PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE & BWT

Voda nije samo najveći svjetski resurs, nego i temelj svih živih bića. GROHE i BWT, Europski vodeći profesionalci za vodu, predstavljaju sigurnost, higijenu i najviše standarde kvalitete. Kombinirali smo stručnost naših dviju kompanija kako bi ponudili potpuno novo iskustvo vode.

Čisto osvježenje

Voda iz slavine je sada pretvorena u čisto osvježenje, koristeći inovativne GROHE Blue® proizvodne asortimane. GROHE Blue® filtrira vodu s tehnologijom opskrbljenom od BWT i zatim ju hladi do idealne temperature za vaš užitak, dostavljajući mirnu vodu s finim mjehurićima ili pjenušavu, gaziranu vodu ravno iz miješalica.

BWT svjetska inovacija nudil svim gurmanima vode vodu osvježavajućeg okusa, filtrirana BWT jedinstvenom, patentiranom Mg2+ tehnologijom i obogaćenom magnezijem. Jednostavno savršena za svakodnevno uživanje u piću.

Kako filter radi

GROHE Blue® filteri koristite postupak filtriranja u pet koraka kako biste uklonili čak i najmanje čestice iz vode iz miješalice, ostavljajući iza sebe sve važne minerale koji pridonose vašem zdravlju:

  • Pretfiltracija: Filtrira grube čestice pijeska i prljavštine.
  • Aktivni ugljeni pretfilter: Uklanja klor, određene organske spojeve uključujući insekticide i pesticide.
  • Izmjenjivač iona visoke izvedbe: Uklanja kamenac i metalne tvari.
  • Filtracija aktivnim ugljenom: Propušta vodu koja je filtrirana i pročišćena uz zadržavanje bitnih minerala.
  • Fina filtracija: Prikuplja čak i najljepše preostale čestice.

Veličina i stil filtera

GROHE Blue® sustavi nude izbor različitih veličina filtera kao i izbor triju veličina filtera što znači da možete dobiti savršenu vodu za piće bez obzira živite li na području tvrde ili meke vode:

GROHE Blue® filter: 600-3000 litara

Pročišćena voda za piće:

Naš standardni 600-litreni vosoko izvedbeni filter dolazi u svakom GROHE Blue® početnom setu, zamjenski filteri su dostupni u tri veličine - 600L, 1500L i 3000L. Svaka GROHE Blue® filter kartuša koristi tehnologiju u pet koraka kako bi uklonila sve čestice iz vode iz miješalice koje kvare njen okus. Ugljična filtracija uklanja klor dok visoko izvedbeni izmjenjivač iona uklanja kamenac i teške metale, ostavljajući vam čistu, bez neugodnih mirisa pitku vodu s čistim, svježim okusom.

GROHE Blue® filter s aktivnim ugljenom

Vaše rješenje za područja meke vode:

Savršen za područja s mekom vodom, filter s aktivnim ugljikom pospješuje okus uklanjanjem klora i metalnih čestica ali ne filtrira od karbonatne tvrdoće.

GROHE Blue® magnezij+ filter

Za odličan okus i zdravstvene prednosti:

Uživajte u dodatnim pogodnostima za zdravlje odabirom magnezija+ filter modela. Koristi našu filtraciju u pet koraka i također dodaje magnezij vodi. Nešto poput poznavaoca čajeva i kave? Onda je ovo izbor za vas, s dodanim magnezijem dostvalja kavu ili čaj s najboljim mogućim okusom.

">

Main sink

Filter
Glava filtera
Filter S veličina
Stakleni bokal
Filter L veličine
Boca sa kisikom
Refill 2 kg CO2 bottle
Kartuša za pročišćavanje
Filter M veličine
6 komada čaša za vodu
Ventil za smanjenje tlaka
Ugljeni filter
Magnezij+ filter
Boca kisika 425g, 4 komada
Adapter za čiščenje
Glava filtera

ISKUSITI GROHE BLUE®