PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Blue® čaše za vodu

Ohlađena & Gazirana voda iz slavine

Naš sveobuhvatni kućni rashlađivać vode i karbonizacijski sustav dostavljaju svježe ohlađenu i filtriranu vodu ravno iz kuhinjske slavine, s razinom karbonata koja odgovara vašem ukusu.

GROHE Blue

GROHE Blue® Ohlađena & Gazirana
Slavina s filterom vode s dodacima

Sa svim značajkama i prednostima pronađenim u GROHE Blue® Pure, GROHE Blue® Ohlađena & Gazirana podiže sustave filtriranja vode na potpuno novu razinu. Ne samo da sustav ima prednji filter ispod sudopera, on također hladi vodu i nudi izbor između dvije razine karbonizacije.

Slavine s filterom vode – štedi prirodne resurse
S kućnim sustavom za filtriranje vode, također nema potrebe za vožnjom od izvora do supermarketa i nema potrebe za nošenjem teških boca mineralne vode doma.

Ohlađena i gazirana voda izravno iz vaše kuhinjske slavine
GROHE Blue® Ohlađena i Gazirana osnovna oprema

Kućni rashlađivač vode

Kućni rashlađivač vode
Nakon što je voda prošla kroz postupak filtriranja u četiri koraka, rashlađivač vode ispod sudopera hladi filtriranu vodu na ugodnu temperaturu od 6°C.

Kućni karbonator vode
Mirna, polu-gazirana ili gazirana? Za razliku od stolnih aparata za gazirana pića, naša slavina za filtriranjen vode s rashlađivačem i karbonatorom ne zauzimaju dodatan prostor na vašoj kuhinjskoj radnoj površini.

GROHE Blue® sustav Ohlađene & Gazirane filtrirane vode dostavlja filtriranu, ohlađenu i gaziranu vodu ravno iz vaše kuhinjske slavine.

Jednostavno okrenite ručku s tri razine s lijeve strane slavine kako biste odabrali rashlađenu i filtriranu vodu, s razinom mjehurića savršeno prilagođenoj vašem nepcu.

  • Korak 1 – mirna
  • Korak 2 – polu-gazirana
  • Korak 3 – u potpunosti gazirana
GROHE Blue® sustav Ohlađene & Gazirane filtrirane vode

Preporučeni proizvodni asortimani