PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Što je termostatski
ventil za miješalicu?

Termostatski ventil za miješalicu bitan je dio dobro dizajniranog tuša. Siguran, praktičan i ekonomičan, osigurava maksimalno uživanje u tuširanju dok istovremeno štiti vas i vašu obitelj od opasnosti od opeklina.

Što je termostatska tuš miješalica?
Termostatska miješalica održava jednaku temperaturu vode za vrijeme trajanja vašeg tuširanja. Štiti vas od bilo kakvih naglih promjena u vodoopskrbi tuša, pa ukoliko netko ispere WC školjku ili uključi kuhinjsku slavinu temperatura vode vašeg tuša će ostati jednaka.

Kako radi termostatska miješalica?
Termostatski ventil miješa vruću i hladnu vodu na prethodno odabranu temperaturu i odmah reagira na bilo kakve promjene u tlaku ili temperaturi vode na način da ponovno prilagođava miješanje vruće i hladne vode. Ako dođe do kvara u dovodu hladne vode, termostatski ventil će se automatski isključiti.

GROHE CoolTouch

Koje su koristi?

Sigurnost – Vaša unaprijed odabrana temperatura vode ostaje konstantna za vrijeme vašeg tuširanja, tako da ne postoji opasnost od opeklina uslijed naglog porasta temperature i nikakvih iznenađujućih šokova ako temperatura padne. GROHE CoolTouch® tehnologija osigurava da vanjska površina nikada nije previše vruća za dodir.

Udobnost – Naše termostatske miješalice održavat će vašu prethodno odabranu temperaturu vode, ostavljajući vas da se opustite i uživate u tuširanju. Ako želite zaustaviti vodu (npr. želite staviti šampon na kosu), termostat će automatski pronaći istu temperaturu kada ponovno pokrenete protok.

Ekonomija – Ugradite termostatsku miješalicu i možete uštedjeti vodu i energiju također. Zahvaljujući njihovoj učinkovitosti, termostatske tuš miješalice će se samostalno isplatiti u kratkom vremenu. Koristite naš kalkulator za izračun štednje vode i saznajte koliko možete uštedjeti.

Zahvaljujući izvanrednoj izvedbi i GROHE TurboStat® tehnologiji, naše termostatske tuš miješalice su bile na vrhu u nekoliko nezavisnih testova.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan termostatska miješalica

Preporučeni proizvodni asortimani