UDOBNOST I SVESTRANOST S TEMPESTA TUŠ RUŽAMA

Nije važna samo estetika tuša, već i ispunjava li vaše potrebe za tuširanjem. Zbog toga je tuš ruža koju ste odabrali od najveće važnosti. GROHE asortiman tuš ruža pokriva sve načine. Na primjer, Tempesta asortiman tuš ruža dolazi opremljena s mnoštvo značajki i inovativnih tehnologija kako bi vaše tuširanje bilo najbolje dosad. Štoviše, asortiman je stvoren s obzirom na svaki proračun, tako da možete uživati u najvećim performansama i funkcionalnostima bez probijanja planiranih troškova.

Pronađite izložbeni salon

ŠTO OČEKIVATI OD TEMPESTA TUŠ RUŽE

Nemaju svi iste potrebe i zato je GROHE omogućio kupcima da kupe cijeli Tempesta tuš sustav, set koji se sastoji samo od tuš rušice i tuš ruže, ili da jednostavno kupe Tempesta tuš ružu odvojeno kako bi nadogradili svoj postojeći tuš. Univerzalni priključak za tuš ružu olakšava ugradnju na sve standardne tuš ručice. Također imate mogućnost odlučiti želite li više stropni ili zidni model, ovisno o tome što najbolje odgovara vašoj kupaonici. Od kompaktne Tempesta Cosmopolitan 100 tuš ruže koja se može pohvaliti s četiri uzorka mlaza: GROHE Rain O², Rain, Massage i Jet, do tanke Tempesta 210 tuš ruže sa suvremenim dizajnom, do nagrađivane Tempesta 250 tuš ruže (26662000) - postoji stil koji odgovara svakom ukusu i svakom izgledu kupaonice.

KLJUČNE ZNAČAJKE TEMPESTA TUŠ RUŽA

  • GROHE DreamSpray za krajnju preciznost i dosljednu raspodjelu vode na svaku pojedinu mlaznicu. Za savršeno uravnoteženu raspodjelu vode, uz istovremeno korištenje manje vode i energije.
  • GROHE EcoJoy 9.5 l/min limitator protoka, dizajniran za uštedu vode i energije kako bi se sačuvali dragocjeni resursi. Dobivate savršeno iskustvo tuširanja bez ugrožavanja vrijednih resursa.
  • GROHE Starlight premaz znači da su površine izuzetno otporne na prljavštinu i ogrebotine, a njihova svjetlucavost ostaje doživotno.
  • SpeedClean mlaznice izuzetno su jednostavne za čišćenje zahvaljujući integriranom sustavu protiv kamenca. Jednostavno brisanje dovoljno je za uklanjanje ostataka kamenca s fleksibilnih silikonskih mlaznica.
  • Inner WaterGuide štiti od opeklina usmjeravanjem vruće vode dalje od površine tuša. To također produljuje život chrome površine. "

INOVATIVNI ASORTIMAN TEMPESTA 250 TUŠ RUŽA

Nova GROHE-ova serija Tempesta 250 obećava opuštanje i revitalizaciju. Nakon slušanja svojih kupaca, GROHE je dodao i poboljšao značajke za dodatnu ugodnost i udobnost. Jedna od tih novih značajki je tehnologija EcoJoy, ugrađena tehnologija koja bez napora štedi do 40% vode, dok pruža sve značajke i performanse koje biste očekivali od GROHE tuša.

Tempesta 250 tuš ruže su tanke, visine samo 55 mm, a njihov minimalistički karakter znači da odgovaraju svakoj modernoj kupaonici. Tamo gdje je GROHE uštedio na visini, to je više nego nadoknađeno u širini. Proširenjem glave tuša na 250 mm, potpunija pokrivenost znači da ćete doživjeti još autentičniji topli kišni tuš i omogućuje vam da maksimalno iskoristite Rain mlaz. Još jedna prednost je što je tuš ruža pričvršćena kugličnim zglobom, pružajući +/- 10 ° fleksibilnost zakretanja prilikom nagibanja glave tuša radi boljeg pokrivanja vodom.

Tempesta 250 okrugla tuš ruža model je ugradnje na strop i sastoji se od svih značajki po kojima je Tempesta asortiman poznat. GROHE je također predstavio tuš u novom obliku kako bi se pridružio svojim uobičajenim okruglim glavama, a to se može vidjeti u kockastom modelu tuš ruže Tempesta 250 model s kvadratnom glavom tuša. Ovaj se model također razlikuje od spomenutog modela po tome što je montiran na zid, pa prije kupnje odlučite koji je model prikladniji za vašu kupaonicu. Naravno, postoji i opcija okrugle glave za zidnu ugradnju i četvrtaste glave za strop, pa svaka kombinacija odgovara. S toliko različitih mogućnosti dizajna i ugradnje, jedna od Tempesta 250 tuš ruža sigurno će biti prava.

TEMPESTA 100 ASORTIMAN ZA DODATNE OPCIJE MLAZA

Svaka Tempesta 100 tuš ruža nudi četiri vrste mlaza, tako da možete prilagoditi svoje iskustvo tuširanja ovisno o svom raspoloženju. Rain mlaz se sastoji od mekanog, nježnog uzorka koji umiruje kožu i umiruje poput tople ljetne kiše. GROHE Rain O² mlaz je čudesno nježan i gladak mlaz u kojem se zrak miješa s vodom kako bi se osiguralo da je svaka kap vode punija. Massage mlaz je pulsirajući mlaz kod kojeg vaša osjetila titraju stimulativnom masažom, a Jet mlaz je super moćan i izvrstan za stimuliranje kože, buđenje osjetila i opuštanje mišića nakon sporta.

Ne samo da dobivate najbolju vrijednost za novac s Tempesta tuš ružom, već možete iskoristiti i petogodišnje GROHE jamstvo. Dajte svojoj kupaonici preobrazbu koju zaslužuje i odaberite jednu od inovativnih Tempesta tuš ruža za iskustvo tuširanja koje se ne može nadmašiti. Udobnost i radost za vas, a održivost i ušteda vode za okoliš.

Galerija

Proizvodni asortiman

Brošura

BROŠURA KUPAONICE

GROHE Tempesta 250