GROHE Sensia® Arena
Često postavljana pitanja

Higijenski

Je li GROHE Sensia® Arena laka za održavanje?

Da jako. Brže je i jednostavnije čišćenje od uobičajenog WC-a zahvaljujući mehanizmu samog čišćenja, posudi bez ruba i antibakterijskoj površini AquaClean. Uz to, ne treba uopće mnogo vremena da zamijenite zračni filter.

Od čega se sastoji poklopac i sjedalo tuš WC-a Sensia Arena®?

Sjedalo i poklopac su napravljeni od Duroplasta.

Kako Sensia Arena® tuš WC školjka ostaje čista?

Tuš WC Sensia Arena® koristi dvije različite higijenske tehnologije na svojim keramičkim površinama. HyperClean je antibakterijska glazura koja sprječava rast bakterija. A AquaCeramics je premaz protiv taloženja i nakupljanja kamenca koji odbija nečistoću. Imate i mir koji dolazi s Triple Flush Vortex tehnologijom.

Što znači SIAA certifikat Sensia Arena® tuš WC-a?

SIAA certifikat je "mjerenje antibakterijske aktivnosti". Za SIAA logotip mogu se prijaviti samo proizvodi koji imaju antibakterijsko djelovanje veće od 99,9%.

Zašto tuš WC Sensia Arena® ima dvije mlaznice?

Jedna mlaznica je za analni tuš, a druga za ženski tuš. Proizvodi naših konkurenata uglavnom se oslanjaju na jednu mlaznicu za oboje. Vjerujemo da sa stajališta žena je posvećeni ženama, ženski tuš, higijenskiji.

Kako se Sensia Arena® mlaznice tuša same čiste?

Mlaznice se same čiste čistom vodom. Kad odaberete jednu od funkcija tuša, automatsko čišćenje mlaznica započinje odmah - voda izlazi iz tuša i time ispire mlaznicu. Nakon što završite s korištenjem tuša, pokrenut će se program automatskog čišćenja. Mlaznica je također izrađena od antibakterijskog materijala.

Od kojih su materijala izrađene mlaznice tuša Sensia Arena®?

Mlaznice su izrađene od antibakterijske plastike.

Možete li zamijeniti mlaznice na tuš WC-u Sensia Arena®?

Da, mlaznice su zamjenjive i navedene su kao rezervni dijelovi: 14928000 za analni tuš; 14929000 za ženski tuš.

Tehnički

Mogu li osobe sa zdravstvenim problemima koristiti GROHE Sensia® Arenu?

Da, u stvari je posebno prikladno za osobe sa zdravstvenim problemima. Nudeći tako visok stupanj higijene, pomaže u sprječavanju iritacija na koži. A za one koji pate od hemoroida, GROHE Sensia® Arena pruža nježno i učinkovito čišćenje koje zapravo može pomoći u uklanjanju problema.

Mogu li djeca koristiti GROHE Sensia® Arenu?

Djeca također mogu koristiti GROHE Sensia® Arenu. Naravno da im treba pokazati kako ju pravilno koristiti, ali nakon što nauče kako funkcionira, to postaje idealan način za promicanje higijene u obitelji.

Može li se GROHE Sensia® Arena koristiti bez funkcije tuša?

Naravno, također možete odlučiti da koristite GROHE Sensia® Arenu kao i svaki drugi toalet.

Kako na visećoj Sensia Areni® funkcionira automatsko otvaranje poklopca i sjedala?

Kad senzor otkrije da se približavate samo poklopcu ili poklopcu i sjedalu automatski će se otvoriti. Ovo se može postaviti pomoću daljinskog upravljača odabirom jednog od sljedećeg navedenog: automatsko otvaranje i zatvaranje poklopca i sjedala; ili automatski otvorite i zatvorite poklopac; ili možete isključiti automatsku funkciju. Otvaranje i zatvaranje poklopca i sjedala također se može upravljati daljinskim upravljačem.

Koje se funkcije Sensia Arena® tuš WC-a mogu aktivirati putem upravljačke ploče sjedala?

Analni tuš i ženski tuš mogu se aktivirati putem upravljačke ploče sjedala. Također možete podesiti tlak vode na obje ove funkcije.

