<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE RAPID SLX - SPREMNI ZA SUTRA, VEĆ DANAS

IZGRAĐEN OKO BUDUĆNOSTI

Što god budućnost nosi, Rapid SLX je spreman.

Spreman je ponuditi vam pristup svemu što je danas dostupno i svemu što će doći sutra. Osmišljen je da čini život jednostavnijim i pametnijim - kako za inženjere ugradnje, tako i za krajnje potrošače - i osigurava da vizija nije kočena tehnologijom.

Pronađi svoj izložbeni salon

BRŽI, JAČI, INTELIGENTNIJI - KARAKTERISTIKE GROHE RAPID SLX

JEDINSTVENI REGULATOR PROTOKA: POTPUNO PRILAGODLJIV, PRILAGOĐEN ZA WC-e BEZ RUBA

Jedinstveni integrirani regulator protoka znači da ste u mogućnosti lako prilagoditi protok vode u svakom trenutku. To čini Rapid SLX savršenim za sve veći asortiman sanitarne keramike bez ruba koja ulazi na tržište. Potpuno podesiv upravitelj protoka ne zahtijeva demontažu i 100% je spreman za sve buduće instalacije.

PRIKLJUČI I POKRENI: POVEZAN S BUDUĆNOSTI

Rapid SLX dolazi s pravom integriranom električnom utičnicom. Priključak za vodu za tuš WC-e također dolazi kao standard. Ova ekskluzivna značajka omogućava jednostavnu priključi-i-pokreni instalaciju pametnih WC školjki i potpuno je spreman za sve buduće tuš WC-e, kao primjerice GROHE Sensia Arena.

DIREKTNA VRATA U BUDUĆNOST: SPREMNI ZA SUTRAŠNJE PROMJENE

Rapid SLX nova instalacijska kutija dolazi s lako dostupnim vratima kao standard. I kada su promjene u budućnosti potrebne, poput unapređenja struje ili priključaka vode kada kupac želi prijeći sa standardne keramike na tuš WC, njegova prečka U oblika vam daje više prostora nego ikad prije za rad.

FLEKSIBILNOST TIPKALA ZA ISPIRANJE

Širok raspon GROHE tipkala za ispiranje pomaže viziji kupca da njihova kupaonica postane stvarnost. S dvije veličine, tri dizajna i rasponom od 12 boja i površina, ništa nije prepušteno mašti.

Tipkalo za ispiranje GROHE ne daje samo završni dodir. S Rapid SLX koji radi iza kulisa, bit ćete bezbrižni pri dizajniranju kupaonice iz snova.

Otrkij više

Jednostavan za ugradnju

Potpuno novi Rapid SLX nudi razne nove izvrsne značajke poput regulatora protoka. Ovdje možete vidjeti kako stvaramo budućnost!

Jednostavna instalacija: Bez obzira planirate li novi projekt, modernizirate postojeću kupaonicu ili mijenjate keramiku, naš instalacijski sustav Rapid SLX osigurava laganu instalaciju u kupaonici. Bacite pogled i pogledajte kako možete instalirati Rapid SLX s potpuno novim i jedinstvenim značajkama poput integrirane električne utičnice. Pogledajte kako instalirate budućnost!

Rapid SLX je spreman, savršeno je spreman za tuš WC-e. Korak po korak možete vidjeti kako koristiti našu novu električnu utičnicu i kako jednostavno možete instalirati i montirati tuš WC!

10 GODINA JAMSTVA PROIZVOĐAČA

Dosljedan fokus na kvalitetu, trajnost i održivost omogućavaju nam dugoročno jamčenje funkcionalnosti i sigurnosti naših proizvoda. Nudimo posebno produljeno jamstvo za naše ugradbene proizvode, što znači da su naši ugradbeni podžbukni vodokotlići Rapid SL, Rapid SLX i Uniset podžbukni vodokotlići, te naš asortiman Rapid Pro sada osigurani na deset godina.

Pročitaj više

Proizvodni asortiman

SAZNAJ VIŠE O GROHE RAPID SLX

SLOBODA IZBORA - SA ZAVRŠNIM DODIROM GROHE TIPKALA ZA ISPIRANJE