PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Vodič dizajna za kuhinjske slavine

Kuhinjska mješalica je jedan od komada opreme koji najviše radi u kući. Od punjenja kuhala do ispiranja povrća, koristi se tijekom cijelog dana, svaki dan. Stoga je neophodno uložiti u slavinu koja ne samo da izgleda dobro, već je i izrađena da traje.

Stilovi dizajna

Atrio miješalica za sudoper

Kuhinjsku slavinu treba odabrati zbog njene savršene ravnoteže između dizajna i funkcija. Ona bi trebala poboljšati radni prostor i biti jednostavna za korištenje, čak i sa masnim rukama. Glatko rukovanje ručicom je vrlo važno kako bi se osigurala precizna prilagodba protoka vode ili temperature.

Za arhitektonski otvoreni prostor, odaberite jednoručnu miješalicu s profinjenim linijama kako bi istaknula čistoću prostorije. Za tradicionalnu kuhinju odaberite mješalicu s dvije ručice. Oduševljeni kuhari će cijeniti pull-out tuš za ispiranje i perlator na izvlačenje - oboje čini ispiranje lonaca lakim poslom.

Miješalice s dvije ručice
Klasično oblikovanje slavine s dvije ručke omogućuje im da se prilagode svakom kuhinjskom okruženju. Postavljene u jednom utovru u sudoperu ili na radnoj plohi, imaju pojedinačne poluge ili ručke za kontrolu opskrbe toplom i hladnom vodom.

Jednoručna miješalica
Jednoručne miješalice omogućavaju vam da kontrolirate protok vode i temperaturu s jednom rukom. Keramički diskovi u kartuši slavine omogućavaju kontrolu miješanja vode pomoću prstiju, ostavljajući drugu ruku slobodnu za korištenje tuša za ispiranje. Rušice se mogu montirati ili na vrhu ili na bočnoj strani tijela slavine.

Premazi slavina

Minta kuhinjske slavine

Slavine od nehrđajućeg čelika i kroma nadopunjuju sve stilove kuhinja. Svjetlucavi krom će dodati sjaj kuhinjskom prostoru i unaprijediti izgled kompozitnih radnih površina i sudopera. Nehrđajući čelik, materijal poznat po svojoj antibakterijskoj kvaliteti, daje profesionalni izgled.

Što trebam tražiti?
Potražite slavinu s čvrstim metalnim tijelom s keramičkim diskovima u kartuši za uglađenu jednostavnu za korištenje aktivaciju. Kvalitetna slavina će trajati doćivotno stoga izaberite dizajn s bezvremenskim izgledom.

Ne ekonomski je kupiti jeftinu slavinu, jer ćete ju morati zamijeniti za samo nekoliko godina. Ako je vaš budžet ograničen, pokušajte i uštedite novac u drugim elementima kuhinje.

Izaberite slavinu koja dolazi s jamstvom – to pokazuje da je proizvođač pouzdan i vjeruje da će njegovi proizvodi djelovati godinama.

Prije kupovine, provjerite da se vaš pritisak vode poklapa s vašim izborom slavine. Za optimalnu izvedbu, mnoge slavine zahtjevaju minimalan pritisak vode od 1.0 bara.

GROHE Blue - dostupan u SuperSteel premazu

Preporučeni proizvodni asortimani