Značajke kuhinjskih slavina

Susreće svaku vašu želju i potrebu, GROHE sustavi za vodu i kuhinjske slavine uključuju značajke usmjerene prema korisnicima i genijalne detalje koji čine veliku razliku. Više izbora, više udobnosti i više fleksibilnosti: zbog čega su naši proizvodi takvo zadovoljstvo za korištenje.

SMARTCONTROL

SmartControl kuhinje stavljaju preciznu kontrolu na dohvat ruke.

Umjesto poluge pokrećete i zaustavljate protok vode pritiskom gumba na tušu - izvrsno za one trenutke kada imate pune ruke jer se njome može upravljati samo zglobom ili laktom. Za kontrolu protoka samo okrenite ventil, glatko mijenjajući iz eko-protoka u moćan mlaz.

Da biste prilagodili temperaturu vode, lagano okrenite ventil na tijelu ulijevo ili udesno. Dizajn izvlačivog tuša vam daje veliku fleksibilnost, a s ovom značajkom dostupnom u tri dizajna i 11 atraktivnih površina, savršen model za vašu kuhinjsku shemu također je na dohvat ruke.

EASYTOUCH

Kuhinje su praktična mjesta na kojima je obavljanje više zadataka obavezno. Zašto ne olakšati sebi život s GROHE slavinom koja se aktivira na dodir? Razvili smo izbor dvaju inovativnih rješenja koja omogućuju kontrolu protoka vode bez upotrebe ruku, čineći vašu kuhinju više higijenski, prikladnijom i instinktivnijom za upotrebu. GROHE slavine možete aktivirati jednostavnim dodirom zgloba ili lakta. Ostavite ruke slobodne i održavajte svoju slavinu kristalno čistom. Promijenite način na koji kontrolirate svoju kuhinju sa samo jednim dodirom.

Kuhinja je srce vašeg doma - i suočimo se s tim da ponekad život postane neuredan. Uz GROHE inovativne EasyTouch slavine, ljepljivi prsti vas neće usporiti, a unakrsna kontaminacija je stvar prošlosti. Skrivena tehnologija GROHE omogućava pokretanje i zaustavljanje protoka vode jednim dodirom ruke, ručnog zgloba ili stražnjeg dijela ruke, bilo gdje na izljevu. Nema više masnih otisaka prstiju niti borbe okretanja poluge laktom.

FOOTCONTROL

Za kuhinje u kojima je vrijeme najvažnije, a praktičnost je nužna, zašto ne biste išli radili bez pomoći ruku?

Nove GROHE FootControl slavine možete uključiti i isključiti nježnim dodirom vašeg stopala po osnovnoj jedinici, ostavljajući ruke slobodnim i slavinu bez otisaka u svakom trenutku. Tri naše najpopularnije slavine dolaze s ovom inovativnom tehnologijom FootControl ili tu značajku možete uklopiti u bilo koju GROHE kuhinjsku slavinu sa značajkom izvlačenja. Da biste se oprostili od klica, nereda i gnjavaže, jednostavno tapkajte nogama!

MAGNETSKO POVLAČENJE

Zahvaljujući moćnim integriranim magnetima, izvlačivi tuš se lako i glatko povlači u savršen položaj, svaki put nakon uporabe.

TIPOVI IZLJEVA

SNAŽNI MLAZEVI

Naš izbor mogućnosti izljeva omogućava vam kombiniranje udobnosti i praktičnosti s velikom fleksibilnošću dizajna. Naši izljevi se isporučuju u raznim visinama, od kompaktnog niskog izljeva za male prostore do visokog izljeva savršenog za punjenje lonca, kao i oblika slova U, C ili L, koji savršeno odgovaraju vašem stilu. Trebate još veću fleksibilnost? Naši izljevi koji se okreću ili imaju pull-down tuš glave nude dodatni domet, snagu i performanse za užurbane kuhinje.

PROFESIONALNI MLAZ

Sadrži oprugu zakretljivu 360° i lako je prebacivanje između tuša i perlatora.

3 MLAZA

Inovativna tehnologija tuša s 3 različite vrste mlaza i tipkom za zaustavljanje. Prebacite se između ravnog mlaza, tuša i moćnog spreja za maksimalnu fleksibilnost u vašem kuhinjskom poslu.

PULL-OUT TUŠ S 2 MLAZA

Povećava radni radijus slavine i nudi jednostavno prebacivanje između perlatora i tuša.

PULL-OUT PERLATOR

Povećava radni radijus slavine

POVRŠINE

PVD COLORS

GROHE PVD
NENADMAŠIV, ČVRST I OTPORAN NA OGREBOTINE
NAŠA VRHUNSKA PVD TEHNOLOGIJA OŽIVLJAVA NAŠE NOVE BOJE

Osobito u svijetu kuhinjskih rješenja u kojima površine trebaju dugo trajati, odlični, veoma otporni premazi razlikuju dobre proizvode od sjajnih. Težnja GROHE-a da uvijek proizvodi samo najbolje, razlog je posebne tehnologije koja ne osigurava samo najsjajnije boje, već i postojani premaz najviše kvalitete koji potrošačima nudi dugotrajno uživanje u vodi. Za naše slavine to znači da je PVD 10 puta otporniji na ogrebotine od kroma i ima 3x čvršću površinu. Kad su u pitanju sudoperi, PVD je završni sloj na jezgri od nehrđajućeg čelika koji vam daje maksimalnu trajnost. Pored otpornosti materijala, površine imaju sjaj kakav zaslužuju u rasponu od tamnog Brushed Hard Graphite do svijetlog Polished Cool Sunrise koji pruža potpunu slobodu izbora - savršenu karakteristiku za vašu kuhinju.