Vodič dizajna za kuhinjske miješalice

Kuhinjska mješalica je jedan od komada opreme koji najviše radi u kući. Od punjenja kuhala do ispiranja povrća, koristi se tijekom cijelog dana, svaki dan. Stoga je neophodno uložiti u miješalicu koja ne samo da izgleda dobro, već je i izrađena da traje.

Stilovi dizajna

Atrio miješalica za sudoper

Kuhinjsku miješalicu treba odabrati zbog njene savršene ravnoteže između dizajna i funkcija. Ona bi trebala poboljšati radni prostor i biti jednostavna za korištenje, čak i sa masnim rukama. Glatko rukovanje ručicom je vrlo važno kako bi se osigurala precizna prilagodba protoka vode ili temperature.

Za arhitektonski otvoreni prostor, odaberite jednoručnu miješalicu s profinjenim linijama kako bi istaknula čistoću prostorije. Za tradicionalnu kuhinju odaberite miješalicu s dvije ručice. Oduševljeni kuhari će cijeniti izvlačivi tuš za ispiranje i perlator na izvlačenje - oboje čini ispiranje lonaca lakim poslom.

Miješalice s dvije ručice
Klasično oblikovanje miješalice s dvije ručice omogućuje im da se prilagode svakom kuhinjskom okruženju. Postavljene u jednom otvoru u sudoperu ili na radnoj plohi, imaju pojedinačne poluge ili ručice za kontrolu opskrbe toplom i hladnom vodom.

Jednoručna miješalica
Jednoručne miješalice omogućavaju vam da kontrolirate protok vode i temperaturu s jednom rukom. Keramički diskovi u kartuši miješalice omogućavaju kontrolu miješanja vode pomoću prstiju, ostavljajući drugu ruku slobodnu za korištenje tuša za ispiranje. Ručice se mogu montirati ili na vrhu ili na bočnoj strani tijela miješalice.

Premazi miješalica

Minta kuhinjske miješalice

Miješalice od nehrđajućeg čelika i kroma nadopunjuju sve stilove kuhinja. Svjetlucavi krom će dodati sjaj kuhinjskom prostoru i unaprijediti izgled kompozitnih radnih površina i sudopera. Nehrđajući čelik, materijal poznat po svojoj antibakterijskoj kvaliteti, daje profesionalni izgled.

Što trebam tražiti?
Potražite miješalicu s čvrstim metalnim tijelom s keramičkim diskovima u kartuši za uglađenu jednostavnu za korištenje aktivaciju. Kvalitetna miješalica će trajati doživotno stoga izaberite dizajn s bezvremenskim izgledom.

Ne ekonomski je kupiti jeftinu miješalicu, jer ćete ju morati zamijeniti za samo nekoliko godina. Ako je vaš budžet ograničen, pokušajte i uštedite novac u drugim elementima kuhinje.

Izaberite miješalicu koja dolazi s jamstvom – to pokazuje da je proizvođač pouzdan i vjeruje da će njegovi proizvodi djelovati godinama.

Prije kupovine, provjerite da se vaš pritisak vode poklapa s vašim izborom miješalice. Za optimalnu izvedbu, mnoge miješalice zahtjevaju minimalan pritisak vode od 1.0 bara.

GROHE Blue - dostupan u SuperSteel premazu

Preporučeni proizvodni asortimani

K7

Minta