Kuhinjske miješalice

Od prve stvari ujutro do zadnje stvari navečer kuhinjska miješalica je jedan od komada opreme koji najviše radi u kući. GROHE kuhinjske miješalice su dizajnirane kako bi dostavile nepobjedivu izvedbu cijeli dan.

K7 kuhinjska miješalica

Dizajnerske kuhinjske miješalice

S GROHE, doista postoji kuhinjska miješalica koja odgovara svakom kuhinjskom stilu uređenja interijera i svakom zahtjevu korisnika.

Od dizajna koji upotpunjuje našu kolekciju kupaonskih miješalica –olakšavajući jednostavnu koordinaciju u cijelom domu – do najnovijih polu-profesionalnih stilova, naše kuhinjske miješalice nude doživotno pouzdanu izvedbu.

Odaberite svoj savršeni oblik izljeva
Naša Minta linija kuhinjskih miješalica je dostupna s izborom među tri stila izljeva: C-oblika, U-oblika i L-oblika.

Klasično stiliziranje
Za tradicionalniju estetiku, kuhinjske miješalice s dvije ručice možete pronaći u našoj Atrio kolekciji.

Sve naše kuhinjske miješalice su dostupne u GROHE StarLight® chrome – čvrsti premaz, otporan na ogrebotine i gubitak boje da se podigne na zahtjev dodira jedne teške kuhinje.

Minta kuhinjska miješalica
ComfortHeight

Kuhinjske miješalice sa značajkama usmjerenim na korisnike

GROHE kuhinjske miješalice kombiniraju suvremene dizajne s pregršt značajki koje čine svakodnevne zadatke lakim poslom.

Zakretljivi izljevi
Napunite sudoper, a zatim pomaknite izljev u stranu dok perete fini porculan, staklene posuđe ili velike posude za pečenje.

Izbor od tri visine izljeva
Nizak izljev, srednji izljev i visoki izljev, koji god stil izaberete možete biti sigurni da je dizajniran kako bi stale i velike tave.

Nede od značajki naših kuhinjskih miješalica su izvlačivi tuš ili perlator– savršeni za ispiranje salata i za vrijeme pripreme hrane.

Kuhinjske miješalice dostupne u različitim visinama izljeva

Profesionalan stil kuhinjskih miješalica

Naše kuhinjske miješalice profesionalnog stila su primamljive amaterskim kuharima kao i poznavateljima dizajna.

Prekrasne i funkcionalne u podjednakoj mjeri, njihove značajke profesionalnih razina dodaju dodatne funkcionalnosti vašem sudoperu.

K4, sa svojom dramatičnim zakrivljenim oblikom i 360º zakretljivim izljevom, imaju tuš na izvlačenje i dostupan je u GROHE StarLight® chrome i GROHE RealSteel® - robustan premaz od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na ogrebotine.

K7 kolekcija kuhinjskih miješalica nudi širok izbor postavki miješalica, donoseći značajke profesionalnog stila u domaće kuhinjsko okruženje.

Varijante s jednim otvorom uključuju model s visokim izljevom s profesionalnim mlazom ili izljev srednje visine s tušem na izvljačenje.

Modeli s bočnim tušem su ugrađeni u dva otvora - jedan za bočni tuš i jedan za miješalicu.

K7 - Model visokog izljeva s profesionalnim mlazom

Preporučeni proizvodni asortimani

K7

Minta