Minimalan prostor, maksimalan stil

GROHE rješenja za uštedu prostora u malim kupaonicama

Arena Cosmopolitan WC zidna tipkala

Ugradnja visećih umivaonika, bidea i WC-a

Viseća sanitarna oprema je savršen izbor za male kupaonice. Ne samo da pomaže da se prostor doima većim, također čini jednostavnijim čišćenje kupaonskog poda jer nema neugodnih uglova koji bi privukli prljavštinu.
GROHE Rapid SL okvir dolazi u izbor od četiri visine: 82cm, 113cm, 100cm i 120cm. Manji model je savršen ukoliko trebate postaviti WC ispod prozora, dok njihova plitka dubina znači da se mogu ugraditi u pregradni zid ili ispred čvrstog zida, a zatim sakriti.
Ispiranje toaleta se može aktivirati elektronički ili ručno pomoću širokog asortimana GROHE tipkala za ispiranje ili pneumatički uz Air Button. Pneumatska aktivacija znači da tipkalo ne mora biti povezano direktno na vodokotlić tako da može biti postavljeno na prikladnije mjesto.

Sanitarni ugradbeni okviri za kutne prostore
Kada je prostor uzak, maksimalno iskorištavanje kuteva je prioritet. Set za ugradnju u kutu je dostupan za naše GROHE Rapid SL umivaonike, bidee i WC okvire omogućujući vam da iskoristite prostor.

Viseća sanitarna oprema uz Rapid SL
Grohtherm F Termostatska maskica s integriranim dvosmjernim prebacivačem

Podžbukne slavine i termostati

GROHE kolekcija slavina uključuje izbor podžbukne opreme za umivaonik, kadu i tuš. Zidno ugradbene slavine s podžbuknim tijelima, su idealne za uporabu s malim umivaonicima bez otvora za miješalicu, dok podžbukna oprema u tušu ne utječe na prostor za tuširanje radi njihovih plitkih profila.

Naša kolekcija slavina i termostata
Rainshower System Tuš sustav za zidnu ugradnju

Tuš sustavi

Dodatna funkcionalnost za unaprijeđenje korisnikovog iskustva je ono po čemu se GROHE razlikuje od konkurencije.

Tuš ručica na svim GROHE tuš sustavima se može zakretati 360º, pa čak i ako položaj otvora za toplu i hladnu vodu znači da morate postaviti sustav blizu kuta tuš kabine, glava se može pomicati u ugodan položaj za tuširanje - pogodno za projekte naknadne ugradnje gdje će pomicanje cijevi povećati trošak projekta.

Naše kolekcije tuševa

Preporučeni proizvodni asortimani

Rainshower Systems

Rapid SL Installation System

Rapid SL Installation System