GROHE Blue Home

NOVA PRIKLADNOST

Što može biti lakše – i prikladnije – od izvlačenja pitke vode ravno iz slavine? To je naša ideja o isporukama kod kuće.

Učinite život jednostavnijim

Razmislite o naporima koji su potrebni kako bi se osigurala stalna opskrba flaširane vode kod kuće. Čekanje u redu da ju kupite, vukući teške gajbe i boce kući (usput rečeno, kako su vam leđa?). A onda je vrijeme za vraćanje praznih, prije ponavljanja istih procesa.

Vrijeme je dragocijeno

Sada možete uštediti te dragocijene minute potrošene na vožnju do supermarketa, traženja parkirnog mjesta i vraćanja boca. GROHE Blue Home znači manje frustracije, više slobodnog vremena.

Nabavite više prostora

Prostor: svi bismo ga htjeli imati više. A u frižideru to je u osobito malo mjesta za pohranu. Pokušajte ugurati dovoljno vode kako bi obitelj nastavila s vikendom. Hvala nebesima da GROHE Blue Home dostavlja ohlađenu vodu na zahtjev.

Udobnost GROHE Blue

GROHE BLUE HOME ŠTEDI VIŠE NEGO JEDNOM

ČUVAMO PLANET, <br>JEDNU PO JEDNU ČAŠU

Jeste li znali, potrebno je nevjerojatnih 7 litara vode samo kako bi se proizvela jedna litra flaširane vode? Da ne spominjemo emisiju CO2. Kada odaberete GROHE Blue Home što znači veliko smanjenje od 61% uspoređujući s flaširanom vodom.

NAJBOLJE PAKIRANJE ZA VODU: BEZ IKAKVOG PAKIRANJA.

Moglo bi se činiti očitim, ali u svijetu koji polako tone u moru plastike, pitanje praktički neuništivih plastičnih bočica postaje hitnije nego ikad. GROHE Blue Home ima rješenje: neflaširana voda.

UŠTEDITE DUGOROČNO. ALI I KRATKOROČNO.

GROHE Blue Home je investicija na više načina. Kada pogledate troškove pružanja kvalitetne pitke vode za svoju obitelj i prijatelje 365 dana u godini, vidjet ćete koliko brzo budete štedili u usporedbi s flaširanom vodom.

Donesite još zdravlja u svoj život

Koliko je dovoljno? Stručnjaci preporučaju da pijemo najmanje 2 litre dnevno. Pa ipak, sa GROHE Blue Home je tako lako i ugodno privući čašu osvježavajuće vode zbog koje se mnogi ljudi vraćaju po još. Uz izborni magnezij+ filtar možete dodati još važnije minerale u prehranu. 2 l GROHE Blue Home sadrži toliko magnezija kao 4 jabuke.

Jamstvo za dobar okus

Ako uživate u čaju i kavi, sad ćete ih voljeti još više. GROHE Blue Home mirna voda donosi najbolje u svoje omiljene vruće napitke. I zahvaljujući čistoći filtrirane vode, arome se mogu razviti do kraja - za nezaboravnu kremastu kavu.

Pronađi showroom u blizini

Otkrij sve značajke GROHE Blue Home

GROHE Blue Home pristaje svim kuhinjama

Brošura

Pogledaj sada našu GROHE Blue Home brošuru

Preuzmi