PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Zidno ugradbene miješalice

Zidno ugradbene miješalice za moderne dizajne umivaonika

Bilo da odaberete plitki umivaonik ugradben na radnu ploču u najnovijem kompozitnom materijalu ili jednostavan, stakleni umivaonik bez otvora za miješalicu, GROHE zidno ugradbena miješalica će donijeti elegantan izgled i udobnost području umivaonika.

Za modernu dizajnersku kupaonicu, zidno ugradbena miješalica savršen je partner za današnje moderne dizajne umivaonika. Kada je izbor bio ograničen, umivaonici sada dolaze u različitim oblicima, veličinama, bojama i materijalima. Duboki elementi za umivaonik nadopunjeni su velikim plitkim pravokutnim umivaonicima, dok se prostrani viseći namještaj za kupaonice može pronaći s umivaonicima postavljenim jedan do drugog. Za dizajne umivaonika bez otvora za montažu morat ćete odabrati ili miješalicu za umivaonik bez otvora za miješalicu ili zidno ugradbenu miješalicu.

Naš asortiman zidno ugradbenih miješalica za umivaonik uključuje:

  • miješalice za montažu na 2 otvora, s jednom ručicom
  • miješalice za montažu na 3otvora, s dvije ručice

Ugradnja
Zidno ugradbene miješalice imaju podžbukno tijelo. Ovo bi trebalo uzeti u obzir tokom faze planiranja vašeg projekta, pošto bi se cijevi i tijelo miješalice trebale ugraditi prije postavljanja pločica u kupaonici.

Veris F-digital miješalica za umivaonike s 2 otvora

Zidno ugradbene miješalice za umivaonik s 2 otvora

S jednoručnom miješalicom, GROHE SilkMove® tehnologijom, moderan stil naših zidno ugradbenih miješalica na 2 otvora zajamčeno poboljšavaju najnovije dizajne umivaonika ugradbenih na radnoj ploči. Kao sve GROHE zidno ugradbene miješalice, one su dizajnirane za korištenje s podžbuknim tijelom miješalice – pružajući čist, neometan pogled na područje umivaonika. Dizajni su dostupni kroz širok raspon stilova i budžeta kako bi odgovarali vašim zahtjevima.

Izbor duljina izljeva: U skladu s trendom za veće veličine umivaonika, zidno ugradbene miješalice u našim Veris i Allure asortimanima nude izbor od dvije veličine izljeva: 180mm i 220mm.

GROHE AquaGuide: Za dodatnu funkcionalnost, zidno ugradbene miješalice na 2 otvora u našoj Eurosmart Cosmopolitan kolekciji sadrži GROHE AquaGuide – prilagodljivi perlator, koji se može postaviti pod kutem kako bi se voda disttribuirala u optimalnom položaju.

GROHE Ondus® miješalice za umivaonik s 3 otvora

Zidno ugradbene miješalice za umivaonik s 3 otvora

Za najnovija moderna uređenja interijera, odaberite zidno ugradbenu miješalicu za umivaonik s 3 otvora. Njihov simetrični dizajn i podžbukno tijelo olakšavaju koordinaciju s velikim ugradbenim umivaonicima na radnu ploču kako bi dali završni dodir vašem novom kupaonskom projektu.

Savršen spoj: bez obzira na veličinu vašeg umivaonika, imamo odgovarajuću miješalicu. Zidno ugradbene miješalice za umivaonik s 3 otvora u našim Veris i Allure asortimanima dostupne su s izborom duljina izljeva - 180mm i 220mm.

Glatko rukovanje: Bez obzira odaberete li križaste ručice ili polugu, sve naše zidno ugradbene miješalice s dvije ručice imaju vrhunske keramičke diskove, kako bi se osiguralo glatko okretanje ručice miješalice.

">

Preporučeni proizvodni asortimani