Kako aktivirati sušilo na tuš WC-u Sensia Arena®?

Sušilo se može aktivirati putem daljinskog upravljača i aplikacije pametnog telefona. Možete odabrati između tri postavke temperature zraka.

Možete li istovremeno koristiti obje ručice na Sensia Arena® tuš WC-u?

Ne, to nije moguće.

Koliko dugo traje filter s ugljenom za apsorpciju mirisa Sensia Arena® tuš WC-a? I tko je kvalificiran za zamjenu filtra?

Postoje dvije vrste filtra za apsorpciju mirisa. Zračnom filtru je vrlo lako pristupiti i očistiti. Preporučujemo da ga čistite dva puta tjedno. Ugljični filter traje sedam godina. Jedino ga GROHE tim može zamijeniti zbog dugog vijeka trajanja.

Pametan telefon/Daljinski upravljač

Ako u svom kućanstvu imate više pametnih telefona, kako možete biti sigurni da SENSIA ARENA koristi ispravne osobne postavke u pravo vrijeme?

Tuš WC Sensia Arena® otkrit će vaš pametni telefon i preuzeti osobne postavke tek nakon što se otvori poklopac. Kad ste u kupaonici, a vaš je pametni telefon spojen na Sensia Arenu®, ostali se pametni telefoni u kući neće moći povezati.

Koliko se različitih pametnih telefona može koristiti Sensia Arena® tuš WC-om?

Tuš WC Sensia Arena® može se povezati s najviše sedam pametnih telefona. Kada dodate osmi pametni telefon, Sensia Arena® će izbrisati prvi. No istovremeno se može povezati samo jedan pametni telefon.

Kakvu bežičnu tehnologiju koristi Sensia Arena® tuš WC?

Bluetooth.

Što se događa ako daljinski upravljač padne u vodu?

U najgorem slučaju prestat će s radom. Daljinski upravljač nije vodootporan.

Ugradnja i Rapid SL

Gdje mogu pronaći tehničke detalje?

Možete preuzeti našu brošuru za sve tehničke detalje. Također možete pogledati stranicu s detaljima o proizvodu.

Preuzimanje brošura

Je li instalacija kompleksna?

nstalaciju treba izvesti kvalificirani, profesionalni instalater. Ovdje možete pronaći stručnjaka za instalaciju:

Zašto Rapid SL okvir broja 39128001 nije isti kao 39128000? Oba su za tuš WC Sensia Arena®.

Položaji priključaka na vodovodu i električnoj mreži različiti su na uređajima 39128001 i 39128000. 39128001 je pogodan i za Sensia Arenu® i IGS®, dok je 39128000 prikladan samo za Sensia Arenu®.

Kako djeluje automatsko ispiranje viseće Sensia Arene®?

Funkcija automatskog ispiranja Sensia Arena® funkcionirat će samo nakon postavljanja kompleta za automatsko ispiranje 46944000. Senzor će otkriti vaš pristup i pokrenuti će programa automatskog čišćenja. Možete ga podesiti i tako da se školjka automatski ispire kad ustanete. Možete kontrolirati ispiranje i putem aplikacije pametnog telefona i pomoću daljinskog upravljača.

Koji su modeli kompatibilni s kompletom za automatsko ispiranje 46944000?

Možete instalirati komplet za automatsko ispiranje sa svim GROHE Rapid SL GD2 vodokotlićima.

Koja je minimalna visina na koju se može postaviti viseći tuš WC Sensia Arena®? Koja je prosječna visina?

Visina ovisi o odabranom okviru za montažu - oni imaju standardne položaje. Visina sjedala je 445 mm na temelju prosječnog okvira.

Je li keramička WC školjka učvršćena u Sensia Arena® tuš WC odozdo ili odozdo?

Odozgo.

Dolazi li Sensia Arena® tuš WC s dovodnom cijevi i svim ostalim dijelovima za spajanje na struju i vodu?

Da, Sensia Arena® tuš WC dolazi s električnim kabelom i priključnom utičnicom, T-ventilom, fleksibilnim crijevom i kutnim ventilom. Ulazna i odvodna cijev nisu uključene jer dolaze s Rapid SL okvirom.