PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Galanterija i skladištenje

Kako biste upotpunili cjelokupan izgled vaše kupaonice, galanterija i rješenja za pohranu donose dodatnu funkcionalnost prostoru za kupanje i praktičnost za njihove korisnike

Essentials Cube držač čaše/dozatora sapuna

Kupaonska galanterija
Držači za ručnike, dozatori sapuna i držači za ogrtač daju završni dodir kupaonici. Za kohezivan izgled odaberite proizvođača slavine koji nudi široku paletu galanterije. To će osigurati da vanjska površina miješalice i galanterije bude u savršenom skladu.

Unutar kupaonskog okruženja, lokacija galanterije služi za balansiranje dizajnerskih preferencija s dostupnosti. Uzmite si vremena da razmislite o njihovom pozicioniranju jer ugradnja zahtijeva bušenje kupaonskih pločica.

Držači za ručnike moraju biti postavljeni na dohvat ruke u blizini kade i/ili tuš kabine i držač za ogrtače izvan vrata tuša. Zidni dozatori sapuna i držači čaša pomoći će održavanju čistoće i urednosti područja umivaonika.

Ogledala
Niti jedna kupaonica nije potpuna bez ogledala. Ona nam omogućavaju da promatramo obavljanje svakodnevnih rutina kao što su nanošenje šminke, brijanje i pranje zuba te reflektiranje svjetla u prostoru.

Kupaonska galanterija - Essentials Cube
Eurocube miješalica za kadu s tri otvora

Inkorporiran prostor za pohranu
Inkorporiran prostor za pohranu u području tuša osigurava da su gelovi i šamponi dostupni bez narušavanja prostora. Inkorporirane police u drugim prostorijama, npr. iznad viseće WC školjke, stvaraju žarišnu točku u prostoriji i dodatnu mogućnost personaliziranja prostora.

Kupaonski namještaj
Jednom ograničen na male kuaponske jedinice, današnji kupaonski namještaj dolazi u mnoštvu stilova dizajna i nudi rješenja za pohranu za svaku situaciju. Od svjetlih i sjajnih lakiranih površina do blijedog drveta, jedinice se kreću od malih kockastih do duguljastih ormara i ladica.

Zidni stilovi poboljšat će minimalističku kupaonicu i pružiti mjesto za skrivanje osnovnih stvari, ostavljajući na vidjelo samo lijepo. Mnogi proizvođači su također proizvodili asortimane posebno dizajnirane za male kupaonice i garderobe, gdje je prostor ograničen.

Kupaonska galanterija - Essentials

Preporučeni proizvodni asortimani