GROHE K700 serija

Sa modernim kockastim dizajnom, K700 sudoperi su idealni za veće kuhinje, pružajući dublje, veće korito, sjajnog ruba i bazu dijamantnog oblika za lakše sušenje. U tri različite veličine, i mogućnosti ugradnje u ravninu s radnom površinom ili ugradbenom montažom, savršeno se uklapa u kuhinju.

Naša široka ponuda odgovarajućeg dodatnog pribora za K700 seriju sudopera, olakšava sve kuhinjske poslove, od pripreme jela do čišćenja. Daske za rezanje od stakla, polietilena visoke gustoće(HDPE) ili drveta stvaraju dodatni prostor za pripremanje. Set s posudom i cjedilom za hranu također pretvara Vaš sudoper u dodatni radni prostor. Za još veću pogodnost automatski sustav za otpatke čuva Vaše ruke suhima – dovoljno je samo da pritisnete prekidač.

GROHE SUDOPERI - Inovativne značajke, završne obrade i vrste montaže

Stainless Steel Kitchen Sinks

Sudoper od nehrđajućeg čelika
K700
Sudoper od nehrđajućeg čelika
31580SD0
Sudoper od nehrđajućeg čelika
K700
Sudoper od nehrđajućeg čelika
31578SD0
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost