PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Slavine s filterom za vodu

Slavina s filterom za vodu kombinira filter ispod sudopera s kuhinjskom slavinom kako bi se uklonile nečistoće pronađene u običnoj vodi što može utjecati na okus i miris vode.

GROHE Blue® Slavina s filterom za vodu

Filteri za vodu ispod sudopera – voda izvrsnog okusa ravno iz vaše slavine. U većini slučajeva okus i miris vode iz slavine odbija ljude da piju vodu. Filter za vodu iz slavine uklanja teške metale, klor i vapno pronađene u slavini, što nekada vodi daje neugodan okus. Prikladniji su za korištenje od vrčeva s filterom jer je filter izravno povezan s kućnim opskrbljivačem vode – dostavljajući filtriranu vodu na zahtjev.

Slavine s filterom za vodu – ekološki prihvatljivo rješenje
Zamijenite flaširanu mineralnu vodu sa filtriranom vodom iz slavine i uštedjet ćete novac, novac i prirodne izvore. Potrebno je sedam litara vode kako bi se proizvela jedna litra flaširane mineralne vode, također dodatna nepogodnost je nositi boce doma i naknadno reciklirati boce.

GROHE Blue® slavina s filterom za vodu
GROHE Blue® je potpuni sustav za filtriranje vode. Njegove značajke i filter za vodu koji se nalazi ispod sudopera, GROHE Blue® slavina i elegantan stakleni jednolitreni vrč. Značajke slavine: dva odvojena vodena toka (napravljena od sigurnog za hranu PEX-a) za filtriranu i nefiltriranu vodu. Svjetlo na rušici slavine trepti kada je kapacitet filtera ispod 10 posto, obavještavajući vas da se filter treba uskoro mijenjati. Filter koji se nalazi ispod sudopera može filtrirati do 500 litara vode, traje do šest mjeseci i može se prilagoditi da bi se nosio s tvrdom ili mekom vodoopskrbom.

GROHE Blue® slavina s filterom za vodu
GROHE Blue

GROHE Blue® stakleni vrč i čaše

GROHE Blue® Ohlađena i Gazirana početna oprema

GROHE Blue® štedi resurse i novac

Preporučeni proizvodni asortimani