Podžbukni tuševi

PODŽBUKNI TUŠEVI

TAJNE PREDNOSTI PODŽBUKNE TEHNOLOGIJE

Prostor je dragocjena stvar te ga često ima premalo. Skrivene instalacije nude vam više prostora pod tušem, a pri tome ne narušavaju funkcionalnost niti udobnost. Također nude dodatne pogodnosti u pogledu praktičnosti: čišćenje postaje bržim i praktičnijim. Skrivena tehnologija pruža vam više pogodnosti. Uz svoja univerzalna rješenja naš GROHE Rapido SmartBox sustav nudi odgovor na sve. Nijedna GROHE instalacija nikad prije nije nudila toliko različitih mogućnosti, kao ni toliko fleksibilnosti i slobode. Uz GROHE Rapido SmartBox sustav, kutiju možete instalirati odmah, a odluku o kontrolama donijeti u budućnosti.

ČISTI MINIMALIZAM: GROHTHERM SMARTCONTROL I RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Nudimo vam luksuz planiranja vašeg tuširanja od nule, a Grohtherm SmartControl u kombinaciji s tušem Rainshower SmartActive 310 jedna je od sjajnih mogućnosti koje vam možemo pružiti. Uz svoju podžbuknu instalaciju i izuzetno elegantan dizajn, Grohtherm SmartControl nudi više prostora pod tušem te odiše jednostavnošću i čistoćom. Također vam nudi dodatne pogodnosti u pogledu praktičnosti: čišćenje je brže i praktičnije. Uz Rainshower SmartActive 310 tuširanje se pretvara u zadovoljstvo kojem ćete se veseliti svaki dan, i to zahvaljujući izdašnoj veličini glave tuša i dvama različitim obrascima tuširanja. Možete odabrati nježan i umirujuć GROHE PureRain mlaz, novi stimulirajući GROHE ActiveRain mlaz ili njihovu kombinaciju.

SAVRŠEN ZAVRŠNI PREMAZ ZA SVE OKRUGLE I KVADRATNE OBLIKE

ISPERITE ŠAMPON, ISPERITE STRES

Samo jedinim pritiskom tipke odaberite između nježne ljetne kiše ili pljuska. Središnji GROHE ActiveRain mlaz nudi snažan obrazac raspršivanja koji brzo i učinkovito ispire svaki trag šampona i stimulira vaše vlasište nudeći mu osjećaj čistoće od kojeg će vas preplaviti žmarci. Također možete odabrati GROHE PureRain mlaz i opustiti se pod nježnim i osvježavajućim mlazom nalik na kišu.

Dizajn termostata Grohtherm SmartControl pruža više od samih funkcionalnih značajki. Njegov elegantan i moderan izgled savršeno se uklapa u svaku kupaonicu. Tanke zidne ploče širine od 10 mm čine Grohtherm SmartControl komplet kontrola elegantnim i praktičnim za potrebe uštede prostora.

Okruglo, kvadratno ili kockasto?

Okruglo, kvadratno ili kockasto?

Okruglo, kvadratno ili kockasto?

NAŠI TERMOSTATI S DVJEMA RUČICAMA: ODMAH ĆE VAM PRIRASTI SRCU

Naši termostati s dvjema ručicama dizajnirani su i razvijeni za stvaranje više udobnosti, praktičnosti i prostora, a izgledaju varljivo jednostavno. Izuzetno tanke ploče čija širina iznosi samo 10 mm i elegantan dizajn komandi osiguravaju ukupni doseg od tek 43 mm. Svi naši termostati s dvije ručice nude kombinaciju lijepog izgleda i dodatnog prostora.

ŽELITE PROMIJENITI OBRAZAC MLAZA? TO MOŽETE OBAVITI ZATVORENIH OČIJU

Naši novi termostati s konvencionalnim funkcioniranjem dizajnirani su kako bi bili što jednostavniji i intuitivniji.

Uključite ručni tuš na način da gornji upravljački gumb okrenete blago ulijevo. Kako biste povećali količinu vode i dobili snažniji mlaz, jednostavno nastavite okretati gumb ulijevo. Kako biste se prebacili na tuš ružu, upravljački gumb okrenite udesno. Gumb nastavite okretati udesno kako biste pojačali volumen. Također dostupno kao model sa samo jednom funkcijom za rad s jednim tušem ili kao model s dvjema funkcijama za tuš i punjenje kade.

Otkrijte Rainshower SmartControl 360

Tri faze upravljanja

Tri faze upravljanja

Tri faze upravljanja

JEDNOSTAVNI UPRAVLJAČ: NAŠE MIJEŠALICE S JEDNOM POLUGOM

Naše miješalice s jednom polugom nude izvanrednu učinkovitost, kao i udobno i intuitivno upravljanje. GROHE miješalice s jednom polugom dizajnirane su kako bi vam pružile funkcionalnost, kao i elegantan i moderan izgled: same ploče široke su tek 10 mm. Također, automatski dvosmjerni preusmjerivač ima doseg od samo 43 mm neovisno o dubini instalacije.

NAŠA MIJEŠALICA S TROSMJERNIM PREUSMJERIVAČEM – NEKA BUDE PO VAŠEM

Prekrasan i moderan dizajn pruža okvir za naše miješalice s jednom polugom, a trosmjerni preusmjerivač ističe se izrazitom elegancijom funkcije*. Gornja ručica ima tri položaja. Rotacija ručice omogućuje vam odabir između, primjerice, snažnog mlaznog raspršivača, opuštajućeg tuširanja nalik na kišu i ručnog tuša, kao i između nadglavnog tuša, ručnog tuša i punila za kadu. Donja ručica nudi jednostavno upravljanje temperaturom – okrenite je ulijevo za toplu vodu, a udesno za hladnu. Podizanjem ručice upravljate volumenom vode.

Otkrijte Rainshower SmartControl 360