PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Podno ugradbeni izljev za kadu & Kupaonske miješalice

Naš asortiman podno ugradbenih izljeva za kadu i miješalice za kadu/tuš savršen pratioc današnjih suvremenih samostojećih kada.

Jednom odabrana po izboru kada za tradicionalne stilove kupaonica, samostojeća kada je postigla veliku popularnost posljednjih godina kako se kupaonice razvijaju u prostor koji prikazuje životni stil. Za razliku od standardne kade, koja je obično smještena u kutevima prostorija, samostojeću kadu možete smjestiti gdje god poželite.

Sloboda dizajna
Podno ugradbeni izljev kade ili miješalica vam omogućavaju izbor prave lokacije vaše kade, dajući vam slobodu planiranja vaše kupaonice bez ikakvog kompromisa.

Savršen premaz
Za besprjekoran dugotrajan sjaj, naši chrom ugradbeni u pod izljevi za kadu i miješalice za kadu/tuš sadržavajuGROHE StarLight® tehnologiju koja je otporna na prljavštinu i gubljenje bolje.

Podno ugradbeni izljev za kadu za samostojeće kade

Čisti. Minimalistički. Upečatljiv. Jednostavnost naših chrome izljeva za kadu čini ih savršenim izborom za moderne samostojeće kade. Podno ugradbeni izljev za kadu je pravi izbor miješalice za današnje moderne kupaonice. Skulpturalni i elegantni, dodaju oku primamljiv detalj za samostojeće kade.

Miješalice za samostojeće izljeve za kadu
Kako je izljev miješalice samostojeći komad sam po sebi, ne sadrži slavinu. Za kontrolu količine protoka vode odaberite podžbuknu tuš miješalicu ili termostatsku miješalicu u koordiniranom dizajnu.

Podno ugradbene miješalice za kadu/tuš nude potpuna rješenja za samostojeće kade. Za razliku od izljeva za kadu, koji zahtjevaju zasebno miješalicu radi upravljanja količinom protoka vode, Podno ugradbena miješalica za kadu/tuš spaja miješalicu s izljevom za kadu i ručno držanu tuš ružu. Bilo da vam se sviđa minimalistički stil izljeva kade, ili dodatne značajke ručnog tuša, imamo rješenje koje odgovara svim vašim zahtjevima.

Preporučeni proizvodni asortimani