Stvorite maštovite kupaonske sheme uz Rapid SL

Svijet planiranja mogućnosti

Bilo da je vaš projekt renovacija ili nova građevina, Rapid SL WC instalacijski okvir otvara svijet mogućnosti dizajna u kupaonici.

  • Dizajniran za ugradnju u zid ili ispred zida, GROHE Rapid SL sanitarni okviri osigurava brzu i sigurnu ugradnju najnovijih visećih WC-a, bidea i umivaonika. S Rapid SL, mjesto sanitarne opreme više nije ograničeno samo na postojeće zidove. Takva je i nosivost naših okvira (400 kg za WC-e i 150 kg za umivaonike) da se mogu koristiti unutar pregradnih zidova punih i srednjih visina.

    Koristite ih za stvaranje zona unutar kupaonice ili napravite pregradne zidove između područja za spavanje i kupanje u prostore otvorenog plana. Okviri su dostupni u izboru od tri visine omogućujući vam da postavite viseće WC-e i bidee na različite lokacije – čak i ispod prozora.

Tihe noći –<br/>Podžbukni vodokotlići uz GROHE Whisper®

Bilo da je u hotelu ili u privatnoj rezidenciji, GROHE Whisper® omogućuje da se svi noću dobro naspavaju. Čak i ako netko pusti vodu usred noći u susjednoj prostoriji, odvojene cijevi pomažu spriječiti prijenos zvuka na strukturu građevine kada se voda iz podžbuknog vodokotlića ispušta u WC školjku.

Plus, uparite vodokotlić s našim Nova Light tipkalom za ispiranje, koja pružaju nježan ambijentalni sjaj, stoga nema potrebe za paljenjem glavnog svjetla.

Nova Light flush plate

Vodokotlići s dvostrukim ispiranjem za jednostavnu uštedu vode

Svi GROHE podžbukni vodokotlići nude izbor jednostrukog ispiranja, dvostrukog ispiranja, start/stop ispiranje ili pneumatičko ispiranje ovisno o bašem izboru tipkala za ispiranje.

Vodokotlići se isporučuju s tvorničkim postavkama za dvostruko ispiranje sa 6 litara (veliko ispiranje) i 3 litre (malo ispiranje). Jednostavna prilagodba količine vode za ispiranje na licu mjesta osigurava kompatibilnost sa svim keramičkim i vodovodnim zahtjevima. Moguće su sljedeće kombinacije: 9 i 4 litre, 4.5 i 3 litre ili 4 i 2 litre.

Vodokotlići s dvostrukim ispiranjem

GROHE Fresh

Opsežan raspon dizajna tipkala za ispiranje osiguravaju potpunu koordinaciju dizajna sa svim stilovima slavina i dekora kupaonica. GROHE tipkala za ispiranje također daju jednostavan i izravan pristup vodokotliću radi održavanja i kompatibilni su s GROHE Fresh. Lanisiran 2009, GROHE Fresh čini mogućim korištenje tableta za osvježavanje s podžbuknim vodokotlićem.

GROHE Fresh

Preporučeni proizvodni asortimani

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost