PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Rapid SL

Napravite maštoviti interijer kupaonice s Rapid SL

Svijet mogućnosti planiranja

Bilo da se radi o renoviranju ili novoj gradnji, Rapid SL ugradbeni okviri otvaraju svijet dizajnerskih mogućnosti u kupaonici.

Dizajnirani za ugradnju u zid ili ugradnju s prednje strane zida, sanitarni okviri GROHE Rapid SL osiguravaju brzo i sigurno postavljanje najnovijih visećih WC školjki, bidea i umivaonika. Uz Rapid SL, mjesto sanitarne opreme više nije ograničeno na postojeće zidove. Takva je nosivost naših okvira (400 kg za WC-e i 150 kg za umivaonike), koji se mogu koristiti unutar pregradnih zidova potpune i srednje visine.

Koristite ih za usmjeravanje unutar kupaonice ili stvorite pregradne zidove između područja za spavanje i kupanja u prostorima otvorenog koncepta. Okviri su dostupni u trima visinama, što vam omogućuje da viseće WC školjke i bidee postavite na različitim mjestima - čak i ispod prozora.

Tihe noći –
Podžbukni vodokotlić s GROHE Whisper®

Neovisno nalazi li se u hotelu ili privatnom domu, GROHE Whisper® osigurava da se svi lijepo naspavaju noću. Iako netko ispire WC usred noći u susjednoj prostoriji, odvojeno nosilo cijevi sprječava prijenos zvuka kroz strukturu građevine, kada je voda puštena iz podžbuknog vodokotlića u unutrašnjost WC školjke.

Plus, uparite vodokotlić s našim Nova Light tipkalom za ispiranje, koji daju nježan ambijentalan sjaj i nema potrebe za uključivanjem glavnog svjetla.

Nova Light tipkalo za ispiranje

Vodokotlić s dvostrukim ispiranjem za jednostavnu uštedu vode

Svi GROHE podžbukni vodokolići nude izbor jednostrukog ispiranja, dvostrukog ispiranja, start/stop ispiranja ili daljinsko aktiviranje ovisno o vašem izboru tipkala za ispiranje.

Vodokotlići su opskrbljeni tvorničkom postavkom za dvostruko ispiranje sa 6 litara (jako ispiranje) i 3 litre (slabije ispiranje). Jednostavna prilagodba količine vode za ispiranje na licu mjesta osigurava kompatibilnost svim zahtjevima keramike i vodovoda. Moguće su sljedeže kombinacije: 9 i 4 litara, 4.5 i 3 litre ili 4 i 2 litre.

Vodokotlić s dvostrukim ispiranjem

GROHE Fresh

Širok raspon dizajna tipkala za ispiranje osigurava potpunu koordinaciju dizajna sa svim stilovima miješalica i kupaonskih uređenja. GROHE tipkala za ispiranje također omogućuju jednostavan i izravan pristup vodokotliću za održavanje i kompatibilne su s GROHE Fresh. Predstavljen 2009. godine, GROHE Fresh omogućuje korištenje blokova za osvježavanje WC školjki s podžbuknim vodokotlićem.

">

Preporučeni proizvodni asortimani