Cube asortimani za potpuno kupaonsko rješenje

The complete cube bathroom from GROHE

U svrhu iznimnog dizajna kupaonice, dizajneri interijera preferiraju koherentan, koordiniran izgled. Nakon uspješnih lansiranja Eurocube & Euphoria Cube, GROHE napokon dovršava “Cube kupaonicu” za ljubitelje elegantnog, kubističnog dizajna. Od miješalica za umivaonike i kade do tuševa, termostata i dodataka, GROHE Cube asortimani nude vrhunski geometrijski stil savršen za suvremenu kupaonicu.

Grohtherm Cube

Novi Grohtherm Cube: 100% kockasti, 100% GROHE

Sigurnost, tehnlogija i stil se sustreću u svim GROHE termostatima –također i u novom Grohtherm Cube termostatskom asortimanu. Grotherm Cube je sastavljen s precizno projektiranom TurboStat® kartušom za najsigurnije, najpouzdanije iskustvo tuširanja i kupanja. Tome dodajte GROHE eko opcije i Waterfall značajku izljeva kade i Grotherm Cube je savršen posljednji detalj.

Grohtherm Cube
Grohtherm Cube

Kombinirajte revolucionarno tuširanje s kubističnim stilom

Vitak, jednostavan i čistih linija, GROHE hvaljeni Cube dizajn dolazi do njihovih pionirskih Euphoria tuševa. Luksuzan Euphoria tuš sustav sadrži oboje Grohtherm Cube termostat, kvadratni ručni tuš i zapanjujući XL tuš sa fiksiranom tuš glavom u Cube prepoznatljivom, arhitekstonskom stilu.

Euphoria sustavi
Eurocube miješalica za umivaonik

Istinski kvadratni dizajn. Eurocube jednoručna miješalica.

Čiste linije, oštri kutevi i jedinstven detalj ručice čini Eurocube jednoručnu miješalicu za kadu i umivaonik sofisticiranim izborom za moderne kupaonice. Bilo da se radi o osnovnoj samostojećoj slavini ili riješenju za kadu na 4 otvora Eurocube vam daje izbor, a svi uključuju GROHE SilkMove® i StarLight® tehnologiju kao standard.

Eurocube
Essentials Cube dodaci

Kockasti svaki detalj… uz Essentials Cube dodatke

Napravite kubistički dizajn pravilno, sve do posljednjeg detalja uz Essentials Cube asortiman dodataka. Dizajnirani da budu u skladu s GROHE prepoznatljivim Cube miješalicama, tuševima i termostatima Essentials Cube dodaci nude jednako dinamičan, kubističan izgled za potpune kuaposnke sheme. Od posuda za sapun do držača za ogrtač, svaki detalj je u skladu i sve je unaprijeđeno pomoću GROHE StarLight® chrome premaza.

Essentials Cube dodaci

Preporučeni proizvodni asortimani

Euphoria Systems

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost