Slavine s filterom za vodu

Miješalica s filterom za vodu kombinira filter ispod sudopera s kuhinjskom slavinom kako bi se uklonile nečistoće pronađene u običnoj vodi što može utjecati na okus i miris vode.

GROHE Blue® Miješalica s filterom za vodu

Filteri za vodu ispod sudopera – voda izvrsnog okusa ravno iz vaše miješalice. U većini slučajeva okus i miris vode iz slavine odbija ljude da piju vodu. Filter za vodu uklanja iz miješalice teške metale, klor i vapno pronađene u miješalici, što nekada vodi daje neugodan okus. Prikladniji su za korištenje od vrčeva s filterom jer je filter izravno povezan s kućnim opskrbljivaćem vode – dostavljajući filtriranu vodu na zahtjev.

Miješalice s filterom za vodu – ekološki prihvatljivo rješenje
Zamijenite flaširanu mineralnu vodu sa filtriranom vodom iz miješalice i uštedjet ćete novac, novac i prirodne izvore. Potrebno je sedam litara vode kako bi se proizvela jedna litra flaširane mineralne vode, također dodatna nepogodnost je nositi boce doma i naknadno reciklirati boce.

GROHE Blue® miješalica s filterom za vodu
GROHE Blue® je potpuni sustav za filtriranje vode. Njegove značajke i filter za vodu koji se nalazi ispod sudopera, GROHE Blue® miješalica i elegantan stakleni jednolitreni vrč. Značajke miješalica: dva odvojena vodena toka (napravljena od sigurnog za hranu PEX-a) za filtriranu i nefiltriranu vodu. Svjetlo na ručici slavine trepti kada je kapacitet filtera ispod 10 posto, obavještavajući vas da se filter treba uskoro mijenjati. Filter koji se nalazi ispod sudopera može filtrirati do 500 litara vode, traje do šest mjeseci i može se prilagoditi da bi se nosio s tvrdom ili mekom vodoopskrbom.

GROHE Blue® miješalica s filterom za vodu
GROHE Blue

GROHE Blue® stakleni vrč i čaše

GROHE Blue® Ohlađena i Gazirana početna oprema

GROHE Blue® štedi resurse i novac

Preporučeni proizvodni asortimani

GROHE Blue Pure