobro usklađeni i zajedno daju stilski izgled. Sada GROHE ima savršeno rješenje za ljubitelje cilindričnih oblika: potpuni kupaonski dizajn s vrhunskim izgledom zahvaljujući prekrasnom premazu SuperSteel GROHE proizvoda. Od slavina za umivaonike, slavina za tuševe, slavina za kade, podžbukne tuševe, tuš sustave i uključujuće dodatke. GROHE proizvodi u SuperSteel premazu su dobro postavljeni i pristaju u modernoj kupaonici. GROHE SuperSteel proizvodi imaju jedinstveni premaz koji se ne može razaznati od nehrđajućeg čelika i po povoljnim cijenama.

Podcijenjena elegancija

Minimalistički cilindričan dizajn Essence asortimana sadrži modernu tehnologiju, ali je i dalje gozba za oči. Niti jedan asortiman nikada nije sadržavao toliko vodećih GROHE inovacija, uključujući GROHE AquaGuide i GROHE SilkMove®.

Essence kupaonske slavine u SuperSteel-u

Moderan dizajn i funkcionalno savršenstvo

Vrlo kompletan tuš sustav Euphoria XXL 310 sastoji se od termostata Grohtherm 1000 Cosmopolitan s okruglom tuš ružom od 310 mm i ručnim tušem Euphoria. Oba tuša sadrže luksuzni, najbolje nagrađeni, Rain mlaz. S ovim GROHE nudi kompletan tuš sustav po atraktivnoj cijeni.

Euphoria XXL 310 tuš sustav u SuperSteel-u

Optimalna udobnost, sigurnost i uštede

Minimalistički dizajn s ergonomskim metalnim držačima. Grohtherm 1000 Cosmopolitan naš je najkompaktniji termostat i nudi kvalitetu, tehnologiju i dizajn po atraktivnoj cijeni. Tanak dizajn izrađen je od niza savršenih cilindara i izvrstan je izbor za kupaonice modernog stila.

Grohtherm 1000 Cosmopolitan termostat u SuperSteel-u

Luksuzni podžbukni tuševi

Rainshower 310 set tuš ruža se sastoji od Rainshower Cosmopolitan 310 tuš ruže s tuš ručicom Rainshower 380 mm za zidnu ugradnju. Ovaj set omogućuje sastavljanje luksuznog podžbuknog tuša u SuperSteel površini. Ovdje možete koristiti sljedeće proizvode u SuperSteel-u kao što su Grohtherm 3000 izloženi dio za podžbukni tuš sustav (19468DC0), Rainshower koljeno za tuš (27057DC0), Rainshower zidni držač ručnog tuša (27074DC0), crijeva (28388DC0 za 1750 mm ili 28362DC0 za 1250 mm) i Euphoria Cosmpolitan ručni tuš (27400DC0). Rainshower 310 set tuš ruža je također dostupan sa stropnom ručicom Rainshower 142 mm za ugradnju u strop (26067DC0).

Rainshower 310set tuš ruža u SuperSteel-u