PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Miješalice s visokim izljevom za umivaonike bez otvora za miješalicu

GROHE miješalice s visokim izljevom za umivaonike bez otvora za miješalicu su stvorene zs vašom udobnošću na umu. Visina i projekcija izeljava osigurava da je voda dostavljena u savršenoj poziciji.

Eurodisc Joystick

Umivaonik ugradben na radnu ploču bez otvora za miješalicu može biti upečatljiv dodatak svim kupaonskim stilovima, sa staklenim, drvenim, metalnim i kompozitnim materijalima čemu su svi popularan izbor. Kako visina izljeva i projekcija standardne miješalice za umivaonik možda neće biti dovoljno visoka kako bi dosegla preko stranice umivaonika, izaberite ili zidno ugradbenu miješalicun ili miješalicu za umivaonik ugradbeni na radnu ploču bez otvora za miješalicu.

Dok zidno ugradbena miješalica za umivaonik zahtijeva da cjevovod i tijelo miješalice budu sakriveni u zidu - to nije uvijek opcija - miješalice za umivaonik bez otvora za miješalicu postavljene su na površinu koja okružuje umivaonik. Budući da lokacija miješalice za umivaonike bez otvora za miješalicu nije unaprijed određena otvorima za montažu u samom umivaoniku, možete odabrati položaj koji najbolje odgovara vašouj udobnosti i zahtjevima dizajna.

Lineare

Položaj miješalice u sredini iza bazena može biti očigledan izbor, ali zašto ne razmisliti o ugradnji izvan središta ili na stranici bazena i upotrijebiti njegov elegantan oblik za izradu dizajnerske izjave? Visoke mješalice za umivaonik za umivaonike bez otvora za miješalicu nalaze se u većini naših kolekcija miješalica za kupaonice, osiguravajući savršenu koordinaciju dizajna s našim asortimanom miješalica za kadu, tuševe i ploče za ispiranje u ravnini s površinom.

Lineare
">

GROHE BestMatch™

S GROHE BestMatch™, odaberite omiljeni dizajn i prilagodite veličinu vašem umivaoniku - s uvjerenjem da kombinacija odgovara tehnički i da daje najbolju udobnost. Sve kombinacije - također i one miješalice za umivaonike novih veličina M i XL su 100% ispitane u našem centru za testiranje u Hemeru, Njemačka.

Vaš omiljeni dizajn u pravoj veličini

Kako bismo vam olakšali, sve naše miješalice za umivaonike označene su oznakom "Veličina" kako bi svi razumijeli: od Extra-Small do Extra-Large. Što je viši izljev miješalice, izljev doseže više i šire, za veću udobnost!

Od XS do XL

Preporučeni proizvodni asortimani