Zidno ugradbene slavine

Zidno ugradbene slavine za moderne dizajne umivaonika

Bilo da odaberete plitki, ugradbeni na namještaj umivaonik od najnovijeg kompozitnog materijala ili jednostavni stakleni umivaonik bez otvora za miješalicu, GROHE zidno ugradbena slavina donijet će elegantan izgled i udobnost u području umivaonika.

Za moderan dizajn kupaonice, zidno ugradbena slavina je savršen partner za današnje moderne dizajne umivaonika. Tamo gdje je nekad izbor bio ograničen, umivaonici sada imaju raznolik raspon oblika, veličina, boja i materijala. Duboki kupaonski ormarići prekriveni su velikim plitkim pravokutnim umivaonicima, dok se prostrani zidno ugradbeni kupaonski namještaj može naći s dvostrukim umivaonicima. Za dizajne umivaonika bez otvora za ugradnju, morat ćete odabrati ili slavinu za umivaonik bez otvora ili zidno ugradbenu slavinu.

Naš asortiman zidno ugradbenih slavina za umivaonik uključuje:

  • miješalice za ugradnju na 2 otvora, jednoručne
  • miješalice za ugradnju na 3 otvora, dvoručne

Ugradnja
Zidno ugradbene slavine sadrže podžbukno tijelo. Ovo bi trebalo uzeti u obzir tijekom faze planiranja Vašeg projekta, jer će cjevovod i tijelo slavine biti potrebno instalirati prije postavljanja pločica u kupaonicu.

Veris F-digital miješalica za umivaonik, 2 otvora

Zidno ugradbene slavine za umivaonik, 2 otvora

Uz jednoručnu miješalicu, s GROHE SilkMove® tehnologijom, moderan dizajn naših zidno ugradbenih na 2 otvora miješalice zajamčeno poboljšavaju najnovije dizajne umivaonika. Kao i sve GROHE zidno ugradbene slavine, one su dizajnirane za upotrebu sa podžbuknim tijelom slavine - pružajući čist, uredan izgled područja umivaonika. Dizajni su dostupni u širokom izboru stilova i budžeta kako bi odgovarali Vašim zahtjevima.

Izbor duljine izljeva: Usklađene s trendom za veće veličine umivaonika, zidno ugradbene slavine u našim Veris i Allure proizvodnim asortimanima nude izbor između dvije dužine izljeva: 180 mm i 220 mm.

GROHE AquaGuide: Za dodatnu funkcionalnost, zidno ugradbena slavina na 2 otvora u našoj kolekciji Eurosmart Cosmopolitan sadrži GROHE AquaGuide - podesivi perlator, koji se može postaviti pod kutom kako bi voda bila dostavljena u optimalnom položaju.

GROHE Ondus® miješalica za umivaonik na 3 otvora

Zidno ugradbena slavina za umivaonik, 3 otvora

Za najnovije u modernom dizajnu interijera odaberite zidno ugradbenu na 3 otvora miješalicu za umivaonik. Njihov simetrični dizajn i podžbukno tijelo olakšavaju koordinaciju bez napora s velikim nasadnim umivaonicima koji dodaju završni dodir Vašem novom kupaonskom projektu.

Savršen spoj: Bez obzira na to koliko je velik vaš umivaonik, mi imamo slavinu koja odgovara. Zidno ugradbene na 3 otvora miješalice za umivaonik u našim Veris i Allure asortimanima dostupni su u duljinama izljeva - 180 mm i 220 mm.

Gladak rad: Bilo da se odlučite za križaste ili polužne ručice, sve naše zidno ugradbene dvoručne slavine imaju vrhunske keramičke diskove, kako bi se osiguralo glatko okretanje ručica slavine.

Preporučeni proizvodni asortimani

Atrio One

Grandera

Veris