Dodaci i pohrana

Uz upotpunjavanje cjelokupnog izgleda Vaše kupaonice, dodaci i rješenja za pohranu donose dodatnu funkcionalnost prostoru za kupanje i praktičnost za svoje korisnike

Essentials Cube Glass/držač sapuna

Kupaonski dodaci
Držači ručnika, dozatori sapuna i kuke za ogrtače daju završni dodir kupaonici. Za skladan izgled odaberite proizvođača slavine koji nudi široki asortiman dodatne opreme. To će osigurati da površina Vaše slavine i dodaci savršeno odgovaraju.

Unutar kupaonskog okruženja, mjesto dodatne opreme odnosi se na uravnoteženje preferencija dizajna s dostupnošću. Odvojite vrijeme da razmislite o njihovom položaju, jer je za njihovo postavljanje potrebno bušenje pločica u kupaonici.

Držači za ručnike trebaju biti postavljeni nadohvat ruke od kade i/ili kuka za tuširanje i ogrtač izvan vrata tuša. Zidni dozatori sapuna i držači za čaše pomoći će održavati područje umivaonika čistim i urednim.

Ogledala
Niti jedna kupaonica nije potpuna bez ogledala. Dopuštaju nam da se gledamo kako izvodimo svakodnevne rutine poput nanošenja šminke, brijanja i pranja zuba te reflektiraju svjetlost oko prostora.

Kupaonski dodaci - Essentials Cube
Eurocube miješalica za umivaonik, 3 otvora

Ugradbena pohrana
Ugradbeni dodaci za pohranu u prostoru za tuširanje osiguravaju pristup gelovima i šamponima bez narušavanja prostora. Ugradbene police u drugim područjima, npr. iznad visećeg WC-a, stvaraju žarišnu točku u sobi i dodatnu priliku za personalizaciju Vašeg prostora.

Kupaonski namještaj
Nekad ograničen na male kupaonske ormariće, današnji kupaonski namještaj dolazi u mnoštvu stilova dizajna i nudi rješenje za pohranu u svakoj situaciji. Od sjajnih lakova do blijedog drveta, jedinice se kreću od malih kockica do dugih dijelova ormara i ladica.

Viseći stilovi poboljšat će minimalističku kupaonicu i pružiti mjesto za skrivanje najnužnijih stvari, ostavljajući samo ono lijepo za prikaz. Mnogi su proizvođači također proizveli palete dizajnirane posebno za male kupaonice i garderobe, gdje je prostor ograničen.

Kupaonski dodaci - Essentials

Recommended product ranges

Allure Brilliant

Essentials Accessories

Essentials Cube Accessories