ZNAČAJKE PROIZVODA

OSJETITE PREDNOSTI S INOVATIVNIM ZNAČAJKAMA, POVRŠINAMA I FUNKCIJAMA

INOVATIVNE ZNAČAJKE SUDOPERA - GROHE sudoperi dolaze s inteligentnim značajkama koje će učiniti pranje suđa manjom obavezom. Naši sudoperi se lako čiste, smanjuju buku vode i čak dolaze s daljinskim upravljanjem sustavom za otpad. Samo odaberite željeni materijal, veličinu, stil i boju.

TRENUCI ISTINE

GROHE QuickFix

Ugradite svoj sudoper brzo s našim GROHE QuickFix sistemom. Prethodno probušeni otvori za miješalice čine također većinu naših sudoperapotpuno reverzibilnim.

GROHE Whisper

Shhh! Zahvaljujući gustoj mješavini kvarca i akrila, GROHE kompozitni sudoperi smanjuju buku istjecanja vode i rukovanje posudama na minimum.

ZNAČAJKE PROIZVODA

SUSTAV ZA OTPAD ZA JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Automatski sustav za otpad ili opcionalni "push-to-open" (pritisni da bi se otvorio) ekscentar što znači da nikada više nećete uroniti ruku u prljavu vodu.

PROSTRANI BAZENI

Više prostora za manevriranje - zahvaljujući inovativnoj tehnici kompjuteriziranog lijevanja, svi GROHE kompozitni sudoperi imaju neprekinute bazene s obilnom dubinom od najmanje 20 cm, čime se maksimalno povećava prostor za pranje velikih lonaca i punjenje vaza s lakoćom.

MATERIJAL

GROHE kompozitni sudoperi nude vrhunsku trajnost i funkciju. Naš kompozit koristi 80% kvarca pomiješanog s akrilnom smolom za super izdržljiv materijal. Oblikovani posebnim kompjuterski upravljanim postupkom lijevanja, stvaraju sudopere koji su izuzetno otporni na toplinu, udubljenja, ogrebotine i mrlje. Također ne blijedi pod UV svjetlom, što znači da će zadržati dobar izgled kao i svoje vrhunske performanse. Sigurni smo da ćete voljeti baršunastu, glatku površinu bez pora koja je higijenska i lako se čisti. Za dodatnu sigurnost, svaki GROHE sudoper dolazi s petogodišnjim jamstvom, baš kao i naše miješalice.

OTPORAN NA TOPLINU

Vruće tave? Nema problema. GROHE kompozitni sudoperi otporni su na toplinu do 280 ° za veliku trajnost.

OTPORAN NA OGREBOTINE

Stavljajući praktičnost na prvo mjesto - izrađenu samo od čvrstog kompozita, ovi umivaonici su otporni na ogrebotine za duži životni vijek.

OTPORAN NA MRLJE

Praktični a ujedno i lijepi, GROHE kompozitni sudoperi su otporni na mrlje za dugotrajan izgled.

100% SIGURAN ZA HRANU

Uživajte u potpunom povjerenju u korištenju vaše kuhinje na vaš način - GROHE kompozitni sudoperi su 100% sigurni za hranu, čineći pripremu lakom i higijenskom.

NE BLIJEDI POD UV-SVJETLOSTI

Neka uđe sunce! Naš kompozitni materijal neće izblijedjeti po UV svjetlom, držeći vaš sudoper netaknutim i nepromijenjenom bojom.

PROIZVODNI PROCES

GROHE zbirka sudopera obuhvaća svaku bazu, od početnih modela do sofisticiranih, minimalističkih dizajna. Inovativni proizvodni proces ide ruku pod ruku s izdržljivim kvarcnim kompozitima za izradu sudopera koji su čvrsti i izdržljivi.

Svaki sudoper je proizveden pomoću kompjuterski kontroliranog procesa polimerizacijskog lijevanja. To jamči potpunu jednoličnost boje i jedinstvenu, čvrstu i bez premaza površinu. Proces oblikovanja znači da svi sudoperi nude velikodušnu minimalnu dubinu od 20 cm, a zahvaljujući čvrstom kompozitu također ćete naći GROHE sudopere koji značajno smanjuju buku istjecanja vode.

KVALITETA KOJA TRAJE DOŽIVOTNO

Koristite svoj sudoper s povjerenjem. Ugled GROHE kvalitete proteže se na svaki sudoper u našem asortimanu. Naši kompozitni sudoperi nude izvanrednu trajnost i funkciju, s glatkom površinom bez pora koja je higijenska i jednostavna za čišćenje, stvarajući baršunast osjećaj koji je užitak na dodir.

Naš super čvrsti kompozit koristi 80% kvarca pomiješanog s akrilnom smolom. Oblikovani posebnim kompjuterski upravljanim postupkom lijevanja, stvaraju sudopere koji su izuzetno otporni na toplinu, udubljenja, ogrebotine i mrlje. Također ne blijedi pod UV svjetlom, što znači da će zadržati dobar izgled i vrhunske performanse. Za dodatnu sigurnost, svaki GROHE sudoper dolazi s petogodišnjim jamstvom, baš kao i naše miješalice.

5 godina jamstva

TIPOVI UGRADNJE

Izaberite izmedu dvije vrste montaže kako biste postigli izgled koji želite.

TOPMOUNT

NA RADNU PLOČU

Tradicionalan ugradbeni izgled s 8 mm vertikalnim rubom. Ugradnja s vijcima (osim za modele 31653, 31654, 31655 i 31648 - samo silikonom).

ISPOD RADNE PLOČE

ISPOD RADNE PLOČE

Ugrađen ispod radne ploče za gladak, suvremen izgled. Ugradnja s vijcima.

Čišćenje kompozitnih sudopera

Vaš kompozitni sudoper je jednostavan za održavanje. Slijedeći ove upute moći ćete uživati u njegovoj besprijekornoj površini u nadolazećim godinama. Nakon svake uporabe temeljito isperite sudoper i osušite čistom krpom. Za čišćenje sudopera, vlažnom krpom i sredstvom za pranje posuđa ga obrišite. Dobro isperite. Za tretiranje tvrdih mrlja pomiješajte vruću vodu s tekućinom za pranje. Koristite mekanu spužvu i prijeđite po sudoperu kružnim pokretima. Ostavite jednu minutu i temeljito isperite. Za uklanjanje mrlja od kamenca, nanesite male količine octa, ostavite 20 minuta i isperite. Ne koristite metalne spužve za ribanje, žičanu vunu, abrazivna sredstva, kaustičnu sodu, izbjeljivač, klor, visoko koncentrirano sredstvo za čišćenje na bazi alkohola, mravlju ili limunsku kiselinu niti sredstva za čišćenje korozije, otapala ili sredstva na bazi izbjeljivača. Nemojte sipati toplu mast ili ulje u sudoper kako biste spriječili deformacije odljeva.

Upute za održavanje