GROHE Blue Home

NOVA PRIKLADNOST

Što može biti lakše – i prikladnije – od izvlačenja pitke vode ravno iz slavine? To je naša ideja o isporukama kod kuće.

Učinite život jednostavnijim

Razmislite o naporima koji su potrebni kako bi se osigurala stalna opskrba flaširane vode kod kuće. Čekanje u redu da ju kupite, vukući teške gajbe i boce kući (usput rečeno, kako su vam leđa?). A onda je vrijeme za vraćanje praznih, prije ponavljanja istih procesa.

Vrijeme je dragocijeno

Sada možete uštediti te dragocijene minute potrošene na vožnju do supermarketa, traženja parkirnog mjesta i vraćanja boca. GROHE Blue Home znači manje frustracije, više slobodnog vremena.

Nabavite više prostora

Prostor: svi bismo ga htjeli imati više. A u frižideru to je u osobito malo mjesta za pohranu. Pokušajte ugurati dovoljno vode kako bi obitelj nastavila s vikendom. Hvala nebesima da GROHE Blue Home dostavlja ohlađenu vodu na zahtjev.

Udobnost GROHE Blue

GROHE BLUE HOME ŠTEDI VIŠE NEGO JEDNOM

ČUVAMO PLANET, <br>JEDNU PO JEDNU ČAŠU

Jeste li znali, potrebno je nevjerojatnih 7 litara vode samo kako bi se proizvela jedna litra flaširane vode? Da ne spominjemo emisiju CO2. Kada odaberete GROHE Blue Home što znači veliko smanjenje od 61% uspoređujući s flaširanom vodom.

NAJBOLJE PAKIRANJE ZA VODU: BEZ IKAKVOG PAKIRANJA.

Moglo bi se činiti očitim, ali u svijetu koji polako tone u moru plastike, pitanje praktički neuništivih plastičnih bočica postaje hitnije nego ikad. GROHE Blue Home ima rješenje: neflaširana voda.

UŠTEDITE DUGOROČNO. ALI I KRATKOROČNO.

GROHE Blue Home je investicija na više načina. Kada pogledate troškove pružanja kvalitetne pitke vode za svoju obitelj i prijatelje 365 dana u godini, vidjet ćete koliko brzo budete štedili u usporedbi s flaširanom vodom.

Donesite još zdravlja u svoj život

Koliko je dovoljno? Stručnjaci preporučaju da pijemo najmanje 2 litre dnevno. Pa ipak, sa GROHE Blue Home je tako lako i ugodno privući čašu osvježavajuće vode zbog koje se mnogi ljudi vraćaju po još. Uz izborni magnezij+ filtar možete dodati još važnije minerale u prehranu. 2 l GROHE Blue Home sadrži toliko magnezija kao 4 jabuke.

Jamstvo za dobar okus

Ako uživate u čaju i kavi, sad ćete ih voljeti još više. GROHE Blue Home mirna voda donosi najbolje u svoje omiljene vruće napitke. I zahvaljujući čistoći filtrirane vode, arome se mogu razviti do kraja - za nezaboravnu kremastu kavu.

Pronađi showroom u blizini

Otkrij sve značajke GROHE Blue Home

GROHE Blue Home pristaje svim kuhinjama

Brošura

Pogledaj sada našu GROHE Blue Home brošuru

Preuzmi
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost