PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Nasadne slavine

GROHE jednoručne miješalice za umivaonike i miješalice s dvije ručice spajaju najnovije dizajne s naprednom tehnologijom. Naša kolekcija kupaonskih miješalica nudi dizajne koji odgovaraju svačijim ukusima i budžetima.

Allure miješalica za umivaonik

Jednoručna miješalica za umivaonik

Nagrađivani dizajn i najsuvremenija tehnologija. S tako širokim rasponom dizajna, stilova i površina zasigurno ćete pronaći jednoručnu miješalicu kojom ćete poboljšati i umivaonik i svakodnevne rituale čišćenja. GROHE jednoručna miješalica omogućava jednoručno upravljanje temperaturom vode i količinom protoka vode. Sve naše jednoručne miješalice imaju GROHE SilkMove® tenologiju kako biste dobili iznimno glatko rukovanje, dok jako širok kut rada omogućava precizno upravljanje temperaturom vode.

Učinkovitost vode: Nekoliko naših miješalica za umivaonik su sada dostupne s GROHE EcoJoy®, što smanjuje maksimalnu količinu protoka vode na 5,8 litara u minuti.

Atrio Jota & Ypsilon miješalice za umivaonik

Miješalica za umivaonik s dvije ručice

Ako vam je draže da samostalno kontrolirate opskrbu toplom i hladnom vodom, odaberite jednu od naših miješalica s dvije ručice.

Miješalica za umivaonik s 3 otvora: Za vrhunske arhitektonske i interijske projekte, mješalica za umivaonik s tri otvora sada je miješalica po izboru. Imaju dvije ručice i izljev u sredini, mješalice za umivaonik s tri otvora nalaze se u brojnim kolekcijama miješalica za kupaonice.

Miješalica za umivaonik s dvije ručice i 1 otovrom: Miješalica za umivaonik ugrađena u 1 otvor s ručicama za toplu i hladnu vodu (ili polugama) pričvršćeni sa svake strane tijela miješalice.

Essence miješalica za umivaonik

Miješalica za umivaonik s visokim izljevom

Stiski i moderan, naše miješalice s visokim izljevima pretvaraju područje umivaonika žarišnom točkom. Povišena visina izljeva nije samo atraktivna značajka, već i povećava udobrnost ispod miješailce.

Miješalice za umivaonik sa zakretljivim izljevom: Ova značajka je posebno korisna ukoliko želite napuniti umivaonik kako biste oprali lice ili kosu, jer se izljev može jednostavno pomaknuti u stranu, podalje od umivaonika.

Miješalice za umivaonik, postavljene na radnu ploču bez otvora za miješalicu: Miješalice za umivaonik postavljene na radnu ploču bez otvora za miješalicu, gdje su umivaonici na radnoj ploči, sada su popularan izbor za tradicionalne i moderne kupaonske dizajne. Nekoliko naših kolekcija kupaonskih miješalica uključuju i slavine posebno dizajnirane za korištenje s umivaonikom postavljenim na radnu ploču, gdje je potrebna miješalica s visokim izljevom kako bi dosegla preko ruba umivaonika.

">

Preporučeni proizvodni asortimani