Kupaonice za starije

Jednostavne za korištenje slavine za umivaonike s dodatnim sigurnosnim značajkama

Udobnost, upotrebljivost i sigurnost ključni su kada je u pitanju planiranje kupaonice prikladne za starije članove obitelji.

Sve naše jednoručne miješalice imaju GROHE SilkMove® tehnologiju. Širok radni kut osigurava glatku i jednostavnu kontrolu temperature vode i protoka. Slavine s visokim izljevom isporučuju vodu u komfornom položaju, a možete je pronaći u našim Essence i Concetto kolekcijama. Naša Atrio kolekcija uključuje model sa zakretljivim izljevom, koja se može pomaknuti na stranu umivaonika - savršeno ako perete kosu.

Limitator temperature unutar naših miješalica za umivaonike mogu se podesiti nakon postavljanja slavine. Djeluje na način da smanjuje pomicanje ručice slavine u lijevu stranu, čime se ograničava opskrba tople vode. Radi dodatne sigurnosti, GROHE jednoručne miješalice za umivaonik mogu biti opremljene Grohtherm Micro - diskretnim termostatom koji štiti od opeklina u slučaju promjene vodoopskrbe tijekom korištenja slavine. Stane ispod umivaonika i može se naknadno ugraditi

Grohtherm F maskica za trostruku kontrolu volumena

Sigurnost i ekonomičnost u tušu

Kako starimo naša koža postaje tanja i rizik od opeklina raste. Naše termostatske tuš miješalice sadrže GROHE TurboStat®. Ovo osigurava da temperatura vode tuša ostane konstantna za vrijeme trajanja vašeg tuširanja, neovisno o fluktuacijama u opskrbi vodom. SafeStop tipka sprječava da se temperatura slučajno poveća iznad 38º Celzijusa.

GROHE CoolTouch® tehnologija osigurava da temperatura površina naših termostata i ručuca naših ručnih tuševa nikada nije viša od miješane vode.

Thermostatic shower mixer

Prilagodljivi instalacijski okviri za udobnost

Naši Rapid SL okviri za ugradnju sanitarija nude brojne karakteristike koje povećavaju korisnikovu udobnost u kupaonici. Okviri za viseće školjke sadrže prilagodljive noge – dizajniran prvenstveno za borbu s neravnim podnim površinama, također se mogu koristiti za povišenje visine WC školjke na udobniju visinu od 46cm od poda.

Okvir dizajniran za viseće umivaonike 80 cm od poda (umjesto 85 cm) pogodan je za korisnike u invalidskim kolicima. Dostupni su i dijelovi za sigurnu ugradnju držača.

Prilagodljivi instalacijski okviri

Preporučeni proizvodni asortimani

Atrio One

Grohtherm 2000

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost