PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Minimalan prostor, Maksimalan stil

GROHE rješenja uštede prostora za male kupaonice

Arena Cosmopolitan WC zidno tipkalo

Umivaonici, bidei i WC školjke ugradbeni na zid

Zidna sanitarija je savršen izbor za male kupaonice. Ne samo da pomaže kako bi prostor izgledao većim, također čini čišćenje kupaonskog poda kao da nema čudnih kuteva koji privlače prljavštinu.
GROHE Rapid SL okviri dolaze u izboru od četiri visine: 82cm, 113cm, 100cm i 120cm. Manji model je idealan ako morate smjestiti WC ispod prozora, dok njihova plitka dubina znači da ih je moguće ugraditi u zid s klinovima ili ispred čvrstog zida, a zatim sakriti.
Ispiranje WC-a može se aktivirati elektroničkim ili ručnim putem pomoću širokog izbora GROHE tipkala za aktiviranje ili pneumatski s Air tipkom. Pneumatsko aktiviranje znači da se tipka ne mora pričvršćivati izravno na vodokotlić tako da se može postaviti na prikladnije mjesto.

Sanitarni ugradbeni okvir za ugaone prostore
Kada je prostor tijesan, postizanje najviše od kuteva je prioritet. Dostupan je kutni set za ugradnju za naše GROHE Rapid SL umivaonik, bide i WC okvire koji vam omogućuju iskorištavanje područja.

Zidna sanitarija s Rapid SL
Grohtherm F termostatska maskica s integriranim dvosmjernim prebacivačem

Podžbukne miješalice i termostati

GROHE kolekcija miješalica uključuje izbor podžbuknih elemenata za umivaonik, kadu ili tuš. Zidne miješalice, koja imaju podžbukna tijela, su idealna za korištenje malih umivaonika bez otvora za miješalicu, dok podžbukni elementi pod tušem ne zadiru u prostor za tuširanje zbog plitkih profila.

Naša kolekcija miješalica & termostata
Rainshower Sistem Tuš sistem za ugradnju na zid

Tuš sistemi

Dodatna funkcionalnost koja poboljšava korisničko iskustvo je ono što razlikuje GROHE od naših konkurenata.

Tuš ručica na svim GROHE tuš sistemima se može okretati za 360º, tako da čak i ako mjesto izlaza vruće i hladne vode znači da morate smjestiti sistem blizu kuta tuša, glava se može pomaknuti u udoban položaj za tuširanje - pogodno za projekte renovacije, gdje bi pomicanje cjevovoda povećalo troškove projekta

Naše kolekcije tuševa
">

Preporučeni proizvodni asortimani