PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Kvadratne tuš ruže

Napravite izjavu sa stropno montiranom kvadratnom tuš ružom

Svojim grafičkim oblikom i minimalističkim dizajnom, kvadratna tuš ruža pružit će vašem arhitektonskom uređenju kupaonice.

Stropno montirane tuš ruže postaju sve popularniji izbor za modernu kupaonicu. Uzimajući vodeće mjesto u luksuznim hotelima i stambenim naseljima visokih standarda, oni su idealni za vrhunske, moderne interijere. Bez potrebe za tuš ručicom, glava tuša je pričvršćena izravno na strop i daje iluziju da se voda spušta sa stropa.

Moderan tuš prostor

Rainshower® F-series – kvadratne tuš ruže u tri veličine

Rainshower® F-Series asortiman nudi izbor od tri različite veličine kvadratnih tuš ruža plus bočni tuševi. Velika stropna tuš ruža ima kružnu tuš glavu okruženu velikodušnim kvadratnim okvirom od 20 inča. Model od 10 inča dizajniran je za korištenje s tuš ručicom i može se pričvrstiti na zid ili strop. Manji 5 inčna zidna tuš ruža i 5 inčni četverokutni bočni tuš upotpunjuju kolekciju. Dodajte termostatsku miješalicu za tuš i ručni tuš i imate sve elemente potrebne za stvaranje raskošnog tuša s visokim performansama tuš prostora.

Rainshower® F-Series

Tuširanje po mjeri

Svaki član vaše obitelji želi nešto drugačije od svog tuširanja. S Grohtherm F kontrolom tuša i prilagođavanjemm, nitko ne treba kompromis.

Bez obzira želite li kontrolirati jedan, dva ili više izljeva tuša, modularni raspon daje vam slobodu da stvorite niz uzbudljivih iskustava u kombinaciji s našim nagrađivanim dizajnom tuš ruža. Tuširanje po mjeri, za maksimalni užitak.

Grohtherm F
">

Preporučeni proizvodni asortimani