GROHE K400+ serija

Izrađene od AISI 316 čelika, K400+ sudoperi - dostupni u opcijama s 1 ili 1,5 koritom – idealni su za regije s morskom klimom. Svi sudoperi su reverzibilni i imaju ravni rubni detalj od 4 mm.

Dodatni dijelovi za K400+ sudoper dodatno olakšavaju život – sjeckajte, perite i pripremajte svoju omiljenu hranu, a zatim, uz lakoću, operite sve za sobom zahvaljujući kompatibilnoj ponudi dasaka za rezanje, cjedila za hranu i cjedila za suđe.

GROHE SUDOPERI - Inovativne značajke, završne obrade i vrste montaže

Uz AISI 316 koji je dostupan u K400+ seriji, GROHE nudi izdržljivo rješenje čak i za regije s morskom klimom pogodnom za nastanak korozije. Poznat i kao "brodski čelik", AISI 316 se zahvaljujući visokom postotnom udjelu kroma, nikla i molibdena koji čelik čine maksimalno otpornim na koroziju, pa čak i kiseline ili klor,uglavnom koristi u brodogradnji i kemijskoj industriji.

Stainless Steel Kitchen Sinks

Sudoper od nehrđajućeg čelika
K400+
Sudoper od nehrđajućeg čelika
31569SD0
Sudoper od nehrđajućeg čelika
K400+
Sudoper od nehrđajućeg čelika
31568SD0
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost