PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Tri GROHE stila dizajna

U GROHE, cijenimo da su preferencije dizajna interijera subjektivne. Nekima žele samo najnovije arhitektonske stilove, dok drugi žele tradicionalniju estetiku. Zbog toga proizvodimo tako širok raspon miješalica - kako bismo osigurali ispunjavanje svih dizajnerskih preferencija i instalacijskih želja naših kupaca.

Za potrošače, previše izbora nekada može biti neodoljivo. Kako bismo olakšali njihovu odluku o kupnji, GROHE kolekcije miješalica su raspoređene u tri različite stilske grupe: Cosmopolitan, Contemporary i Authentic. Svaki stilski segment odnosi se na drugačiji stil interijera i usmjerava potrošača na kolekcije miješalica koje najbolje odražavaju njegov dizajn.

Allure Brilliant miješalica za umivaonik s 3 otvora | Antonietty Arhitekti AG, Švicarska

Cosmopolitan

Otmjene i čestite, Cosmopolitan miješalice čine preciznu ravnotežu dizajna i funkcionalnosti. Pod utjecajem minimalizma i moderne arhitekture, oni spajaju čiste geometrijske oblike s naprednim inženjeringom. Kako se kupaonica razvija iz čisto funkcionalnog prostora u emocionalno i opuštajuće okruženje, jedinstveni dizajni koji se nalaze u našim Cosmopolitan kolekcijama osiguravaju da postoji miješalica koja unaprijeđuje svaki stil umivaonika ili kade.

Stojeće miješalice za kadu vam pružaju slobodu da postavite kadu bilo gdje u prostoru - stvarajući u središtu kupaonice kiparsku umjetnost, dok se zidne miješalice za umivaonik neprimjetno spajaju s okolnom arhitekturom.

Allure Brilliant miješalice za umivaonik s 3 otvora
Europlus miješalica za umivaonik

Contemporary

Contemporary kolekcije sjedinjuju bezvremenski dizajn s praktičnim značajkama kako bi se stvorila primamljiva kupaonica savršena za obitelji. Snažne i pouzdane, miješalice uravnotežuju nježnije linije i uspostavljenu kvalitetu s jednostavnim značajkama - lako usklađivanje s keramikom u kupaonici kako bi se stvorilo ugodno okruženje.

Rezultat je funkcionalan i udoban prostor, koji će izdržati prolazne trendove i trajati cijeli život.

Sinfonia miješalica za umivaonik

Authentic

Inspirirane profinjenim detaljima klasične arhitekture i tradicionalnih interijera, Authentic kolekcije kombiniraju estetiku dizajna prošlosti s današnjom tehnologijom. Stvorene kako bi pružile utješnu i nostalgičnu atmosferu, miješalice i elementi skladno uklapaju dekorativne naglaske s naprednim inženjeringom kako bi poboljšali povijesne stilove sanitarnih oprema i kada.

Miješalice za umivaonik s tri otvora savršen su izbor za Authentic kupaonicu - tradicionalne u stilu, ali udobne i praktične za korištenje.

">

Preporučeni proizvodni asortimani