Ohlađena & Gazirana voda iz miješalice

Naš sveobuhvatni kućni hladnjak vode i karbonizacijski sustav dostavljaju svježe ohlađenu i filtriranu vodu ravno iz kuhinjske miješalice, s razinom karbonata koja odgovara vašem ukusu.

GROHE Blue

GROHE Blue® Ohlađena & Gazirana<br>Miješalice s filterom vode s dodacima

Sa svim značajkama i prednostima pronađenim u GROHE Blue® Pure, GROHE Blue® Ohlađena & Gazirana podiže sustave filtriranja vode na potpuno novu razinu. Ne samo da sustav ima prednji filter ispod sudopera, on također hladi vodu i nudi izbor između dvije razine karbonizacije.

Miješalice s filterom vode – štedi prirodne resurse
S kućnim sustavom za filtriranje vode, također nema potrebe za vožnjom od izvora do supermarketa i nema potrebe za nošenjem teških boca mineralne vode doma.

Ohlađena i gazirana voda ravno iz vaše kuhinjske miješalice
GROHE Blue® Ohlađena i Gazirana osnovna oprema

Kućni hladnjak vode

Kućni hladnjak vode
Nakon što je voda prošla kroz postupak filtriranja u četiri koraka, hladnjak vode ispod sudopera hladi filtriranu vodu na ugodnu temperaturu od 6°C.

Kućni karbonator vode
Mirna, polu-gazirana ili gazirana? Za razliku od stolnih aparata za gazirana pića, naša miješalica za filtriranje vode s hladnjakom i karbonatorom ne zauzimaju dodatan prostor na vašoj kuhinjskoj radnoj površini.

GROHE Blue® sustav Ohlađene & Gazirane filtrirane vode dostavlja filtriranu, ohlađenu i gaziranu vodu ravno iz vaše kuhinjske miješalice.

Jednostavno okrenite ručku s tri razine s lijeve strane miješalice kako biste odabrali ohlađenu i filtriranu vodu, s razinom mjehurića savršeno prilagođenoj vašem nepcu.

  • Korak 1 – mirna
  • Korak 2 – polu gazirana
  • Korak 3 – u potpunosti gazirana
GROHE Blue® sustav Ohlađene & Gazirane filtrirane vode

Preporučeni proizvodni asortimani

GROHE Blue Pure