EUPHORIA TUŠ SUSTAVI

Ažurirajte svoj tuš s novim Euphoria 260 & Euphoria 310 sustavima.

Unesite svjež izgled i vrhunske sigurnosne značajke u svaku kupaonicu s unaprijeđenim GROHE Euphoria asortimanom tuš sustava. Zahvaljujući FastFixation sustavu s podesivim gornjim nosačem, tuš se može instalirati brzo i bez napora, što ga čini idealnim za jednostavnu nadogradnju. O sigurnosti cijele obitelji smo se također pobrinuli uz GROHE CoolTouch tehnologiju koja osigurava da se tijelo termostata nikada ne bude prevruće na dodir, eliminirajući rizik od opeklina. A s tanjim, prostranijim dizajnom, s više mogućnosti prilagodbe vašem osobnom stilu, GROHE Euphoria je jednostavan način da vratite radost u svoju kupaonicu.

Pronađite izložbeni salon

Euphoria 260

Doživite sigurnije, elegantnije i ugodnije iskustvo tuširanja s GROHE Euphoria 260 CoolTouch tuš sustavom, koji se lako instalira. Svi tuševi u kolekciji osvježenog su dizajna, usklađeniji s današnjom moderno uređenom kupaonicom i imaju vrhunske sigurnosne značajke s obzirom na cijelu obitelj.

Savršena za nadogradnju vaše postojeće kupaonice, svi sustavi dolaze sa GROHE FastFixation sustavom, koji vam omogućuje jednostavno prilagođavanje postojećim otvorima za jednostavnu i brzu ugradnju.

Razmatrana je i sigurnost cijelog kućanstva, s Grohtherm CoolTouch termostatom koji osigurava da površina termostata nikada ne bude prevruća na dodir. *

ProGrip, teksturirane ručke na termostatu i klizaču tuša čine podešavanje vode i visine ručnog tuša dječjom igrom, čak i s mokrim ili nasapunanim rukama. *

Zona 1

Jet mlaz

Zona 2

SmartRain mlaz

Zona 3

Rain mlaz

Inovativna tipka usred Euphoria 260 ploče mlaznica dodaje više mogućnosti tuširanja. Okrenite tipku za pomicanje između tri zone mlaza tuša. Zona 1 nudi snažni Jet mlaz, zona 2 energizirajući SmartRain mlaz, a zona 3 Rain mlaz preko cijele ploče mlaznica, stvarajući opuštajući osjećaj nježne ljetne kiše. Nastavite okretati da biste opet putovali kroz sve tri zone. Uz to, ručni tuš Euphoria 110 Massage također nudi mnoštvo izbora kada je riječ o mlazovima - lako se prebacujte između Rain mlaza, SmartRain mlaza koji štedi vodu i pulsirajućeg, opuštajućeg Massage mlazs, ovisno o vašem raspoloženju

* Značajka nije dostupna za sustave kade/tuša

Euphoria 310

Elegantno, sigurno tuširanje bez kompromisa

S GROHE Euphoria 310 CoolTouch tuš sustavima ne postoji izbor između pojednostavljenog, modernog stila i sigurnosti za cijelu obitelj. Vrhunske sigurnosne značajke kolekcije čine je savršenim izborom za cijelu obitelj, dok će svježi novi izgled privući vašu estetsku osjetljivost.

Zahvaljujući GROHE FastFixation sustavu tuš sustav se može prilagoditi postojećim izbušenim otvorima, tako da se brzo, jednostavno i bez muke postavlja, što ga čini savršenim za ažuriranje bilo koje moderne kupaonice.

Razmatrana je i sigurnost cijelog kućanstva, s Grohtherm CoolTouch termostatom koji osigurava da površine termostata nikada ne budu prevruće na dodir.

MetalGrip ručke s detaljima krila na stražnjoj strani čine rad ugodnim, čak i s mokrim ili nasapunanim rukama.

Doživite istinsku euforiju tuširanja zahvaljujući ekspanzivnoj Rainshower Mono 310 tuš ruži, nudeći maksimalno pokrivanje pod umirujućim, opuštajućim Rain mlazom, s dovoljno prostora za pomicanjem.

Zatim prijeđite na Euphoria Massage ručni tuš, sada s elegantnom bijelom pločom mlaznica, za daljnji izbor mlazova - osvježavajući Rain, SmartRain koji štedi vodu i snažni pulsirajući Massage mlaz - što znači da vaš tuš uvijek možete prilagoditi vašem raspoloženju.

Euphoria Cube sustav

Precizna kombinacija kvadratnih i pravokutnih oblika poboljšanih najnovijim GROHE tehnologijama čine Euphoria Cube tuš sustav pametnim izborom ako cijenite minimalistički dizajn u kupaonici.

Smanjene linije i moderna estetika ručnog tuša odražavaju svježe četvrtaste obrise tuš ruže u ovoj podcijenjenoj kolekciji, koja uvodi čiste geometrijske oblike u vaše tuš okruženje. Za savršenu isporuku našeg uzbudljivog Rain mlaza, tuševi Euphoria Cube tuševi sadrže GROHE DreamSpray tehnologiju.

Galerija

Proizvodni asortiman

Brošura

Euphoria 260 & Euphoria 310

Nadogradite svoj tuš

Rainshower
sustavi